Hej Skako deda wot da fak ar you talkin' 'bout??? dA LI SI TI NEKI MARSOVAC ILI STA/??
Kazes nisi bio na Krsti 2 godine i sada si dosao a imas 13 poslatih poruka (LOL)
Ja bih pre rekao da nisi bio na planeti zemlji do pre 2 godine..... Ne znas kako se salju pp, kao nisi upucen u IT, kao da je ovo softversko programiranje hardvera u CERN-u....
Pod 2, ponasas se kao da si sisao sa nekog amazonskog drveta i nikad nisi video forum i slicno.... Ovo je tema kafana, svaki pdf j ima ovde se spamuje i neobavezno prica, naziv teme je uzet jer je Sigmund Frojd izuzetno popularan kod laika i prva je asocijacija na rec psihologija......Obicno za drugog i ne znaju niti su culi osim mozda Junga i Dzozef Marfija (hahahahah)
pod 3 - Prestani da se ponasas kao trol i spamer - ISPECI PA RECI - SETI SE STA SU TE UCILI PRE 54 GODINE U OBDANISTU - Prvo dobro razmisli sta zelis reci pa onda napisi jedan duzi post a ne da u roku od 3 minuta napises 12 postova jedan za drugim...... A i meni si slao poruke posetilaca, kao IZ VEDRA NEBA BANUO U MOJ PROFIL NITI SE PREDSTAVIO, NITI PITAO NESTO NEGO NESTO LUPAS NEMA VEZE SA VEZOM, POMISLIO SAM DA JE NEKO PROMASIO PROFIL! I da, u roku od 2 minuta poslao si mi 3-4 poruke! Ko hoce moze da ide na moj profil da cita i da se smeje...Kada nekom udjes na profil red je da se predstavis i da ga lepo pitas ono sto te zanima a ne ovako - kazem kao da nisi ziveo na zemlji zadnjih 40 godina.....
Cak i da ne ispeces a kazes uvek ostoji dugme "izmeni" pa to pritisnes i onda dodas ako jos nesto zelis reci!
Vidim da pdf-u filozofija otvorio si temu :ima li zivot bez smisla smisao" pa sam u roku od 13 sekundi izvrsio tvoju psihoanalizu i shvatio sa kim imamo posla.....
Dobrodosao na ovaj pdf, ali ovo nije mesto za lecenje nego kafana spam tema za zezanje da bi se ostale teme sto manje spamovale....
p.s. I da - poruku koju si mi poslao - Vise misica - manje mozga samo govori da ti je IQ kao sobna temperatura u ovim danima kada ovi stede parno grejanje!
Ne razumem zasto ljudima ovoliko smeta moj avatar?
A sta da sam ovakav isti samo 30 kila sala deblji, da su mi zapusene vene imam holesterol i samim tim mi mozak dobija manje kiseonika=zaboravnost, nekoncentrisanost i sl - TADA BI BIO PAMETNIJI????
Cccccc aj uskoro otvaram temu o vama ljudima fobicarima lepog i misicavog izgleda!