Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
dollar MC:
E, ja sam digao 77kg dva puta uspesno. Treci put se umalo nisam udavio. Posle 1 mesec aktivnog treniranja, i tada sam imao 15 godina. Ne znam sto sam ovo napisao...
pa evo uzecemo tebe sad za primer.
Ajmo sad napasti coveka zato sto je sa svojih 15 godina digao DVA puta gotovo 80kg tacnije 77kg, sa samo 15 godina u samo 1 mesecu aktivnog treniranja!!! Idite sa VOLJOM i uspeh je zagarantovan, a ne onako cim vidite OGROMNU 50-tku vi odmah fino odustanete. Svaki put kad dodjete u teretanu probajte da dignete tezinu za 5-10kg vecu nego sto ste digli zadnji put kad ste bili i uspece te.

E, tu sam te cekao...
Svima sam tada pricao da sam digao toliko. Ali, uvek izostavim onaj deo da drug koji mi je pridrzavao tegove ulozio vise npora nego ja tada. Drugim recima, dizali smo taj teg, ja lezeci, on stojeci. I opet umalo da ja najebem. To je ono, ovde prdnes, tamo kazu da si se usrao. Ovog puta si sam sebe preuvelicao...
Kao st sam i ja nekada sebe...

Prvo nije mi jasno jer ti rekrativno treniras ili se time profesionalno bavis? Drugo 6 puta nedeljno bez ikakvih pomagala po 2 sata dnevno ubija organizam, morao bi da budes jak ko drvosea samo da bi izdrzao taj tempo. I jos nesto razlika izmedju 120 i 140 kg je ogromna, od 100 kg svakih svedecih 10 kg je tesko ko zemlja tako da cisto sumnjam da ima istine u tome sto govoris da dizes 210kg i to sa 90 kg

Ajd da i i ja izrazim svoju skepsu povodom pomenute cifre. Mislim gledao sam ja svakakve manijake po teretanama koje sam posecivao, bio sam svojevremeno prisutan i kada je tipu pukla sipka dok je radio bench ali taj je bio ooooogrooooman (OK i sipka je bila poprilicno izraubovana).....
Ono sto mene buni je sta bi covek radio 2(dva) sata u teretani?? Za ozbiljan trening ti treba sat vremena u vrh glave. Sa druge strane sest dana raditi svaki dan teretanu moze ali samo ako se radi po jedna misicna grupa na jednom treningu a onda ti ne treba ni sat vremena za trening.
Dva sata sest dana u nedelji celo telo, pa jos bez posebne ishrane (i suplementacije) moze da donese samo pretreniranost i povrede a nikako napredak u bilo cemu.
Dakle sumnjam u navedenu cifru sem ako nije rec o gresci pa se citira brojka pored koje pise Lbs :wink:

Hahaha Skeptik bas sam i ja pomislio na identicnu gresku, ali pomislih "ma ipak nije moguce napraviti takvu gresku" :)
I dalje mi nije jasno gde se nalazi teretana, jer bih bas voleo da vidim taj spektakl i ako sam pogresio da isplatim coveku sumu.

Evo ja da kazem koliko dizem...Znaci kao prvo imam 70kg idem 2 godine aktivno u teretanu i mogu da dignem iz benca 110kg jednom a 105kg 2 puta mada sam ja ranije trenirao borilacku vestinu pa mi je ona dala osnov za sve i isao sam oko 1 godine pre ove dve cisto zezanja radi u teretanu...

Vidim da apsolutno niko ne veruje, a i glupo je bilo postaviti ovakvu temu i napisati onu cifru, posebno na forumu. Ja ZNAM da sam digao ono, trener je pridrzavao teg, al' sigurno ga on sam nije digao.
Onda ovo za pare.
Pa kakve pare u Republici Srpskoj. Pobednik dobije 50Marki i plus jos 2kg (nekvalitetnog) Proteina. Da se takmicim zbog toga nebi. Da idem negde drugo, neda mi se ni to. Ja sa svojih 90kg, ne mislim da cu poraziti Ronie Coleman-a sa njegovih 120kg. Nego to nekom drugom pricom :wink:

pozdrav

Ma da vidio sam ga. 100% ima vise od 120kg covek je prava zivotinja.

coleman_16.JPG

coleman_03.jpg

coleman_19.JPG

Strasno

Kad_LupimLupim:
Kad kazem dizac tegova, mislim na one koji gledaju da dignu sto vise, a Roni je body builder, njemu nije cilj da digne sto vise nego da mu se vide svi misici i da to bude kolko tolko skladno!!!
Kolko ja znam sv. rekordi u benchu su negde blizu 300 kila!

Ma znam na sta si mislio. Nego taj rekord oko 300kg je davno predjen. Ljudi ti sada dizu oko
440-450kg iz bencha.Sad ovi naduvani, napucani steroidima i svacim ljudi, nebi me iznenadilo da dignu i vise.

Pozdrav

BTW Ronie je bio powerlifter pre nego sto je presao na bodybuilding. Ili krace receno razlika izmedju tadva sporta je samo u tome sto bilderi moraju da budu simetricni i izdefinisani (da ne kazem iseceni) pa onda pred takmicenja primenjuju posebne dijete i oblike treninga da bi skinuli visak masti, o da i koriste razne sracke od kojih su diuretici jos najmanje zlo (samo jedan potvrdjen smrtni slucaj kao posledica koriscenja istih). Doduse svi ali bukvalno svi sportisti se dopinguju pa se posle ciste pred takmicenje, a najinteresantnije je da je najstroza antidoping kontrola bas u natural verziji BB-a, tu moras godinama da budes cist na random testovima da bi uopste mogao da izadjes na takmicenje a ne samo na samom takmicenju da prodjes test.

Devil.. skidam kapu.. treniram bodibilding (7 god)zajedno sa jos jednim sportom koji je vise sezonski imam 80kg i dizem u seriji 100 do 105kg.. i da se iserem na klupi ne mogu da izguram vise od toga.. NI GRAM!! trebalo bi da znas da se telo posle izvesnog vremena zamara, te mu je periodicno potreban odmor, takodje je potrebno redovno menjati ritam treninga, njegovo vreme, duzinu, menjati kilazu, vezbe svremena na vreme i jos bolje uvrstiti plivanje jednom nedeljno da bi istegao misice i postigao bolje rezultate.. posto si rekao da treniras rekreativno mislim da nisi toliki napaljenik te da se ne "zamaras" ovako "nebitnim" i "profesionalnim" stvarima... zamisli da i njih radis gde bi dogurao...
i jos jedna stvar.. svidja mi se tvoja skromnost "onako rekreacije radi.. 210kg 5x.."
svaka cast..

ja sam jednom gledao tipa koji dize jedno 160 kila,on je bio bar 110 kg tezak,verovatno neko laksi moze da dize te tezine ali se to onda ne zove rekreativno treniranje,a da bilderi sad dizu po 400kg iz bencha a mozda jos vise ako su dopingovani kako kaze DEVIL ne verujem,ispada da se granica pomera svake godine po sto kila,to bi bilo isto kao da na 100m se trci na olimpiskim igrama za 10s a na sledecim za 5,za 10 godina dizachi tegova ce da dizu po 2t ili 100kg tamo vamo sta je to,
IMA LI NEKO OVDE KO UOPSTE VERUJE OVOM JEDACHU GOVANA?

vir:
ja sam jednom gledao tipa koji dize jedno 160 kila,on je bio bar 110 kg tezak,verovatno neko laksi moze da dize te tezine ali se to onda ne zove rekreativno treniranje,a da bilderi sad dizu po 400kg iz bencha a mozda jos vise ako su dopingovani kako kaze DEVIL ne verujem,ispada da se granica pomera svake godine po sto kila,to bi bilo isto kao da na 100m se trci na olimpiskim igrama za 10s a na sledecim za 5,za 10 godina dizachi tegova ce da dizu po 2t ili 100kg tamo vamo sta je to,
Citaj majmune citaj

DEVIL:
Kazi i ti da jednostano nisi znao sta da napises pa si lupnuo ovo. Zaboli me oce li neko verovati ili ne.. ZABOLI ME :!:
Pozdrav
A drugo PEDERCINO da Bilderi dizu po 400kg nisam ja IZMISLIO, nego imas i pouzdanije izvore koji ce to potvrditi. Nauci se sluziti internetom debilu zaostali, pre nego pocnes davati ovakve jadne izjave.
Kazes "Jedachu Govana". Cuj sine, tvoj stari je pojeo najvece ***** kad je tebe takvog "iskompleksiranog" napravio. Ja da sam na tvom mestu, ja bi ga tuzio za odstetu.

DEVIL:
vir:
Citaj majmune citaj

DEVIL:
Kazi i ti da jednostano nisi znao sta da napises pa si lupnuo ovo. Zaboli me oce li neko verovati ili ne.. ZABOLI ME :!:
Pozdrav
A drugo PEDERCINO da Bilderi dizu po 400kg nisam ja IZMISLIO, nego imas i pouzdanije izvore koji ce to potvrditi. Nauci se sluziti internetom debilu zaostali, pre nego pocnes davati ovakve jadne izjave.
Kazes "Jedachu Govana". Cuj sine, tvoj stari je pojeo najvece ***** kad je tebe takvog "iskompleksiranog" napravio. Ja da sam na tvom mestu, ja bi ga tuzio za odstetu.
ti toliko insistiras na tome da si dizao te tezine da sam ti skoro poverovao da govoris ono sto mislis da je istina,a to znaci da ti nisi lazov,nego drugo nesto nije u redu sa tobom,jesi bio skoro kod psihijatra?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back