- Poruka
- 6.267
Pa da sigurno... Nego on je malo stidljiv.....
![]()
Druže 25% od plaćanja seanse je moje
tako da ima da se mane stidljivostiDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa da sigurno... Nego on je malo stidljiv.....
![]()
tako da ima da se mane stidljivostiPravda postoji i ona je kod jakih.Поражен си, само ако то признаш себи. Зато: НИКАД не признај.
Тражи!то значи радовати се будућности. А то значи: отарасити се прошлости. А то значи: психић остаје у прошлости.
Правда не постоји. Ствари нам се дешавају независно од тога да ли смо заслужили или нисмо.
Правду су измислили слаби. Она јакима не треба. Они се држе победе. Победа за правду не зна.
Koje placanje?? Pa danas ljudi jedva da hoce da plate privatnog zubara, a ne psihica.....
Mislim, ja zaradjujem 230 din/h, pa je to cifra koju sam spreman da platim, jel to OK?![]()
a kamo li privatnog 
može seansa trajaće deset sati
ponesi ručak za sebe a i za nas, piće, tortu i biće sve u redu. U slučaju da doktor zaspi ti ne brini ništa, ti samo pričaj.......................on te i onako ne sluša ništa 
Pravda postoji i ona je kod jakih.
Slabicima je ona nebitna.
Pobeda je u pravednosti.
ne mislim na moju pravednost nego univerzalnu BozjuŠta je pravednost?
Ono što je za tebe pravednost ne mora da znači da je i za mene.
Kako ćeš onda po toj podeli znati ko je slabić a ko jak?

ne mislim na moju pravednost nego univerzalnu Bozju
mada i moja je ista
ne moram ja znati Bog sve zna

eto opet se postavlja pitanje odakle ti to znaš?
možda je moja pravednost ista kao Božja a ne tvoja.............

Pravda postoji i ona je kod jakih.
Pobeda je u pravednosti.
srecu ne delim![]()
Kako da ti objasnim pravdu ako je ne vidis...Ја? Римска Империја је била праведна, ех??...и све остале империје?
Шта би то била правда у очима твојим? Како изгледа она? Дајдер неки пример правде, да је и ја могу препознати кад је сретнем.
- - - - - - - - - -
Знам. Срећа не постоји.
ма да, објаснићеш ми само оно што ја већ знам!Kako da ti objasnim pravdu ako je ne vidis...

Sreca postoji ona je u nama.
А како ти знаш да је правда универзална, ако ти Бог ништа о томе није рекао?.

ма лаже, бре! Ево шта је рекла три коментара испод:kako...........ti sa njim
![]()
А како ти знаш да је правда универзална, ако ти Бог ништа о томе није рекао?.Rekao mi je
znam ja sta sam rekla da ponovim da bi bolje shvatio?
Moze mi pomoci samo jedna osoba. To jest, dve...Nikako...Moze mi pomoci samo jedna osoba. To jest, dve...
Nije li malo bzvz raspravljati ovde o teoloskim pitanjima...![]()