Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Borac kazi mi jel mozes da mi garantujes, ja bih otvorio jednu edukativnu temu posvecenu srednjoskolcima ovde,onim starijim ali da mi garantujes da nece ovi matori da upadaju i pisu gluposti a i bilo sta drugo jer ce se tema napuniti svacim a znas kakvi su mladi danas cim vide da ima mnooogo strana i pisanja odmah nece ni da udju na temu......Znaci ja ne bih da ulozim trud i rad i da ostavim taj materijal ako ima na kraju da ispadne sve uzalud......Ne zelim onda nkom da pomazem, ionako me niko ovde ne placa....

Pa,Frojde,gde si ti?Ovde ti setao teski psihic,a tebe nigde :mrgreen:Hvala Bogu,Jessi ga malko ladnula,pa se smirio.Mada,mislim da njemu tesko da neko moze pomoci.:aha:

Hahaah koji je taj???
Frojd nisam njega i ne volim bas em nije psiholog nego doktor, lekar em se drogirao a ja sam sportista....
Nego naziv sam dao jer 98% laika poistovecuje psihologija=frojd, niko ne bi usao na temu da sam napisao Kafana Alfred Bine ili Ajzenk.....ili alfred Adler....
Mada ova tema zasluzuje da se naziva Vilhelm Vunt.......jer je on najzasluzniji za razvitak experimentalne psihologije i strukturalizma

dobar dan :)

evo super kafica :aha:

app_full_proxy.php

Borac kazi mi jel mozes da mi garantujes, ja bih otvorio jednu edukativnu temu posvecenu srednjoskolcima ovde,onim starijim ali da mi garantujes da nece ovi matori da upadaju i pisu gluposti a i bilo sta drugo jer ce se tema napuniti svacim a znas kakvi su mladi danas cim vide da ima mnooogo strana i pisanja odmah nece ni da udju na temu......Znaci ja ne bih da ulozim trud i rad i da ostavim taj materijal ako ima na kraju da ispadne sve uzalud......Ne zelim onda nkom da pomazem, ionako me niko ovde ne placa....

A kako da znam ko je mator a ko klinac? :think:
Mislim, svako ovde, skriven iza avatara i nicka, moze da glumi. Ako je iole pametniji, dugo moze drzati ljude u ubedjenju da je onaj za koga se lazno predstavlja.

Uostalom, i odrasli su nekad bili u srednjoj skoli, pa valjda medju odraslima postoji neko ko nije zaboravio kako je biti u kozi adolescenta.

Otvori, zasto da ne?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back