buudala
Stara legenda
- Poruka
- 84.376
e budalo, vidi šta sam našla
Ajd razumem kad ti ne ide ćirilica al moj nick je na latinici .
Trebalo bi da ga pročitaš bez muke .
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e budalo, vidi šta sam našla
pa baš si nekako tužan , zamišljen
i lijep.
Ajde se ti ostavi onog shopenhaura i čitaj nešto optimističnije.![]()

Hvala svima na mnogobrojnim poenima podrške................![]()
Хвала за ово леп. А што се тиче замишљености то је само за слику. Нисам ја баш толико замишљен.![]()

Spava mi se, Dzek, budi dobar
i ti mala![]()

a mogao si i boodala![]()
![]()
Ima jedna poslovica
ZALUDAN POP I JARIĆE KRSTI
Trebalo bi da ima značenje nešto kao besposlen , danguba, dokon.
hahaha, pravi potpis.![]()

moram skužit kako se stavlja potpis pa i ja isprobati nešto...Bilo ih je nekoliko al na kraju mi sve dosadilo i sad imam ovo što imam.
Aj laku noć i tebi.
Svima laku noć..........![]()
večeras ovaj zasolili. 

)
Nego, da vas pitam za savjet...
(ja sam džek u ženskom tijelu)
Ima jedan tip prekoputa moje zgrade. Stalno visi na balkonu. Kad god ja iziđem na svoj nasmije mi se. (i ja njemu uzvratim) Skužila sam da mi navečer gleda u prozore od spavaće sobe. Imam rolete i uvijek ih čim se pođe mrak spuštati -spustim....on uvijek gleda !! (kao da živi na tom balkonu
)
Što mislite da se večeras presvučem za spavanje ispred prozora prije nego spustim rolete, ha ? Ja bi...
Ajmo na glasovanje![]()

da, i meni se čini da je odbijanje poslušnosti daleko efikasniji način borbe od veštačkih revolucija.ja pretpostavljam da ce u mnogo zemalja vlast da radikalno odgovori na bilo kakvu vrstu protesta...Resenje je masovna obustava svih placanja dazbina, strajk, izlazak na ulice. Protiv volje vecine se ne moze...samo treba doci do vecine..![]()