Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Chat teme u vidu virtuelnih kafana skoro uvek su "lepljive", i nemaju previše veze sa tematskim delom pdf na kome se nalaze.
Služe da ljudi neobavezno ćaskaju.
Na boldovano sam i ja mislio.U tome je poenta. Niko nije profesionalac, ali mozda moze pomoci. Neki put jedna rec je dovoljna da osobi se upali lapmpica. A naziv teme Borce ti odluci da li da ostane ovakav kakav jeste, onakav kakav sam naziv ja predlozio (dakle opusten, ali ne na sofi :lol:) ili ce neko dati drugaciji naslov koji asocira na druzenje i prijateljstvo uz savet iz licnog iskustva, nekih saznanja ukoliko je neko zargonski receno "u skripcu".

Na boldovano sam i ja mislio.U tome je poenta. Niko nije profesionalac, ali mozda moze pomoci. Neki put jedna rec je dovoljna da osobi se upali lapmpica. A naziv teme Borce ti odluci da li da ostane ovakav kakav jeste, onakav kakav sam naziv ja predlozio (dakle opusten, ali ne na sofi :lol:) ili ce neko dati drugaciji naslov koji asocira na druzenje i prijateljstvo uz savet iz licnog iskustva, nekih saznanja ukoliko je neko zargonski receno "u skripcu".

Odkuda ti znas ko je profesionalac a ko ne???
Evo ja sam pro...
A to da pdf lici na svastaru i svetlosnim odinama je od nauke psihologije, to priznajem..To i ja stalno pricam ali dzabe.....Ljudi dozivljavaju ovaj pdf kao produzenu ruku podforuma Nadprirodne misterije i zanimljiva desavanja + musko-zenski odnosi + ko je lud i zasto i kako

A to da pdf lici na svastaru i svetlosnim odinama je od nauke psihologije, to priznajem..To i ja stalno pricam ali dzabe.....Ljudi dozivljavaju ovaj pdf kao produzenu ruku podforuma Nadprirodne misterije i zanimljiva desavanja + musko-zenski odnosi + ko je lud i zasto i kako

Ma nije bas tako crno. Kada smo ti i ja tu, nemas oko cega da se brines. A drugo posle ovog naseg prijateljskog razgovora, mnogi ce shvatiti koliko si ti pozrtvovan i sto je jos bitnije koliko si sebe uneo u ovu temu da si se malo i zaneo. Znam, tezak je to posao... Ali veruj mi isplatice ti se. ;)
Evo za tebe sam posebno izabrao remek delo, jednog od najvecih kompozitora W.A Mozart-a. Uz zvuke ove predivne kompozicije tvoja profesionalnost ce jos vise doci do izrazaja :lol:

Poslednja izmena od moderatora:
Auu, što ste se ražestili ....

Obrisala sam neprimerene poruke, i nadam se da više neće biti sličnih.
Ćaskanje ne podrazumeva provociranje i vređanje.
U kafani važe ista pravila kao i na "ozbiljnim" temama. Jedina razlika je što u kafani ne postoje spam ili off topic, pa je, samim tim, atmosfera opuštenija.

U kafani na Filozofiji imali smo tematske večeri, a ovde bismo mogli, osim neobaveznog ćaskanja, da počnemo da praktikujemo nešto slično ... ili da pričamo o stvarima koje nas tište, ili oko kojih imamo neke dileme (kao što je i bilo na početku).
Evo, da vas pitam nešto:
šta mislite, zašto se moja drugarica stalno miri sa čovekom koji je maltretira? :confused: (Da napomenem da nisu u braku, i da im pauze između mirenja traju i po tri meseca.)

Odkuda ti znas ko je profesionalac a ko ne???
Evo ja sam pro...

Sorry bro, ne stvaraš utisak da si pro.

.....U kafani na Filozofiji imali smo tematske večeri, a ovde bismo mogli, osim neobaveznog ćaskanja, da počnemo da praktikujemo nešto slično ... ili da pričamo o stvarima koje nas tište, ili oko kojih imamo neke dileme (kao što je i bilo na početku).
Evo, da vas pitam nešto:
šta mislite, zašto se moja drugarica stalno miri sa čovekom koji je maltretira? :confused: (Da napomenem da nisu u braku, i da im pauze između mirenja traju i po tri meseca.)
Maltetira u fizickom, verbalnom, psihickom ili sva tri oblika?

Poslednja izmena:

U kafani važe ista pravila kao i na "ozbiljnim" temama. Jedina razlika je što u kafani ne postoje spam ili off topic, pa je, samim tim, atmosfera opuštenija.

U kafani na Filozofiji imali smo tematske večeri, a ovde bismo mogli, osim neobaveznog ćaskanja, da počnemo da praktikujemo nešto slično ... ili da pričamo o stvarima koje nas tište, ili oko kojih imamo neke dileme (kao što je i bilo na početku).
Evo, da vas pitam nešto:

Bolje vrabac u ruci nego golub na grani...

Evo, da vas pitam nešto:

Stokholmski sindorm, poisovecivanje sa agresorom, mada moze da bude da je podsvesno i pali sado mazo ili kako bi rekle neke devojke volim kad lupi sakom u sto (ili nju, jes' da boli ali nju to mozda pali podsvesno pa se zato vraca)

Drago mi je sto si se i ti i ostali vratili makar i na kratko. :)

Samo vas posmatram

No_Fear3.jpg

A to ti kazes koji si...????????

Mene zabole dal stvaram utisak ili ne...Stvarao ne stvarao ja jesam....A onaj ko nije dzabe da stvara uisak kad nije i tacka.

Pa ako si ti pro sa takvim ponašanjem, jadna je psihologija. Meni izgleda kao da si ove godine upisao fax i misliš da sve znaš.
A u stvari samo se nešto drviš i busaš da si nešto moćno. Ništa nisam pročitao korisno iz tvojih postova, samo neki caps lock vazda i omalovažavanje drugih.
A to nimalo nije pro. ;)

Pa ako si ti pro sa takvim ponašanjem, jadna je psihologija. Meni izgleda kao da si ove godine upisao fax i misliš da sve znaš.
A u stvari samo se nešto drviš i busaš da si nešto moćno. Ništa nisam pročitao korisno iz tvojih postova, samo neki caps lock vazda i omalovažavanje drugih.
A to nimalo nije pro. ;)

Ne funkcionise nesto ovo cudo za davanje reputacije pa cu morati ovako da izrazim divljenje prema tvom postu :)

Da ne otvorih teme Sta zene zele Psihologija sexualnosti i Homosexualizam, ovde ne bi imalo o cemu da se pis i ovaj pdf bi zatvorili administratori jer samo zauzima mesto na njihovom serveru a ni traga ni glasa od psihologije......

Trebalo bi da mi dajete svakog dana po jednu reputaciju ujutru pa onda dodate nekom drugom reputaciju onako bezveze da bi vam sistem omogucio da mi date opet rputaciju uvece pred spavanje :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back