Izvini bruzli to je tvoj problem ako su ti neke pesme sektaske...
Hahahah klasicna izjava "vernika" koje ne znaju da sluze Bogu, ili nece da priznaju nego zive u iluziji!
Razmisli "besmrtna"

Bog i kaze da je Djavo veeeeoma mudar i vest u obmanjivanju ljudi! Da nije tako skoro niko ne bi sluzio djavolu osim ekscentricnih satanista i antihrista.... Na svakom koraku je varanje djavola i pokusaji da te udalji od Boga.....Nemoj da te to ja nevernik ucim

Veoma je tesko ostati na Bozijem putu za Raj pored toliko iskusenja.....A ti si odmah pala: " to je tvoj problem ako su ti neke pesme sektaske.."
Neke jesu, i zalazu se bas za cistokrvni satanizam kao npr black metal, neke su polu satanisticke a neke mogu biti zavijene u formu ti mislis pesmica Kocka do kocke kockica a ustvari to najgori satanizam npr.....Pa to je i napravljeno tako da se ne razume i da se pridobiju takvi kao ti izokola
Muzika je umetnost nego ti ne razumes to
Hahaha ma nemoj.....Pazi sta mi opet rece....Pa sto ne izabra duhovnu umetnost - bozju muziku umetnost nego djavolsku umetnost???? Sve je umetnost i kad neki slikar slika djavola umesto freske svetaca.....I to je umetnost, zar ne? U umetnosti ne postoji dobro i zlo e sad dobra umetnost je umetnost a zla umetnost nije kao umetnost....Umetnost moze biti sve,,,,
Ja razumem pogotovo te stvari jer sam i muzicar - gitarista od 5-6 godina....U muzici sam veeeoma duboko i to na dubljem nivou od tebe jer sam i muzicar pored kriticara i slusaoca....Pisao sam i biografiju i psihoanalizu Sida Bereta i Pink Floyda.....
Tako da ostavi ti te tvoje fore "Ja sam vernik verujem u Boga a to sto sluzim djavolu to je umetnost to nema veze sa Bogom..."../
Epa ima , ima veoma veze...Djavo iskusava na svakom koraku! Tebe vise i ne iskusava - ti si gotova sigurno ides u pakao, on se sada trudi da one tvrdokorne preokrene...
E nemoj sada da mislis da ja slusam turbo folk pa tebi nesto ovde pricam za rock i sve vrste metala.....
I ja slusam rock i ponesto od metala....ZNACI I JA SLUZIM DJAVOLU KAO I TI PO RELIGIJI I SVETOM PISMU!
ALI FORA JE STO SAM JA ARELIGIOZAN, I STO NE VERUJEM NITI U DJAVOLA NITI U BOGA I JA TO MOGU DA RADIM A TI NE SMES JER SI UBEDJENA DA TVOJ BOG POSTOJI!!!!!!
Kada bih bio kao ti religiozan odmah bi spalio sve diskove ili pobacao i delete u D particiji na kompu.....Evo bas sam pre 2 godine naleteo na nekog novopecenog tvrokornog ekscentricnog vernika i prodade mi covek Mejden original diskove po dzabe ceni - kaze evo ti ovi diskovi necu vise da sluzim djavolu! I u pravu je covek....To se kosi sa HRISCANSKIM VREDNOSTIMA!
E sad ja ne verujem i bas me briga ali ako ikada promenim misljenje (tesko jer sam naucnik verujem u nauku) TOG TRENUTKA KACIM GITARU NA KLIN I PRESTAJEM SA ROKOM!
Eto zato ja kazem da sam ja nevernik mnogo veci "vernik" od svih vas zajedno vernika koji sluzite djavolu!
E SAD BITNO ZA PDF PSIHOLOGIJA JE TO sto vi ste toliko nadmeni i GORDI (greh smrtni) da ne zelite da priznte da gresite!!!! NE ZELITE DA ZADOVOLJITE VASEG TVORCA NEGO SVOJE PRIMARNE ANIMALNE NAGONE - SLUSAJUCI MUZIKU KOJA U VAMA PROBUDJUJE ONE ZIVOTINJSKE IMPULSE!!!!
Sta je rokenrol?? Obicno svi pljuju narodnjake i turbo folk a rokenrol i sve njegove podvrste oznacavaju za "kvalitetnu muziku" "umetnost"

kao sto kazes i jos razne gluposti....
Koje su vrednosti rokenrola???
SEX, DROGA ALKOHOL, ROKENROL, ROKANJE, ?????

Rock n roll je sleng a znaci nabij (joj) i zakotrljaj je sto bi znacilo napali je i smesti joj ga.....To je ono o cemu je rokenrol.....On se razvio iz bluza pa posle iz rokabilija i nabio je ritam koji bluz nije imao, ubrzao pesme tako da probudjuje nagone kod devojaka i mladica da mrdaju da igraju da se dodiruju u plesu i da im se dize libido...
I tebi je to umetnost???

Umetnost je klasicna muzika i duhovna muzika!!!! Sve ostalo ti je propaganda sa MTV-ja Oni kazu umetnost i ti tako mislis....PA normalno kada uzimaju pare od tebe to jr MUZICKA INDUSTRIJA A NE UMETNOST "besmrtna".....Razocarala si me, imam utisak da si klinka od 14 god koja zeli da bude drugacija u skolici pa nosi crno i slusa Ivansens, a tatica i mamica je ucili da bude jehovini svedok pa sad hoce i jare i pare......
Znaci jos jednom, TVOJA MUZIKA I TVOJA VERA SU KONTRADIKCIJA!!!!!!
Pogledaj sada ovaj filmic imas delove na youtubu pa mi reci sta mislis posle toga nemoj ovako napamet jer nisi duboko u temi kao ja - em muzicar em psiholog, a bavim se i proucavanjima religija (nisam vernik) i filozofije....
Evo pogledaj ja cu staviti 2 klipa a ti posle pootvaraj ostalih 18, veruj mi bas je zanimljivo pogledaj obavezno pa mi reci svoje misljenje posle toga kada budes pod utiskom voleo bih da znam tvoj komentar:
......ja sam na putu do pakla....lalallala ja sam na putu po pakla lalalalla...
AC DC I am on highway to hell
Ac DC Hells bells:
......I'm a rolling thunder, a pouring rain
I'm comin' on like a hurricane
My lightning's flashing across the sky
You're only young but you're gonna die
I won't take no prisoners, won't spare no lives
Nobody's putting up a fight
I got my bell, I'm gonna take you to hell
I'm gonna get you, Satan get you
CHORUS:
Hell's Bells
Yeah, Hell's Bells
You got me ringing Hell's Bells
My temperature's high, Hell's Bells
I'll give you black sensations up and down your spine
If you're into evil you're a friend of mine
See my white light flashing as I split the night
'Cause if good's on the left, ['cause if God's on the left]
Then I'm stickin' to the right
I won't take no prisoners, won't spare no lives
Nobody's puttin' up a fight
I got my bell, I'm gonna take you to hell
I'm gonna get you, Satan get you
Hell's Bells
Yeah, Hell's Bells
You got me ringing Hell's Bells
My temperature's high, Hell's Bells
CHORUS
Yeow
Hell's Bells, Satan's comin' to you
Hell's Bells, he's ringing them now
Hell's Bells, the temperature's high
Hell's Bells, across the sky
Hell's Bells, they're takin' you down
Hell's Bells, they're draggin' you around
Hell's Bells, gonna split the night
Hell's Bells, there's no way to fight, yeah
Ow, ow, ow, ow
Hell's Bells
Da ti malo prevedem jer ovako kad gledas ove strane reci tebi deluje kao neka umetnost sa sve ona 3 akorda od Angus Janga:
Ti si mlad ali ces umreti, ja necu zatvorenike,ja ima svoje zvono, odvescu te u pakao,Imacu te, Sotana ce te imati - ZVOVA PAKLA ZVONE/ PAKAO ZVONI/DOZIVA/OGLASAVA SE LALALALLALA
Dacu ti crne senzacije, ako si u zlu (ako slusas ovo i pevas) ti si moj drug! Pogledaj moju svetlost u tami, ako je Bog i dobro na levoj ja sam na desnoj strani,,,,,Zvona pakla zvone, dozivaju te, Ja te imam sotona te ima!!!!

Bas mi neka umetnost

Ti bas "umetnicki" sluzis sotoni,,,,,
Ac DC je samo primer, skoro svi bendovi su u ovome, npr Stairway to heaven i Hotel California su tako sektaske pesme a umotane su u lepo perje da takvi kao ti budu prevareni!......you could come but you cant never leave - cuvena recenica iz Hotel California pesme....
A da ne govorimo sto vam je oficijelni znak
btw muzika se slusa a ne gleda
Ma nemoj?? Jos jedan mehanizam odbrane jeli??

A sto onda visis po youtubu? Sto ides na koncerte i zasto ljudi idu na koncerte?
Zasto se snimaju spotovi? Zasto su neki muzicki pravci dobili IMENA PO VIZUALIZACIJI kao npr Grunge , Hair metal/glam metal, itd itd....
Nije samo muzika slusanje.....gresis....MUZIKA IMA VEEEELIKU I DUBOKU PRICU ISPOD TE MELODIJE!
Kreira sistem vrednosti, religiju, oslikava obrazovni i kulturni status nosi poruku, bori se protiv konfromizma, ukazuje na neke drustvene pojave (punk npr).....
PA i da se slusa samo, jel je bolje slusati Boga ili slusati djavolsu kreaciju tj muziku??

Bog kaze da se djavo javlja ljudima u prelepom obliku, verovatno i umilno i nezno prica a verovatno i umilno, nezno osecajno i svira/peva, kao onaj Pan koji svira u fruliu i namami Nimfe pa ih onda ye be i razvali od k....

Tako i djavo i Bog - Bog se prerusi u narkomana ulicara i trazi ti prenociste i 20 dinara ti mu kazes onako puna sebe ma mrs bre klosaru jedan a djavo se prerusi u pevacicu ivansens i zapeva ti umilno pesmu - zvona pakla zvone skreno desno to je Road to hell (C.Rea) i ti skrenes jer bogati to je "umetnost" i to se "samo slusa" to nije nista opasno....
eeee koliko ti ne znas nisi ni svesna