Caffe "Na psihoterapiji kod čika Frojda 2"

• Začetnik teme Začetnik teme Loki
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Liči na moju sestru, koja povremeno manekeniše :/

Pa da, naravno, mi koji prvi izađemo kroz porođajni kanal, pokupimo najviše trauma, batina, krivih zuba i genetskih defekata

A onda ovi koji dođu iza nas trljaju ruke i misle super, ova mi raščistila put da se ja rodim savršena

Nema veze što se mi pioniri porođajnog kanala trudimo za sve trostruko, osuđeni smo na večno lurkovanje iz prikrajka

Opet razmišljam o smrti.

Jel vas rastuži ideja da ćete kroz generaciju ili dve biti potpuno zaboravljeni? Bićemo samo još jedan nadgrobni spomenik koji će obrasti u korov i čija će imena sa kamena izbledeti
Moje zemaljsko ime i treba da izbledi, jer je banalnost, zašto bi nečija banalna egzistencija (ne mislim nebitna bližnjima ili bezvredna, nego na kosmičkom nivou banalna) trebalo da bude upisana u analima istorije i da bude večno uklesana u neku ploču, šta smo pa toliko bitni

Ono što je stvarno bitno od nas, ne bledi, jer nikad i ne umire. I said what I said

Opet razmišljam o smrti.

Jel vas rastuži ideja da ćete kroz generaciju ili dve biti potpuno zaboravljeni? Bićemo samo još jedan nadgrobni spomenik koji će obrasti u korov i čija će imena sa kamena izbledeti
Iskreno, ne zanima me preterano ta "zivece kroz svoja dela" prica. Svejedno je da li ce me se secati 100 godina i pricati lepo o meni, jer ja necu biti ovde da onanisem na tu cinjenicu.

Moje zemaljsko ime i treba da izbledi, jer je banalnost, zašto bi nečija banalna egzistencija (ne mislim nebitna bližnjima ili bezvredna, nego na kosmičkom nivou banalna) trebalo da bude upisana u analima istorije i da bude večno uklesana u neku ploču, šta smo pa toliko bitni

Ono što je stvarno bitno od nas, ne bledi, jer nikad i ne umire. I said what I said

Da, slično razmišljam, ali me opet nekako rastuži kad pomislim da posle mene i mog brata neće imati ko da se seća mog dede

Screenshot_20220929-154245_Instagram.jpg

Screenshot_20220929-154549_YouTube.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back