Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
PBF185-Tunnel_of_Love.jpg

Moras da shvatis jednu stvar: kao sto si sam sebi ukenjao zivot,tako isto moras sam da se iskobeljas.
Na ruku ti ide sto si jos vrlo mlad i imas vremena da se promenis a da ne ostanes obelezen kao obicna narkomancina.Nemoj to sebi da dozvolis.
Mozda zvuci kao klise ali najbolji izlaz su ti posao i sport.Kroz to ces steci nove prijatelje a i bices preokupiran drugim stvarima.Neces ni imati vremena da mislis o ruznim dogadjajima iz proslosti.
I sam si rekao da ti ide na bolje.Mozda ti je ovo prilika da okrenes drugi list.

Ne bih se složio sa ovim boldovanim. Čovek pominje porodične probleme i to su verovatno problemi emocionalne prirode. Potiskivanjem, raznim preokupacijama i prepuštanju zaboravu takvi problemi se ne rešavaju već se samo odlažu.
Manje prijatna metoda je dozvoliti tim neprijatnim emocijama da isplivaju na površinu i tako bez upotrebe 'pomoćnih sredstava' suočiti se sa njima. Postoji i literature na tu temu, al' ponekad je teško čitati u dobi od 17 godina...

zenskog pola, el to neki eskort
dobre su ti one ribe na prijavi
sta je ovo sad.. neka igra pogadjanja.. :)
nemoj da tako 'toiras' nesto sto je progresivno, zivo, uspesno...i multinamenski.

al ajd ok pojasnicu kako stoje stvari.. jer ionako se skoro niko ne javlja...

dakle... polazimo prvo od ideja da sam ja car ;)

imam oko 10ak projekata, neki su samo zamisli neki nesto dalje odmakli.
trebaju mi zene iz vise razloga. (muskraci mogu samo za dva ili tri projekta.. ali moraju da ispravno popune formular, ljudi bilo kog pola, mogu i zivotinje, znaci bilo ko spreman da ulozi malo novca i vremena ).
zene bih lakse prihvatio za saradnike na projektima, jer ako ulozim vreme i novac na njih manja je steta... jer usput mogu bar da mastam o njihovim telesnim atributima
svakako projekat koji sadrzi psihoteraputsku masazu jedini koji samo podseca na eskort neke vrste, ali, to tako deluje u ovom sistemskom realitetu, u stvarnoj stvarnosti to je umetnost isceljivanja. bolje bi bilo da razni doktori psiholozi terapeuti nude usluge spavanja sa svojim klijentima, svakako ce pomoci vise u saniranju problema nego prazna prica i prodavanje magle i pilula.

za ostale poslove treba vise mozga i uslova, tipa medicinsko, isceliteljsko iskustvo ili iskustvo za smartfon aplikacija. za sivenje mi treba jedna osoba, takodje mi treba neka vrsta skretarice, sluge koja ce da odradjuje stvari tipa stampanje promotivnog materijala. kao i reklamni proces vrbovanja i saletanja ljudi po internetu, fejsu, kao i na ulici, muskarcima ne moze da se veruje. potreban mi je i lokal mozda jedan. treba mi model za slikanje odevnog predmeta ili za banere na sajtu, jer ako bi posao postao ozbilnji ne bi bilo ok da koristim tudje slike sa interneta. znaci kad bi postojala jedna idealna zena saradnik koja bi vecinu tih stvari mogla da uradi bilo bi dobro, radi ustede. ovako mozda dve tri. :manikir:

uglavnom imam previse problema i poslovnih pravaca, tako da ne znam sta cu pre. ovako nesto.
http://www.rottenecards.com/ecards/rottenecard_3787657_bdws8pzvh5.png ps. ne izgledam ovako, nemoj da vas to obeshrabri u prijavi.
plus razni uticaji poput mirisa zvuka mi ometaju koncetraciju,
i sta znam mozda sam rodjen u pogresno vreme, vidim sebe kao kralja u dvorcu i sluge neke oko sebe koji rade sto im naredim.

ajde javljajte se. .teba mi neko..ocaj mi zamracuje um polako, da ne otvorim temu o samoubistvu ili masakru.

ne znam kako ce se ovi idejni projekti razvijati jos, pa to da li cu da postanem svodnik sa svojim andjelima, zavisi ako upadnem u neku tezu finansijsku krizu, zato mislim da se bavim poslovima koji funkcionisu samo po matrici prostitucije, ali su legalni, i ono kao deluju kao kulturni posteni, sa tim da mogu momentalno da se transformisu i u realnu terapijsku prostituciju, zavisno od politickih okolnosti liberalnih ili konzervativnih zakona, zato mi trebaju zene koje nisu istripovane cistunice, koje su lepe i koje su spremne da mracnu stranu svog bica ukljuce u profitablni sistem, i zato mi treba neko ko se razume u te pravne legalne gluposti, i ako ima veze u drzavnim vlastima.. da osigura zaledjinu. ili nudi jos neke uslove. svakako gomila riba okolo mene ce biti nepresusan izvor licne vlaznosti i hrane.

ovo su moji snovi, svi savetuju da treba slediti svoje snove u poslovnim idejama, nadam se da ovaj forum nije mesto za kradju tudjih snova i ideja, ili implantiranje u podsvet svojih, jer bi mogli da imaju problema.
uglavnom moji projekti nastali su u alfa i theta nivoima mozdanih talasa, vi koji ste u beta nivou sad i ne mozete da razumete moj svet, a cesto radite za nekog drugog, npr tajkun koji bi da spreci rivale u ostvarivanju svojih imperija. ili masonerija i vatikan koji ima monopol na prodavanje magle i elitnu prostituciju, vlasnistvo nad seksualnom energijom. zato mi trebaju i nezavisne zene koje ne sluze tudjem k.... nego su prazne i spremne da sluze mojim... idejama.
pravo na prostituciju je ljudsko pravo.. i jedno od gorucih problema drzave, ono do sad obitava u sivoj zoni, sto stvara mnoge probleme, mafiju itd, legalizacijom kraljica i kraljeva noci,i u okviru zdravstvene industrije i privatnih praksi otvorice nove mogucnosti i radna mesta i obezbediti veca bezbednost i prava seksualnim radnicima. sinonim za prostituciju vise nece biti skrndelji sa stajge, i debele maserke, vec normalne moderne lepe zene, vi , kao postovana grana privrede, izmenom zakona, kupovina zena i musakraca ce biti kao udomljavanje zivotinja, ili kao kad udjes u radnju mobilnih uredjaja, odaberes koja ti odgovara i doneses je kuci. ovako imamo ugrozena prava i zena i prostitutki, jer kad ih uzmu muskarci silom rade sta hoce, neke zene ne vole oral, neke ne zele da ih bicuju, neke ne vole da piju urin. legalizovanjem jasno ce biti istaknuto u brosuri koja zena dolazi sa kakvim funkcijama.
Mozete reci da ne razlkiujem realnost od fantazije, kazu da su to znaci sizofrenije, ali ja ne mislim da je to bolest. genijalni ljudi slede svoje istinske misli, znaju da ova realnost ne moze biti istina, sukobljavajuci sa nametnutim zakonima i preprekama monopolista.
treba mi verovatno i vojska muskaraca da se obracuna sa rivalima na mom putu do trona.
ok pitanje o eskortu me isprovociralo .. vecina su normalniji projekti.
na kraju, treba reci to da postojim samo ja i taj moj formular, trenutno i niko vise, niko ne stoji iznad mene, znaci ja sam nesto najblize bogu isusu kralju caru gospodaru sto mozete naci, moja stvarnost mora da se postuje... budite moji sledbenici, zaboravite na druge i njihove lazi..
neki ljudi su popunili formular ali ne uklapaju se bas u zeljeni profil. postoje i neki od ranije sa koijma sam nesto bio u kontaktu u vezi jednog ili dva projekta. svakako da bih imao i desetine drugih pitanja tu, ali morao sam da izbacim neka zbog duzine. ne morate na sve odgovarati.

neka mi cika frojd objasni jedno razumno resenje,
zasto me privlace zene koje treniraju neki borilacki sport?
meni su sexy valjda sto se znaju tuci, e sada DAKLE, zasto je to tako ne znam ali danas mi je doktor rekao da cu danas izaci malo na svez vazduh?

Bio si tučen od strane roditelja u detinjstvu, verovatno. :think:

Imam problem sa bubama Vatrenim stenicama.Nikako da nestanu i to je za cika Frojda.
A taj neki meni bitni lik odlazi u Rusiju da radi sad u aprilu :rida: umrecu zbog toga :rida: .
Cika Frojde daj mi misomor mooooooolim teeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :rida: :rida: :rida: .

Zem ti, sad bube Vatrene stenice :eek:
:mazi:
I meni bitni lik otišo, al kolko je bio bitan po pitanju buba :dash:, bolje da ne pišem. :neutral:
Juče upale 2 muve ko helikopteri i zuje zuje :roll:, i nasrcu u oči, ko ćoravi leptiri :sad2:. Ko je imao problema sa leptirima zna moju muku. :sad2:

ocu da se qrcim a ne deluje mi bezbedno

Meni deluje, al ne vidim razlog, možda da napišeš nešto o tome :think:

pocela si opet da radis :mrgreen:

Kad vidim da ste tako zapusteni psihicki, ja moram :malav: Gde si ti, radis pre podne :mrgreen: ?

- - - - - - - - - -

hocu, volim, ali nije bezbedno!!! razlog je jer prosto ocu
e sad postala sam opasna po druge

- - - - - - - - - -

ne znam sta lazem sta ne lazem... ma ne ide ovo

Samo pisi, drugi ce reci sta lazes :think:, evo ova Nel, ona je sutra od 7.00 radi :lol:

- - - - - - - - - -

Mislim da ti link ne radi :neutral:
A kad ga popravis , mogu da se zabavljaju pacijenti izjutra :lol:

Zem ti, sad bube Vatrene stenice :eek:
:mazi:
I meni bitni lik otišo, al kolko je bio bitan po pitanju buba :dash:, bolje da ne pišem. :neutral:
Juče upale 2 muve ko helikopteri i zuje zuje :roll:, i nasrcu u oči, ko ćoravi leptiri :sad2:. Ko je imao problema sa leptirima zna moju muku. :sad2:

Ooogavne su,sunce,toplo vreme i eto ih.Ovaj nije bitan za bube al* meni je bio drag.
Leptiri,bube :mazi: ,samo da odlete napolje,neko da ih izbaci il* da probas sa necim sto se prikljuci u utikac i navodno ih tera.Navodno jer ne znam da li funkcionise,nisam imala para da kupim.

Ooogavne su,sunce,toplo vreme i eto ih.Ovaj nije bitan za bube al* meni je bio drag.
Leptiri,bube :mazi: ,samo da odlete napolje,neko da ih izbaci il* da probas sa necim sto se prikljuci u utikac i navodno ih tera.Navodno jer ne znam da li funkcionise,nisam imala para da kupim.

Ja imala na moru tako nesto, islo u sastav sobe :malav:, i nisam ukljucivala :to: :hahaha:, cula da je lose, a pauci i ostala gamad setaju. Komarci me bar ne ujedaju.
Jel si malOO bolje.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back