Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Photo0072.jpg

Kako njega depresija ne drma?Posle rucka se najbolje opusta.....:-)

Veoma dobra slika stvarnosti...
Ja sam moju decu učio logici (silogizmima)još kao male-to se u školi ne uči...Uči se posredno
u matematici u teoriji skupova...Ali indukcija se ne uči,a ni algoritmi... NE UČE SE DECA KAKO DA
ZAPAMTE LEKCIJE-NEKA PAMTE KAKO ZNAJU! ! !:(:evil:

ZAPAMTE..PAMTE..Nije li logika samo pamcenje slicnosti i relacija? Ne svodi li se sve ne neku vrstu pamcenja? Licno mislim da je logika precenjena i u osnovi pogresna. Nisam li ovo logicno zakljucila?:zcepanje:

plagijat (lat. plagere = oteti)

otimam ti temu? samo ti pleti o i otvaraj teme o zlim muskarcima, bez brige
bilo bi korektno da si izmenila naslov ako je on problem zbog kako navodis - plagijata, tema kao sto se vidi iz uvodnog bavi se drugim stvarima

A što me nisi citirao u celosti?
Damit, ne plagiraj me, Kamael.

Žena-monstrum, muškarac-monstrum, vanzemaljac-monstrum ... monstrum kao zajednički sadržalac.

Ako već postoji tema koja se zove "Možemo li voleti monstruma", treba li da postoji i tema "Možemo li voleti monstrumku?", a možda i "Možemo li voleti monstrumčića?"
Na postojećoj temi (koju sam, sticajem okolnosti, otvorila ja, pre godinu i po dana), mogao si pisati i o slučaju iz tvog uvodnog posta. Ne bi bio off.

Iz nekog razloga si ubeđen da je moja tema o zlim muškarcima?:lol:
Oh, pa volim ja muškarce i čak mi se ponekad omakne da zavolim i nekog zlog. :(

Napisano je da je tema otvorena radi ravnoteze vasim temama u kojima se raspravlja o muskarcima monstrumima, pederima, siledzijama i sovinistima. Nije problem ti si mod, imas pravo i zatvarati i brisati pa i navoditi obrazlozenja.

a možda i "Možemo li voleti monstrumčića?"

Kao mod nije korektno raditi ovakve stvari, konstatno zatvarati teme korisnicima kojima se preti fizickom silom i ubistvima plus ostavljajuci takve poruke. O suptilnim provokacijama da ne pricamo kojima se mnogi sluze a zbog naklonosti se tolerisu.i A ljudi koji su se zalili na plagijat pa i pretili tuzbama nisu se obracali korisnicima vec navodili da to radi moderatorka. Malo obrati paznju u vezi svoje funkcije da li je obavljas korektno.

Napisano je da je tema otvorena radi ravnoteze vasim temama u kojima se raspravlja o muskarcima monstrumima, pederima, siledzijama i sovinistima. Nije problem ti si mod, imas pravo i zatvarati i brisati pa i navoditi obrazlozenja.

Kao mod nije korektno raditi ovakve stvari, konstatno zatvarati teme korisnicima kojima se preti fizickom silom i ubistvima plus ostavljajuci takve poruke. O suptilnim provokacijama da ne pricamo kojima se mnogi sluze a zbog naklonosti se tolerisu.i A ljudi koji su se zalili na plagijat pa i pretili tuzbama nisu se obracali korisnicima vec navodili da to radi moderatorka. Malo obrati paznju u vezi svoje funkcije da li je obavljas korektno.

O čemu ti pričaš?:eek:

O čemu ti pričaš?:eek:

O tome da mi zatvaras svaku temu, konstantno. O tome da navodis da sam plagijator, o tome da korisnici koji upucuju pretnje smrcu ne sankcionises cak ni postove sa pretnjama ne brises.

Ako pitas sta pisem u vezi trenutno zatvorene smatram da sam dao jasan odgovor zbog cega ne bi trebala biti zatvorena. I sama si boldovala, ne znam sto se cudis. Napisano je da je tema otvorena radi ravnoteze vasim otvorenim temama u kojima se raspravlja o muskarcima monstrumima, pederima, siledzijama i sovinistima.

Ako treba da ide pod kljuc ok.

O tome da mi zatvaras svaku temu, konstantno. O tome da navodis da sam plagijator, o tome da korisnici koji upucuju pretnje smrcu ne sankcionises cak ni postove sa pretnjama ne brises.

Ako pitas sta pisem u vezi trenutno zatvorene smatram da sam dao jasan odgovor zbog cega ne bi trebala biti zatvorena. I sama si boldovala, ne znam sto se cudis. Napisano je da je tema otvorena radi ravnoteze vasim otvorenim temama u kojima se raspravlja o muskarcima monstrumima, pederima, siledzijama i sovinistima.

Ako treba da ide pod kljuc ok.

Tri zatvorene teme u roku od mesec dana, na dva različita pdf, nisu zatvaranje svake tvoje teme, "konstantno".
I da ih je bilo više - možda je problem u temama, a ne u meni?;)

Ne znam na koje teme o "muškarcima monstrumima, pederima, siledžijama i šovinistima" misliš.
Ali mi se čini da nepotrebno dramatizuješ.

Ukoliko imaš neke primedbe na moj rad, znaš kome i kako treba da se žališ.

Tema ostaje zaključana. Jednostavno, ne mogu postojati DVE teme koje se u osnovi bave istim problemom. Ili smatraš da svoju treba da zaključam a tvoju otključam? :)

A što me nisi citirao u celosti?

Ako već postoji tema koja se zove "Možemo li voleti monstruma", treba li da postoji i tema "Možemo li voleti monstrumku?", a možda i "Možemo li voleti monstrumčića?"
Na postojećoj temi (koju sam, sticajem okolnosti, otvorila ja, pre godinu i po dana), mogao si pisati i o slučaju iz tvog uvodnog posta. Ne bi bio off.

Iz nekog razloga si ubeđen da je moja tema o zlim muškarcima?:lol:
Oh, pa volim ja muškarce i čak mi se ponekad omakne da zavolim i nekog zlog. :(

...pazi - zenskog i muskog!:mrgreen:

Nego sta sam htela da utvrdim - jel' me to oko vara ili si stvarno negde napisala i "vazemaljce monstrume"
smilie_girl_194.gif

terapeut - terapeutkinja
psiholog - psiholoskinja

Nazivi su sluzbeno poceli da se koriste u svrhu ravnopravnosti zenskog pola.
Koji je pravilan za osobu zenskog pola koja je jehovin svedok?

Postavio sam pitanje danas u Konaku, moze se staviti i ovde. Uz dodatak Borac. Da li neke titule nazovimo ih tako, ostaju muske ili se daju u svrhu ravnopravrnosti cak i po cenu sto izgledaju ovako debilno poput psiholoskinje? Zene koje se bore za nekakve ravnopravnosti tvrde da treba. Sta vi mislite, treba li ici u takvu krajnost, da se zena psiholog naziva psiholoskinja? Ovo je svakako psiholoski fenomen.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back