Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda 2"

• Začetnik teme Začetnik teme Loki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa mislim Bekvalac sebe teši. Kao, "samo mi lepe možemo biti nepoštene."

Međutim kur moj
Draga, nešto sam razmišljala, možda za tebe nije dobro da imaš Carbon app

Ako si opsednuta kalorijama, to onda upućuje na poremećaj u ishrani, i onda je najbolje da se ništa ne broji i ne meri dok se osoba ne izleči

Izvini ako sam ti pogoršala stanje

U najgorem danu mog zivota za poslednje 4 godine odvedu me na veceru u tematski juznokorejski restoran.
Naravno niko ne zna moju opsesiju BTS-om i koliko srece su uneli u moj zivot u tom odvratnom momentu.
Sve je bilo dekorisano u juznokorejskom stilu.
U pozadini BTS muzika.
Konobar koji izgleda kao Jungkook. Bukvalno.

Nisam mogla da verujem. Mislim el me zahebavate?

Kao kad bi neko Momou odveo u tematski kafe svemocne Kasje a da ne zna da on voli Kasju.

da sam musko tacno bih donirala

微信图片_20220930084420.jpg

U najgorem danu mog zivota za poslednje 4 godine odvedu me na veceru u tematski juznokorejski restoran.
Naravno niko ne zna moju opsesiju BTS-om i koliko srece su uneli u moj zivot u tom odvratnom momentu.
Sve je bilo dekorisano u juznokorejskom stilu.
U pozadini BTS muzika.
Konobar koji izgleda kao Jungkook. Bukvalno.

Nisam mogla da verujem. Mislim el me zahebavate?

Kao kad bi neko Momou odveo u tematski kafe svemocne Kasje a da ne zna da on voli Kasju.
Super😎

Veoma potrebno.

Postenjem se ne treba hvaliti i uvek se istim hvale ili veoma neposteni ili ocajni.

Lako je biti posten kad radis u prodavnici.

Ajde budi posten kad imas varijantu da zavrnes za par miliona kroz smutljive radnje nejasnih zakona.

Tek kad sebe testiras u takvoj situaciji mozes time da se pohvalis.

Ja isto volim da se pohvalim da nisam nikad u zivotu nikog zeznula ili ostala duzna- stvarno nisam- ali da bih bila takva da mi se moze? Na nekom nizem nivou da, ali nisam bas imala priliku da nekog unistim a da meni bude dobro. Ne mogu da garantujem. Verujem da bih se uvek trudila da budem covek- ali opet nikad ne znas.
Meni je bitno u životu da živim ljudski. Da li bi uzeo novac ako bih bio u poziciji šefa neke velike kompanije, ili zamjenik ili općenito na visokoj poziciji? Ne znam, neku količinu bih možda i uzeo, ali ne na štetu radnika, nego na štetu države koja ionako uzima previše tamo gdje ne treba.

Naročito mi se recimo me sviđa što države diljem svijeta puno ulažu u vojske i oružja

Ciji biste tematski kafe otvorili?

Momoa: Kasja?

Eurus: Hasan?

Stugots: Bajagin?

Emilija: Koga voli Emilija ...a da nije Varufakis? @Emilia Marty

..........

El sam pogodila ?
za ostale ne znam
Ne bi to bio kafe, vise nesto na fazon svetilista, gde bi ikona Kajse bila centralna, ispod kupole, ostale Bozice stajale bi svuda unaokolo. Svako bi mogao da donira koliko zeli, sto se kaze "daj kolko mozes, taman toliko da se ne crvenis"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back