- Poruka
- 85.711
kako ide poso utebe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
lik koji je prebio zenu
sledeci u Informeru uz naslov: "Nisam agresivan, sama je trazila"
Postoji puno drugih bitnijih stvari u životu. Ja imam častan obraz u velikoj količini života, dobro , ponekad sam se drogirao, ali nisam dilao.jeste mili al na kraju opet nisi iebo
to je ono na sta treba staviti fokus
ali opet ne iebes a godine hursu prolazePostoji puno drugih bitnijih stvari u životu. Ja imam častan obraz u velikoj količini života, dobro , ponekad sam se drogirao, ali nisam dilao.
Je li ovo ruganje ili samo nepotrebno citiranje nekih bogatašica?Natasa Bekvalac je jednom rekla: "Lako je biti posten kad te niko nece" etc
Ne prolaze u penisuali opet ne iebes a godine hursu prolaze
Srećno, ali ako si solo testiraj je na prvom dejtu bar sa Parovima i Farmom.Mislim da mi se kasirka iz samoposluge nabacuje, mišljenja?
Nova dva ukusa Bananice
Čoko malina i čoko naranča
ja te isto cenimNe prolaze u penisu
Uglavnom radim dobre stvari kroz život.
Postoji nekoliko ljudi koji cijene moju ljudskost
Srećno, ali ako si solo testiraj je na prvom dejtu bar sa Parovima i Farmom.
Hvala vamja te isto cenim
Ako nije direktno upućena pretnja nekom da li može u zatvor?Zbog toga što je najavio što planira, to se uspjelo okarakterizirati kao prijetnja, i s razlozima će on ponovno u zatvor.
https://www.instagram.com/reel/CjGtzbYoCl9/?igshid=NGIzOGRhOTI=Srećno, ali ako si solo testiraj je na prvom dejtu bar sa Parovima i Farmom.
Veoma potrebno.Je li ovo ruganje ili samo nepotrebno citiranje nekih bogatašica?
Imam dizela pa sledećeg planiram benzosaVečna dilema
Benzinac ili dizelaš?
Šta vi mislite?
Sad već moraš da ofiraš njeno ime, kad si nas već rusonapaocpava mi se
bijo sam na kafi sa drugaricom forumasicom
i rekla mi je ti ladno jos pises tamo sa onim budalama
znaci ona je rehla da ste vi svi budale