gost 439532
Domaćin
- Poruka
- 3.567
Cringing so hardJedno vreme sam ozbiljno razmišljao da istetoviram na ruci "How long? Not long, because the arc of moral universe is long, but it bends toward justice"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cringing so hardJedno vreme sam ozbiljno razmišljao da istetoviram na ruci "How long? Not long, because the arc of moral universe is long, but it bends toward justice"
Pa važno mi je džip lepo izgleda dok prolazim Beogradom na vodi šta nije jasnoI ne reče ništa konkretno za moj džip.
Zar on nije mrtavZar on nema devojku?
Jesi video kako sam kofein daje lepšu i čistiju energiju od kafeJa sam zbog tebe otkrio kofeinske pilule.
Fala ti neizmerno.
Mrtav je k'o ŽeksZar on nije mrtav
Cringing so hard
Uhapsen silovatelj po prijavi informera lolcina
Hoće li biti nekih litija, šta misliš, po svoj logici bi trebalo da ih budeUhapsen silovatelj po prijavi informera lolcina
Neka ih u njihovom smradu sodomskomHoće li biti nekih litija, šta misliš, po svoj logici bi trebalo da ih bude
Natasa Bekvalac je jednom rekla: "Lako je biti posten kad te niko nece" etcBolje biti pošteni incel, nego nepoštena sponzoruša
lik koji je prebio zenuNije li ove prethodne litije organizovao silovatelj

jeste mili al na kraju opet nisi ieboA i da ne nađem, ja znam da je preko 70 posto mojih stavova i ponašanja vrlo dobro...tako da žene koje me odbijaju su na itekakvom gubitku
sutra 13 00 ispred zaborne crkvePozdrav svima kad su litije zna li neko