caffe magic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Bilo ih je nekoliko al na kraju mi sve dosadilo i sad imam ovo što imam.

Aj laku noć i tebi.

Svima laku noć..........:bye:
moram skužit kako se stavlja potpis pa i ja isprobati nešto...

Noć ti
th_bye.gif

Nego, da vas pitam za savjet...
(ja sam džek u ženskom tijelu :p)

Ima jedan tip prekoputa moje zgrade. Stalno visi na balkonu. Kad god ja iziđem na svoj nasmije mi se. (i ja njemu uzvratim :D ) Skužila sam da mi navečer gleda u prozore od spavaće sobe. Imam rolete i uvijek ih čim se pođe mrak spuštati -spustim....on uvijek gleda !! (kao da živi na tom balkonu :D)

Što mislite da se večeras presvučem za spavanje ispred prozora prije nego spustim rolete, ha ? Ja bi...
Ajmo na glasovanje :P

Nego, da vas pitam za savjet...
(ja sam džek u ženskom tijelu :p)

Ima jedan tip prekoputa moje zgrade. Stalno visi na balkonu. Kad god ja iziđem na svoj nasmije mi se. (i ja njemu uzvratim :D ) Skužila sam da mi navečer gleda u prozore od spavaće sobe. Imam rolete i uvijek ih čim se pođe mrak spuštati -spustim....on uvijek gleda !! (kao da živi na tom balkonu :D)

Što mislite da se večeras presvučem za spavanje ispred prozora prije nego spustim rolete, ha ? Ja bi...
Ajmo na glasovanje :P

Pa ajde, i onda nam reci da li si primila pismo u poshti od tajnog obozzavaoca u toku nedelje.
Shta je imao da kazze. Bash me zanima. :)

Septembra 17. 2011. godine, ljudi širom Svijeta, započeli su protest ističući nepravedne malverzacije 1% poslovne i političke elite, čije akcije utiču na 99% nas ostalih. Sve je počelo u USA na Wall Street-u, spontanim okupljanjem grupe ljudi, a danas je pokret na svjetskom nivou i nastavlja se u obliku „nenasilne građanske neposlušnosti“, gradeći solidarnost zasnovanu na međusobnom poštovanju, prihvatanju i ljubavi. Mi smo „99% ostalih“ i mi ovim aktima preuzimamo potpunu odgovornost za budućnost našeg društva, naše kulture i najvažnije naših života na planetu Zemlja. Došlo je vrijeme da „1% onih“ koji imaju novac i na konto novca moć, prestanu da upravljaju našim životima i da sprečavaju globalni napredak i na naučnom i na socijalnom i na političkom planu! Osvrnite se oko sebe i pronaćićete milione razloga za uključiti se aktivno u ovaj pokret. - Radnici i radnice – temelji društva! Vrijeme je da vam se za vaš rad plati onoliko koliko vrijedi i da ne zavisite od raspoloženja poslodavca! - Učenici, učenice, studenti i studentice – naša budućnosti! Vrijeme je da vam se obezbijedi besplatno obrazovanje koje zaslužujete! - Profesori, profesorice, nastavnici i nastavnice – graditelji sutrašnjice! Vrijeme je da okrenete novi list i da djelujete za dobrobit društva, a ne kao alat moćnika za mentalno porobljavanje naše djece! - Poljoprivrednici i poljoprivrednice – naši hranitelji! Vrijeme je da kažete „dosta“ uvoznom mesu, povrću i voću! Naša zemlja je bogata i plodna. - Svi dobri ljudi! Vi ste 99% koji ne odlučuju o toku svog života, ne upravljate svojim životom i ne živite svoj život. Vrijeme je da to promijenite! KAKO BI TREBALO Generalna Skupština je okupljanje ljudi, kako bi donijeli odluke bazirane na kolektivnom sporazumu ili „koncenzusom“. U Generalnoj Skupštini svi imaju pravo da predlože ideju ili da iznesu svoje mišljenje i nema „vođe“ ili „upravnog odbora“ nego je svaki glas jednak! Svaki prijedlog prolazi kroz istu proceduru: 1. Individua ili grupa iznosi ideju 2. Ideja se objašnjava i analizira 3. Ako ima dovoljno zainteresovanih, raspravlja se kako se ideja može realizovati Svi članovi skupštine glasaju za ili protiv ideje i ako je većina za, odmah se prelazi u akciju za realizaciju ideje. Ako je većina protiv i ne postigne se koncenzus, individui ili grupi koja je predložila ideju, daje se mogućnost da ideju dodatno obrade ili prilagode i iznesu je na nekoj slijedećoj skupštini. Ako je ovakav sistem primjenjen u našem društvu, zašto je onda 99% nas nezadovoljno? U Generalnoj Skupštini su ljudi koje smo mi birali na lokalnom nivou, počevši od mjesnih zajednica, pa preko opština ili kantona, do državnog nivoa. Ako ljudi koje smo izabrali, na lokalnom nivou, predstavljaju nas i naše mišljenje, pa od svih tih biramo ljude koji u Generalnoj Skupštini predstavljaju nas i naše mišljenje, pa onda biramo vođu, predsjednika, koji je zbir svega što predstavlja naše mišljenje, zašto smo onda još uvijek 99% nas nezadovoljni? 1% njih upravlja našim životima, bogate se i goje, dok mi gladujemo, koljemo se međusobno i živimo od danas do sutra na ovom divnom planetu sa milion mogućnosti, mjesta za sve i dovoljno svega za sve... a mi ih i dalje biramo da odlučuju za nas, da nam kroje živote i da nas sprečavaju da budemo sretni... Vrijeme je da se pokrenemo! Pokret koji je počeo na Wall Street USA, je pokret naših istomišljenika, ljudi koji žele da žive slobodno, prosperitetno, od svojih ruku i znanja... Širom Svijeta ljudi se okupljaju da se pridruže pokretu. Hoćemo li i mi?

evo, pridružio im se i ivan marović vođa otpora, samo što se pouzdano zna da on radi za soroša, a soroš pripada onom 1% bogatih protiv kojih je i namenjen ovaj protest.
tako da... čuvajte se ako u subotu želite da se priključite demonstracijama da vas ubačeni profesionalci ne odvedu na pogrešan kolosek. :evil:

...i alex jones ga je provalio i upozorava na isto.

ja pretpostavljam da ce u mnogo zemalja vlast da radikalno odgovori na bilo kakvu vrstu protesta...Resenje je masovna obustava svih placanja dazbina, strajk, izlazak na ulice. Protiv volje vecine se ne moze...samo treba doci do vecine..:(

ja pretpostavljam da ce u mnogo zemalja vlast da radikalno odgovori na bilo kakvu vrstu protesta...Resenje je masovna obustava svih placanja dazbina, strajk, izlazak na ulice. Protiv volje vecine se ne moze...samo treba doci do vecine..:(
da, i meni se čini da je odbijanje poslušnosti daleko efikasniji način borbe od veštačkih revolucija.
jer revolucijama se dobija samo zamena uloga, a suština ostaje nepromenjiva...već viđeno toliko puta.

Serpre, lonci...sta bilo...ako uspe, nije ni vazno.
Ja ih nisam lupao 90-ih, zato cu sada.
A jasno mi je da ima i mnogo parazita koji su nasli svoje "sise", pa im se ne isplati da ljuljaju camac...neka...sve ce to doci jednog dana na svoje mesto.
Samo mi je zao sto bez krvi ne moze da prodje.Oni kojima je dobro, ne bi dali svoje pozicije ni za zivu glavu!Oni kojima je lose, uzece te pozicije i po cenu zivota!
Moj san je da svi ljudi na svetu prodju kroz katarzu i shvate da kapitalizam nije sreca za svakog coveka.
Treba menjati sisteme, stalno i konstantno da bude samo: PROMENA
Svi ministri i poslanici, pa i predsednik republike ima da garantuje svojom imovinom za uspeh u svom resoru.
Onda ne bi bilo toliko onih koji bi dupe dali samo da budu na vlasti, i dolaskom na vlast da mu ne budu garantovana nista veca prava ili privilegije nego obicnim ljudima.
Ujednaciti zarade u drzavnom sektoru, a privatnici da garantuju likvidnost svojih kompanija jednakom vrednoscu svoje imovine.
Ukoliko propadnu, da se steta ima odakle nadoknaditi.

Rimmljanima 13,1. Свака душа да се покорава властима које владају; јер нема власти да није од Бога, а што су власти, од Бога су постављене.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back