Ganfajter
Stara legenda
- Poruka
- 85.602
izasla mi nosna dlaka iz nosa i golica me
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isto kao Coolio i Craig MackObjavljena je smrtovnica kraljice Elizabete. Uzrok smrti - starost.
Nikad ne bih reko
Craig Mack
Znaš sevdalinku "Flava in Your Ear" iz 1994.Da, Kulia znam po Paradajzu, al ne znam ko je ovaj drugi čilager
Zato sto si ti dobra vila, Valkyrie, sve ce da mi prodje ako ti se pozalim.Odakle ti ideja da deliš svoj aneurizam sa mnom?
Znaš sevdalinku "Flava in Your Ear" iz 1994.
omg zaljubljen si u zmijurinuZato sto si ti dobra vila, Valkyrie, sve ce da mi prodje ako ti se pozalim.
I rak nervnog sistema takodje.
Čak te godine naručim i njegovu kasetu (sic) naslovljenu "Project: Funk da World"Nope.
Ček da čujem, možda i znam, a ne znam da znam
Ne, ja se vrlo brzo i lagano odljubim kad saznam da je neko zauzet.omg zaljubljen si u zmijurinu
Čak te godine naručim i njegovu kasetu (sic) naslovljenu "Project: Funk da World"
Da mi pustimo Paradajz Lost?Da, Kulia znam po Paradajzu, al ne znam ko je ovaj drugi čilager
Da mi pustimo Paradajz Lost?
Uglavnom umro je s 46 godina od srca, praktično od starosti.Ja sam 94-e naručivao bukvar
I meni je među omiljenim.Omiljena
Nego kad smo kod gothica, znaš za ove?
.
Da, baš podsećaju na njih, ne prepoznaješ pevača?Nikad čuo za pesmu i bend. Interesantno, imaju mi neki Sisters of Mercy vajb
Da, baš podsećaju na njih, ne prepoznaješ pevača?
Milorad Milinković
Ozbiljno, pa pogledaj bolje.hahahahaha ne seeeeri