***Saint***
Buduća legenda
- Poruka
- 33.301
e da, ni u ponedeljak neću da dodjem na posao. kolegenice će da me privremeno odmene (iako znam da sam nezamenljiva  ) a ja sam od sutra na odmoru
) a ja sam od sutra na odmoru 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
aj stvarno laku noć, odoh i ja
za vikend ne radim, čisto da znate, ako me neko traži

Evo dosla sam da preuzmem smenu... uputi me na brzinu
Ko koga, ko sa kim, ko nije hteo a ko nije mogao i zasto nije mogao
Saaaamo polako da se upisem

fala!
 fala! 

Ovde se ipak nesto pise

ženskim naravno
doduše, njegov problem je i to što mu treba para.
a pare idu za gaćice i tako. stalno u krug......

Za taj posao ima zaduzeno lice tvoje je samo da nadjes nacin kako do 20 iljada evara.Auuu to je tezak slucaj.. tu bez privatnih seansi nista
Ima li jos iko ili samo da se njemu posvetim?
I da li da treba da ga smirim ili da ga umirim

aj stvarno laku noć, odoh i ja
za vikend ne radim, čisto da znate, ako me neko traži

rijatan dan
rijatan dan 
...evo ja

Za taj posao ima zaduzeno lice tvoje je samo da nadjes nacin kako do 20 iljada evara.

Hvala Bogu,Jessi ga malko ladnula,pa se smirio.Mada,mislim da njemu tesko da neko moze pomoci.
Hvala Bogu,Jessi ga malko ladnula,pa se smirio.Mada,mislim da njemu tesko da neko moze pomoci.
Pa,Frojde,gde si ti?Ovde ti setao teski psihic,a tebe nigdeHvala Bogu,Jessi ga malko ladnula,pa se smirio.Mada,mislim da njemu tesko da neko moze pomoci.

Ako nisi Frojd,sto se onda javljas?Frojd nisam njega i ne volim bas em nije psiholog nego doktor

Borac kazi mi jel mozes da mi garantujes, ja bih otvorio jednu edukativnu temu posvecenu srednjoskolcima ovde,onim starijim ali da mi garantujes da nece ovi matori da upadaju i pisu gluposti a i bilo sta drugo jer ce se tema napuniti svacim a znas kakvi su mladi danas cim vide da ima mnooogo strana i pisanja odmah nece ni da udju na temu......Znaci ja ne bih da ulozim trud i rad i da ostavim taj materijal ako ima na kraju da ispadne sve uzalud......Ne zelim onda nkom da pomazem, ionako me niko ovde ne placa....

Ooooo,ala si oPravila,svaka castdobar dan
evo super kafica

Cim nema macora misevi zapale kucu. Kakve ,bre, cigarete?Napolje pa pusi.Ovde ljudi dolaze da se lece ne da ih ti trujes hedonizmom i naravno duvanom.Ooooo,ala si oPravila,svaka cast
A jel sme da se zapali cigareta?
Meni kafa bez duhana ne ide

Ooooo,ala si oPravila,svaka cast
A jel sme da se zapali cigareta?
Meni kafa bez duhana ne ide

Necu tebe,Ne sme, duvan je droga...
Otkad se drogirate?
 ' ocu Frojda
 ' ocu Frojda