neladm
Buduća legenda
- Poruka
- 28.526
bas...nos mi jos ne funkcionise 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bas...nos mi jos ne funkcionise![]()
kapi koristim
sprej nisam nikad do sad
a inhalaciju ne podnosim
nece crv u izolaciju![]()
mislim da mi vise treba psihijatar![]()
ја све преживљавам што и моја деца
ваљда је то нормално за све маме
недавно је мој млађи син, 1. разред рекао учитељици неприкладне речи (није псовка, ал близу)
собзиром да то није лепо, ја га подучим да се сутрадан извине учитењици, што је он и учинио
+ одем ја у школу да питам шта је то било, да ето ја поразговарам са учитељивом
кад она мени "немој да ме давиш" и рекла је да не прихвата извињење и шта њу брига како и шта ми њему допуштамо код куће..(ово последње сматрам чак врло врло ниским ударцем...ебига сваки дан висим у школи питам распитујем се, контролишем домаћи, исправљам са часа, она мени тако...па ко га је подучио да се извини и да не сме више тако да се понаша?)
као, њој било криво што јој он то реко пред колегама...аха, сујета је у питању, даклеко да су колеге све бајне и сјајне њихова гoвнa миришу, извинте на изразу
после тога није више имала замерке на њега, а ја не могу да се одупрем утиску да је она умислила да је тиме постигла да ја боље васпитавам дете код куће
да ствар буде гора, дете ми се упишкило и укакило на часу јер није смео да пита да изађе у веце, а она ни да ме позове да дођем по њега у школу
то је било пре више од недељу дана, али ја сам још под утиском, још то не могу да избацим из главе
па видели су другари, нормално да су видели, а и намирисали
нека деца су испричала и родитељима
ал ми није познато (иначе би ми реко) да је у разреду смишљен неки надимак
иначе ја сам чула кад смо полазили тог дана кући да му је један мали рекао нешто као"сам си крив, што ниси отишао у веце", ја сам том малом рекла, пази ти да се то теби не деси..
иначе, мислим да је учитељица била мало претерала, одн мало превише пооштрила став према њему од грубих речи па на овамо, ал да је увидела тог дана кад се упишкио, па је, мислим, нашла неку средину у наступу према њему,у међувремену
видело се из авиона да мом детету није ни мало пријатно, нисам га грдила, ваљда је то битно
иначе, ја и учитељица смо се договориле да га још не шаљемо код педагога, прво да пробамо нас две да га средимо, мислим његово понашање,
да ме не схватите погрешно, ја знам да моје дете није цвећка, прзница је он, наљути се брзо и лако....и то што јој је упутио грубе речи тог дана , разлог томе је исто његова љутња на њу јер му није дала да се игра са децом из старијих разреда , коју он иначе познаје.....а није му дала да се игра са њима јер је почело неко хушкање међу њима, и она је хтела да их растави, повукла га је за мајцу и онда је он реко то што је реко
такође, да ме не схватите погрешно, не сматрам учитељицу лошом, задовољна сам њеним радом у целини гледано, само ме је веома погодио њен наступ тог дана "немој да ме давиш" и "не прихватам извињење" ми одзвањају у глави још увек иако се то десило пре десетак дана
Ja kad kažem da ću da plaćam nekog prosvetnog radnika da mi vaspitava decu i kod kuće, a ne samo u školi, svi mi se smeju.
Ne znam zašto.
Ovde zamrlo ....
Je li u pitanju isti prosvetni radnik?
Zar je bitno da li je isti prosvetni radnik ili ne. Svi su oni isti. Ne znaju ni svoju decu da vaspitaju, a vaspitavali bi tuđu.
Bitno je. Po zakonu, nastavnik ne smije privatno da podučava bilo kog učenika iz svoje škole, pa makar ne predavao lično njemu. To je teža povreda radne obaveze i može lako da dovede to otkaza tom nastavniku.
... niko nigde, ko da su nam sve ovce na broju ...
Ja nemam pojma odakle da počnem, a dođe mi da završim, eto.![]()