neladm
Buduća legenda
- Poruka
- 28.526
podrsku imas...a pomoc ...hm...ne znam ...probaj ovo ....http://www.anksioznost.net/
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Veoma dobra slika stvarnosti...
Ja sam moju decu učio logici (silogizmima)još kao male-to se u školi ne uči...Uči se posredno
u matematici u teoriji skupova...Ali indukcija se ne uči,a ni algoritmi... NE UČE SE DECA KAKO DA
ZAPAMTE LEKCIJE-NEKA PAMTE KAKO ZNAJU! ! !![]()

1/2 + 1/4 + 1/2Zavisi, a možda i ne visi. Ko je radoznao, neka proveri.zavisi
plagijat (lat. plagere = oteti)Damit, ne plagiraj me, Kamael.
plagijat (lat. plagere = oteti)
otimam ti temu? samo ti pleti o i otvaraj teme o zlim muskarcima, bez brige
bilo bi korektno da si izmenila naslov ako je on problem zbog kako navodis - plagijata, tema kao sto se vidi iz uvodnog bavi se drugim stvarima
Damit, ne plagiraj me, Kamael.
Žena-monstrum, muškarac-monstrum, vanzemaljac-monstrum ... monstrum kao zajednički sadržalac.

a možda i "Možemo li voleti monstrumčića?"
Napisano je da je tema otvorena radi ravnoteze vasim temama u kojima se raspravlja o muskarcima monstrumima, pederima, siledzijama i sovinistima. Nije problem ti si mod, imas pravo i zatvarati i brisati pa i navoditi obrazlozenja.
Kao mod nije korektno raditi ovakve stvari, konstatno zatvarati teme korisnicima kojima se preti fizickom silom i ubistvima plus ostavljajuci takve poruke. O suptilnim provokacijama da ne pricamo kojima se mnogi sluze a zbog naklonosti se tolerisu.i A ljudi koji su se zalili na plagijat pa i pretili tuzbama nisu se obracali korisnicima vec navodili da to radi moderatorka. Malo obrati paznju u vezi svoje funkcije da li je obavljas korektno.

O čemu ti pričaš?![]()
O tome da mi zatvaras svaku temu, konstantno. O tome da navodis da sam plagijator, o tome da korisnici koji upucuju pretnje smrcu ne sankcionises cak ni postove sa pretnjama ne brises.
Ako pitas sta pisem u vezi trenutno zatvorene smatram da sam dao jasan odgovor zbog cega ne bi trebala biti zatvorena. I sama si boldovala, ne znam sto se cudis. Napisano je da je tema otvorena radi ravnoteze vasim otvorenim temama u kojima se raspravlja o muskarcima monstrumima, pederima, siledzijama i sovinistima.
Ako treba da ide pod kljuc ok.

sta ovo bese?...frojd?Zavisi, a možda i ne visi. Ko je radoznao, neka proveri.
il depresija?sta ovo bese?...frojd?
A što me nisi citirao u celosti?
Ako već postoji tema koja se zove "Možemo li voleti monstruma", treba li da postoji i tema "Možemo li voleti monstrumku?", a možda i "Možemo li voleti monstrumčića?"
Na postojećoj temi (koju sam, sticajem okolnosti, otvorila ja, pre godinu i po dana), mogao si pisati i o slučaju iz tvog uvodnog posta. Ne bi bio off.
Iz nekog razloga si ubeđen da je moja tema o zlim muškarcima?
Oh, pa volim ja muškarce i čak mi se ponekad omakne da zavolim i nekog zlog.![]()