Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pazite sad ovo, mozda nije bas o bodybuildingu ali mislim da mi mozete pomoci. kao prvo ne radi se o teretani. e sad za vrijeme treninga vidio sam veliki broj takmicara, naravno boljih i iskusnijih koji piju neku tecnost koja je blago zelne boje. predpostavljam da je to nesto sto se pije iskljucivo za vrijeme treninga pa me interesuje da li imate ideju o cemu se radi???

Treba mi pomoc kako da se nabildujem, sta da radim, ovako tezak sam 75kg visok 180cm, sta treba da radim na bench pressu sta treba da radim na privlacenju za triceps grudi ledja znaci sve misice i kolko KILA treba dizati za sve to (nisam debeo imam misice ali hocu jos da nabacim)... hvala

e ovako ja prodjoh. covjek u teretani mi rekao da uzmem animal stak 2 dobijem na snazi i izdrzljivosti, kao to ti je vrlo dobra stvar... i kako mogu da znam koji preparati mogu da se kombinuju? ili je to malo sirok pojam??? mislim ako je ovo za izdrzljivost, sta bi mogao za oporavak posle treninga?a treniram 2 puta na dan i jos ako uzmemo u obzir da nije rijec o bb (znam da je topic o bb ali ovi ostali ne zive nikako pa sam morao ovdje da postavim) sta biste mi vi preporucili?

Kao prvo nemojte odmah sa pitanjima kako ovo ili kako ono, koliko ce mi trebati vremena za ovo ili ono, koje su najbolje teretane, instruktori i sl. a osnovni i prvi najvazniji korak niste napravili...KRENITE SA TRENINZIMA!!!
lako cete vi i promeniti teretanu i vezbe i iskranu....ali najvaznije je redovno i ozbiljno trenirati.Pocetnici bi u pocetku trebalo vise da mislie kako da ojacaju tetive, zglobove i naviknu misic na rast, onda da nauce da vezbe rade pravilno, da savladaju tehniku disanja i jos mnogo toga pre nego sto pocnu da prave Svarcenegera od sebe. Teretana nije pokretanje tega od tacka A do tacke B ma koliko se to vama cinilo da jeste.
Pocetnici bi takodje trebalo da se drze osnovnih vezbi za svaku grupu misica, da se zagrevaju pre treninga i istezu i pre i posle treninga. da bar jednom nedeljno imaju kardio trening, da smanje unos brze hrane i gaziranih **** i jedu povrce svih mogucih boja, namirnice koje su bogate proteinima i kvalitetnim ugljenim hidratima.
Znaci kvalitetna ishrana, kvalitetan odmor (jer misici ne rastu u teretani vec kad spavamo) i intenzivni, redovni i ozbiljni treninzi dovesce vas do rezultata. necu reci da precice ne postoje ali to je vecneka druga prica...
Neko je pitao kako se radi ova ili ona vezba bla bla....evo linka:

http://www.atpsport.co.yu/home/php/trening.htm

ljudi...i meni treba mali savet!!!

vezbam kuci s buchicama...i dobro mi ide...radim vezbe sa njima za skoro sve misicne grupe gornjeg dela tela...za donji imam steper i vozim bajs vrlo chesto! e sad...zelim da izdefinishem i uvecam misicnu masu...mada imam i malo sala (koju resavam trcanjem tri puta nedeljno)... al ocu brze rezultate...vidim svi koriste te dodatne proteine, jer je gotovo NEMOGUCE da unesem 240 grama proteina (imam 80 kg, visok sam 184cm), jer bukvalno ne stignem (pola dana sam u skoli).

koji proteinski dodatak mi preporucujete, al da nije skup, nesto do hiljadu dinara...(ne mogu mojima da trazim pare za to, ne bi mi nikad dali)???

i da li moram da ga pijem svaki dan, ili dane posle treninga i neposredno posle treninga???
tj nacin upotrebe...

unapred hvala....pomozite, bas mi je hitno!!!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back