момоа
Stara legenda
- Poruka
- 79.278
A sto sliku neku ne stavis, ovako licis na Borisa Grusnjeka
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo saćuA sto sliku neku ne stavis, ovako licis na Borisa Grusnjeka
Kad vidis utvare to onda dodje kao poklon, jer znas da nije stvarno, utvare ne postoje u nasem materijalnom obliku.Prelepo. Moje omiljene limimalne lokacije su napušten bazen i aerodrom (mada mnogima aerodrom nije liminalni nego tranzitni prostor, ali meni je liminalni)
Neki taj termin protežu i na psihička dešavanja, npr ono vreme buđenja, kad smo jednom nogom u snu a drugom u javi
Ne znam može li paraliza sna da bude isto? Šta mislimo o paralizi sna?
Pre neki dan sam imala jednu, bilo je dosta užasno jer sam imala punu svest ko sam, šta sam, gde sam, itd, ali da istovremeno ne mogu da mrdnem prst... izgleda da mi zaista ne možemo da mrdnemo prst dok neki dublji telesni centri u nama ne odobre
Evo sad od razmišljanja o tome nadah sebi anksioznost, bravo ja, uvek si imala talenat
Drugarica pri paralizama viđa i neke utvare. Ne razumem kako je to neophodno
Zar nije dovoljno što ne možeš ni sopstveni prst da pomeriš, treba još neka beštija da ti džedži na plućima
emilija tje da se obraduje kad sazna ko je ova zenaSve je već spremno.
Jeri to tvoja m-a?
Odakle ti ideja da deliš svoj aneurizam sa mnom?Kad vidis utvare to onda dodje kao poklon, jer znas da nije stvarno, utvare ne postoje u nasem materijalnom obliku.
Ali ako gledas ljude, normalne, onakve kakvi jesu...ako nemas ili imas srece, moze srce da te oki'ne na spavanju - neki kazu najljepsa i najbolja smrt eeee izgleda da ne znaju oni.
Jeri to tvoja m-a?
VažiJedan od onih G-klas džipova, GLC GLA i tome sličnoh
Ne vidim, mršava legenda
Meni na terasu svraćaju dve napoljske mačke, ta usta gladna se ne mogu nahraniti, a debele kao veprovi, spremaju se za zimu
Granula ne mogu da se nakupujem, sve što spremam sebi iz usta vadim pola njima dajem
Sad kad sam bio na Tari skupljale se po principu golubova, nahranis jednu dodje jos petMeni na terasu svraćaju dve napoljske mačke, ta usta gladna se ne mogu nahraniti, a debele kao veprovi, spremaju se za zimu
Granula ne mogu da se nakupujem, sve što spremam sebi iz usta vadim pola njima dajem