Salveta
Zainteresovan član
- Poruka
- 343
lose mi je, jako lose
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze li netko da mi pomogne da pronadjem stranicu o poremecaju anksioznosti? Nasla sam je na google-u, a nakon instaliranja stranice ne mogu da je pronadjem. Nova sam ovdje.
Hvala unaprijed!
Sent from my GT-I9100 using Forum mobile app

lose sam, jako lose Pogledajte prilog 313342
jos uvjek cekam da me tableturine zaglupe al to nesto sporo ide u pm Pogledajte prilog 313342
posto u zadnje vrijeme cesto slusam da je problem u meni onda je vjerovatno u meniAko nisi plitkoumna tablete ti nece pomoci...Evo i ja ih drmam, al nesto ne ide...imas li poseban razlog za tvoje tegobe?ili je razlog u tebi?

posto u zadnje vrijeme cesto slusam da je problem u meni onda je vjerovatno u meni
al sta cu kad ne mogu da ne vidim ono sto vidim
ne mogu da ne cujem ono sto cujem
da mi ne smeta ono sto mi smeta
da imam problem i da uzivam u tome
da ne zelim ono sto zelim
...
...
...
itd
itd
itd
ne mogu, ne mogu i ne mogu![]()
I mene pokusavaju ubjediti da je problem u meni, svi su jadni a meni dobro. Svi su zrtve a ja koljac...a gledajuci fakte svi se cepaju od smeha a ja ne. Ponekada, draga Salveto, mi pogresno razumemo da depresija i biti okruzen kretenima nije jedna te ista stvar. Jednostavno si osjecajna osoba i vidis ono sto drugi ne vide, a posto oni ne vide ne znaci da ne postoji. Tablete nam nece pomoci, pokusavajuci "ispraviti krive drine sami sebe smo unistili", mozda kad se i mi "iskrivimo" onda cemo uspjeti se odbraniti od okoline. Sad nisam siguran da je tvoj slucaj slican mome, ali po tvojim rijecima mislim DA PROBLEM NIJE U TEBI NEGO U DEBILIZMU OKO TEBE
ima istine i u tome, i to dosta, znam ja to...

Pomagajte, ima das zaljubim u koleginicu sa kojom provodim po nekoliko sati dnevno u ofisu.
Sta raditi, kako kulirati?![]()
Pomagajte, ima das zaljubim u koleginicu sa kojom provodim po nekoliko sati dnevno u ofisu.
Sta raditi, kako kulirati?![]()

Ja se ne zaljubljujem skoro nikada.
Toaleti veze nemaju sa tim.