zenskog pola, el to neki eskort
dobre su ti one ribe na prijavi
sta je ovo sad.. neka igra pogadjanja..

nemoj da tako 'toiras' nesto sto je progresivno, zivo, uspesno...i multinamenski.
al ajd ok pojasnicu kako stoje stvari.. jer ionako se skoro niko ne javlja...
dakle... polazimo prvo od ideja da sam ja car
imam oko 10ak projekata, neki su samo zamisli neki nesto dalje odmakli.
trebaju mi zene iz vise razloga. (muskraci mogu samo za dva ili tri projekta.. ali moraju da ispravno popune formular, ljudi bilo kog pola, mogu i zivotinje, znaci bilo ko spreman da ulozi malo novca i vremena ).
zene bih lakse prihvatio za saradnike na projektima, jer ako ulozim vreme i novac na njih manja je steta... jer usput mogu bar da mastam o njihovim telesnim atributima
svakako projekat koji sadrzi psihoteraputsku masazu jedini koji samo podseca na eskort neke vrste, ali, to tako deluje u ovom sistemskom realitetu, u stvarnoj stvarnosti to je umetnost isceljivanja. bolje bi bilo da razni doktori psiholozi terapeuti nude usluge spavanja sa svojim klijentima, svakako ce pomoci vise u saniranju problema nego prazna prica i prodavanje magle i pilula.
za ostale poslove treba vise mozga i uslova, tipa medicinsko, isceliteljsko iskustvo ili iskustvo za smartfon aplikacija. za sivenje mi treba jedna osoba, takodje mi treba neka vrsta skretarice, sluge koja ce da odradjuje stvari tipa stampanje promotivnog materijala. kao i reklamni proces vrbovanja i saletanja ljudi po internetu, fejsu, kao i na ulici, muskarcima ne moze da se veruje. potreban mi je i lokal mozda jedan. treba mi model za slikanje odevnog predmeta ili za banere na sajtu, jer ako bi posao postao ozbilnji ne bi bilo ok da koristim tudje slike sa interneta. znaci kad bi postojala jedna idealna zena saradnik koja bi vecinu tih stvari mogla da uradi bilo bi dobro, radi ustede. ovako mozda dve tri.
uglavnom imam previse problema i poslovnih pravaca, tako da ne znam sta cu pre. ovako nesto.
http://www.rottenecards.com/ecards/rottenecard_3787657_bdws8pzvh5.png ps. ne izgledam ovako, nemoj da vas to obeshrabri u prijavi.
plus razni uticaji poput mirisa zvuka mi ometaju koncetraciju,
i sta znam mozda sam rodjen u pogresno vreme, vidim sebe kao kralja u dvorcu i sluge neke oko sebe koji rade sto im naredim.