Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda 2"

• Začetnik teme Začetnik teme Loki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Auti i mišići i nisu nešto danas. Svako vozi pristojan auto. Malo bolji nije ništa spec. Za 20.000 evra se nađe fin autić, a to i nije neka para.
Teretane isto nisu skupe. Danas se ipak lepo živi.
A većina žena nije opterećena mišićima i nije im to bitno.
Ja nemam ništa protiv poštenih ili polupoštenih bogataša...ja imam protiv onih koji bogatstvo steknu na čudne načine. Ali tragikomično kako se manekenke često nađu s onima koji imaju jake aute. Na veliki broj tih s jakim autima, nađe se i nešto nasilnika. Ali, prave žene bi to mogle ranije prepoznati.

Problem je u povodljivosti....priličan broj žena između 18 i 30 i nešto godina voli novac ,aute, mišiće ..i onda se dogodi ono što se onoj sestri od influencerica desilo

A neke od njih svjesno ulaze u veze s onima ,,vidi ga, dobar auto, mišići" tipovima. Nasilje je, ako se dokaže , za svaku osudu. Isto tako, istraga treba biti detaljna.Bilo kakvo nasilje je žalosno i oštro treba biti kažnjeno. U nekim drugim situacijama, ako se dokaže da neka žrtva laže, onda i to treba jako dobro istražiti. Općenito je žalosno da zbog pohlepe i novca neke žene ne vide dobre muškarce koji nemaju mišiće i aute, a onda se eto nažalost dogodi ovo što se dogodi.
znas sta
posle duzeg i iscrpnog razmisljanja i razmatranja
dokucio sam nesto

ti trebas u njemacku na baustelu
em se nagruvas
em naucis stranski jezik
em zaradis pare
em dovezes audija
i eto pichkitsa odma
ovde se samo malo istetoviras

znas sta
posle duzeg i iscrpnog razmisljanja i razmatranja
dokucio sam nesto

ti trebas u njemacku na baustelu
em se nagruvas
em naucis stranski jezik
em zaradis pare
em dovezes audija
i eto pichkitsa odma
ovde se samo malo istetoviras
Ja radim u ducanu za malo više od 600 eura . Vozim biciklin star deset godina od 30 e ura jer onaj od 230 eura je bezobrazno ukraden.

Ovo bi mogo da kupim, al bio bi me blam da ga nosim, ali je fenomenalan.:lol:

1664537807681.png

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back