Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
UPOZORENJE - Možda je ova tema nekom izuzetno značajna, i nalazi se u veoma teškom stanju i potrebna je hrabrost otvoriti svoju intimu! A uvek se nađu ovde neki malograđani koji sve shvataju sa podsmehom i ismejavanjem pa će i pokušati da vas ismejavaju i da se sprdaju sa vašim problemima na jedan sasvim nedozreo priglup i nekulturan način!

Prema tome pozivam moderatora ovog podforuma da pooštri represivne mere što se tiče ove teme - jedan neumesni komentar - odmah jedan kazneni poen ili žuti karton! Ovo je jedini način da se tema održi a ljudi koji imaju problem zaštite....Još ne mogu da zamislim da se ovde jedna osoba javila i pitala da li sa njom nešto nije u redu i da li to još neko doživljava (čuje glasove u svojoj glavi) :sad2: a vi ste se odmah javili i ismejali tu osobu sa gomilom retardiranih postova!:eek::eek::eek::roll::roll:
Prosto da ne poveruje čovek! I onda kada sam ja došao na forum i upozorio vas na to onda su svi počeli da se ponašaju kao licemeri - lažni moralisti i da pričaju jedni drugima "kako vas nije sramota" i te fore....:roll:

Znači oprez i pazite kako ćete pisati na ovoj temi!
[/QUOTE]

SVAKA CHAST za ovakav stav !!!!

Bravo!

Nemam ništa protiv ismevanja, smejanja, šala i pošalica na račun tema i problema koje neko postavi.

Zašto?

Zato što svako treba da zna, da njegov problem, ma koliko veliki bio - nije jedini.
Ne događa se prvi put, samo njemu, te da je mnogo ljudiprolazilo kroz isto.

Postavljači ovakvih kuku i jao tema, pretenduju na sažaljenje i često traže potvrdu da su u stvari žrtve.

Ne, always look on the bride side of life.
Treba se smejati svemu i svačemu.

Smeh je ono što nas (koliko toliko) čini boljima, lepšima, jednakima.

Smejte se na silu ako treba.

Kukati i plakati je ok, ali je lako i ne vodi nikuda, osim u smrt.
Smejati se je mnogo teže. Smeh je život.

Nemam ništa protiv ismevanja, smejanja, šala i pošalica na račun tema i problema koje neko postavi.

Zašto?

Zato što svako treba da zna, da njegov problem, ma koliko veliki bio - nije jedini.
Ne događa se prvi put, samo njemu, te da je mnogo ljudiprolazilo kroz isto.

Postavljači ovakvih kuku i jao tema, pretenduju na sažaljenje i često traže potvrdu da su u stvari žrtve.

Ne, always look on the bride side of life.
Treba se smejati svemu i svačemu.

Smeh je ono što nas (koliko toliko) čini boljima, lepšima, jednakima.

Smejte se na silu ako treba.

Kukati i plakati je ok, ali je lako i ne vodi nikuda, osim u smrt.
Smejati se je mnogo teže. Smeh je život.

U pravu si da je smeh lek. :ok: To je tačno!

ALI, kako bi se ti osećao da imaš problem, kažeš ga nekome (izjadaš se) a ta osoba te ismeje, izruga ti se, potceni tvoja osećanja i situaciju u kojoj si?

U pravu si da je smeh lek. :ok: To je tačno!

ALI, kako bi se ti osećao da imaš problem, kažeš ga nekome (izjadaš se) a ta osoba te ismeje, izruga ti se, potceni tvoja osećanja i situaciju u kojoj si?

jedno je ako se osoba nasmeje,a drugo ako ti se ruga sa namerom da te povredi.

čitava filozofija smeha sadržana ti je u ovih par filmića.

smeh po svaku cenu, uvek i svugde.
pogledaj

Juce...
Sreca - Vazan (rodjen)dan jednog bitnog bica.
Nesreca - Uginuo je moj ljubljeni, voljeni, umiljati macak.
Sreca - Pojavila se neznano otkud nova beba-maca i uselila u srca i prostor.
Nesreca - Izgubila zauvek deo svog srca.

2:2...nije nereseno, nije ravnoteza, nije ravnodusnost vec zig koji nijedna "estetska' operacija nece moci da skine. Mnogo praznine koju neke punoce ne mogu da nadomeste. Valjda je dobro da ne preteza nista.

Ako verujemo da je Bog stvorio čoveka, to mu je valjda najveća greška koju je napravio, a i Frojd je bio čovek ne?

:eek:

Što?

jutros sam umesto kašičice za kafu uzeo malu viljušku
šta li bi to moglo da znači..?

mislim, znam da ima neke veze sa seksom, samo koje?

... mislim da i bez Frojda mogu da ti kažem da ti je već vreme ... ccc :lol: ... dosta čekanja, manje nervoze biće. :manikir:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back