Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda 2"

• Začetnik teme Začetnik teme Loki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da mi se kasirka iz samoposluge nabacuje, mišljenja?
Srećno, ali ako si solo testiraj je na prvom dejtu bar sa Parovima i Farmom.

Ali ako misliš uopšteno logično je za njih da će muvkati mušterije jer najveći izbor tu imaju.

Mene muvkala neka Cigančica u Maxiju, valjda provali ko je smotan i nesposoban da smuva devojku pa je mislila da ima šanse.😎😆

Poslednja izmena:
A što se tiče onog lika...intervju s njim je nepravedno okarakteriziran kao negativan, a zapravo se ispostavilo da je intervju i napravljen za to da on detaljno priča o tome što planira, kaje li se i slično. Zbog toga što je najavio što planira, to se uspjelo okarakterizirati kao prijetnja, i s razlozima će on ponovno u zatvor. Naravno da neke ekstremne feministkinje to ne mogu razumjeti i njima je taj intervju došao kao adrenalin u mržnji prema muškarcima, u mržnji prema nezavisnim novinarima, ali i novinarkama, jer ekstremne feministkinje mrze one žene koje žele malo više istraživati slučajeve, ekstremne feministkinje mrze one žene koje ne žele pobačaj npr. i slično. Informer je nepravedno došao na glas kao loš portal, ujedinjena mržnja zbog raznih utjecajnih femistica se ispostavila pogrešnom. Podrška ženama koje pate, koje su zlostavljane, no važno je naglasiti da takve žene ne trebaju previše vjerovati raznim ekstremnim feministicama

Je li ovo ruganje ili samo nepotrebno citiranje nekih bogatašica?
Veoma potrebno.

Postenjem se ne treba hvaliti i uvek se istim hvale ili veoma neposteni ili ocajni.

Lako je biti posten kad radis u prodavnici.

Ajde budi posten kad imas varijantu da zavrnes za par miliona kroz smutljive radnje nejasnih zakona.

Tek kad sebe testiras u takvoj situaciji mozes time da se pohvalis.

Ja isto volim da se pohvalim da nisam nikad u zivotu nikog zeznula ili ostala duzna- stvarno nisam- ali da bih bila takva da mi se moze? Na nekom nizem nivou da, ali nisam bas imala priliku da nekog unistim a da meni bude dobro. Ne mogu da garantujem. Verujem da bih se uvek trudila da budem covek- ali opet nikad ne znas.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back