Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svi dobro znamo taj osećaj.
Čitaj knjige, ja sam uvek čitala u takvim situacijama, pročitala sam brdo knjiga :lol: eto lepe strane.
Šetaj, govori o njemu, o svojim osećanjima i željama, zadržavanjem toga u sebi nećeš poboljšati situaciju.
Ja sam uvek imala drugaricu-rame za plakanje :lol: i ona je podnosila :dash: dobro sve moje jadikovke i plač i svee uz to.
Imaš moju podršku, i pitaj, ako mogu savetom nekim da pomognem.

Topla kupka :dontunderstand: mislis da se opustim p-k i ne mislim na njega ili ?

Uh...
Javio se preksinoc,ima devojku a bivsa ga zove da se vide :sad2: sa mnom nece da prica :sad2: sa njom hoce,na kratko kao al* opet pricao je :sad2: .
A sa mnom nece :aaa::aaa::aaa::aaa::aaa::aaa: kako odvratno los osecaj :aaa::aaa::aaa::aaa::aaa::aaa::aaa::aaa::aaa: .
A kako ja da funkcionisem u svakodnevnom zivotu :rida: kako je ovo los i odvratan osecaj :besna: :sad2:

Zensko može biti srećno i bez muškarca.
Nisu oni jedini uslov za sreću.

Topla kupka :dontunderstand: mislis da se opustim p-k i ne mislim na njega ili ?

Uh...
Javio se preksinoc,ima devojku a bivsa ga zove da se vide :sad2: sa mnom nece da prica :sad2: sa njom hoce,na kratko kao al* opet pricao je :sad2: .
A sa mnom nece :aaa::aaa::aaa::aaa::aaa::aaa: kako odvratno los osecaj :aaa::aaa::aaa::aaa::aaa::aaa::aaa::aaa::aaa: .
A kako ja da funkcionisem u svakodnevnom zivotu :rida: kako je ovo los i odvratan osecaj :besna: :sad2:

jeste los i odvratan osecaj i ko sto kaze tica nadji rame za plakanje i cekaj da prodje vreme...od toga boljeg leka nema...s vremenom ovakve te stvari ojacaju ali znaju i da naprave ogorcenom....polako...

:hahaha: državni posao se pojavio i u blic stripu marka somborca:

6305_2.jpg

Prilozi

• 6305_2.jpg
    6305_2.jpg
    45,9 KB · Pregleda: 0
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back