gost 199228
Veoma poznat
- Poruka
- 13.877
to cemo videti![]()
a jel... a sta onda zelis da ti kazem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to cemo videti![]()
a jel... a sta onda zelis da ti kazem?

i, zna li neko kada se bru zli vraca?![]()
Vratio sam se!
Jel sam ti toliko nedostajao???
Vukao sam 2 prekrsaja sa borilackih vestina pa me ovaj borkin dotukao...
ali bas me briga meni to i odgovaralo imao sam razne obaveze ionako ne bih stigao da udjem na krstaricu....
Jel ti treba mozda neki savet za sport?
Zavisi od tebe. Jel' ti se dopada? Onda sta brigas .Uzivaj i tacka![]()
Zavisi od tebe. Jel' ti se dopada? Onda sta brigas .Uzivaj i tacka![]()

Nista nije u redu! Nikada nije bilo tako malo pacijenata, u tako ludo vreme!

Pacijenti su banovani...opet![]()

eh..ovo je bilo ispod pojasa
Nego Daco, posto se ti koliko sam shvatila bavis psihologijom profesonalno, reci mi dal sam normalna ako ne mogu i ne zelim da zapamtim kako izgleda prodavacica kod koje kupujem hleb, ili komsinica koju tu i tamo sretnem?
Dakle, zaboravljam imena i lica tih ljudi koji nisu direktno u mom zivotu, ali bi trebalo povrsno da ih znam.
Normalno je da sve što ne želiš i u šta ne ulažeš trud i energiju a takođe ne pobuđuje neku od emocija ne ostaje dugo u tvojoj svesti...u podsvesti možda...ko će ga znati. Jesi li se nekada zapitala ko su ljudi koje smo sanjali a nemamo pojma ko su to face i odakle nam u glavi?
To je pravo pitanje ! 
Retko sanjam nepoznate ljude. Mogu da se setim da sam samo par puta u zivotu sanjala neke nepoznate (sem ako nisu bili bez lica, u formi neke "publike" ili posmatraca, mrlje)
Ali, da li je ovo podvuceno normalno ?To je pravo pitanje !
![]()

I sta to znaci?Podvučeno je![]()

)I sta to znaci?
Ja ozbiljno pitam. Ako ljudi u meni ne bude iste (ili nikakve) emocije kao sto bude kod drugih, da li je to normalno? Ako mi drugi kazu da delujem "hladna", a ja to ne vidim.
Naletela sam na netu na neki Asper... sindrom, vrsta autizma, i ozbiljno sumnjam (inace tako zalepim sebi pokoju dijagnozu, s vremena na vreme)
. Pa svima se dešava da se po sto puta upoznajemo sa osobom koja nam nije interesantna, zaboravljamo brojeve telefona koji nam nisu važni, ne možemo da naučimo gradivo koje nam ne budi nikakvu radoznalost. Mani se tripovanja i ajde u grad
Ja odoh, ali ako imaš još neko pitanje slobodno pitaj.Aspergerov sindrom se dijagnostifikuje u detinjstvu jer se još tada primećuje, ne u poodmaklim godinama. I mani se toga da sebi nalaziš dijagnoze preko interneta. Da je istina sve što tu piše mene odavno ne bi bilo ovde, ubili bi me razni tumori i infarkti. Nema razloga da se brineš, da imaš Aspergera, to bi znala još od detinjstva, jer se ove osobe, iako prosečno ili često nadprosečno inteligentne, dosta razlikuju od ostalih. A ovo za pamćenje...ne znam u čemu je stvar
. Pa svima se dešava da se po sto puta upoznajemo sa osobom koja nam nije interesantna, zaboravljamo brojeve telefona koji nam nisu važni, ne možemo da naučimo gradivo koje nam ne budi nikakvu radoznalost. Mani se tripovanja i ajde u grad
Ja odoh, ali ako imaš još neko pitanje slobodno pitaj.
Nemam, hvala.