Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ako je neko zainteresovan za kompletnu kucnu teretanu neka pise na br1pit@yahoo.com
Smith masina sa vratilom 300e,
100kg gumiranih tegova 150e,
univerzalna klupa 80e,
sobni bicikl 120e,
gladijator 190e,e-z 30e,
bucice 20e.

Kompletna kucna teretana:100kg gumiranih tegova,bench ravni-kosi,
rame prednje-zadnje,zgibovi,
klupa za trbusnjake,lat,pekdek,veslo,bucice,skot,kriva sipka,sve 750e

Pozdrav..........evo da se i ja prikljucim temi............

Moj trenutni program je 1. dan JAKA VEZBA (bench) pa onda razno
2. dan JAKA VEZBA (recimo ledja) pa onda razno, tipa ramena, biceps...
3. dan TRCANJE,DZAK i slicna kondiciona iznurivanja

trenutna klopa: pre treninga ugljesa hidratovic, recimo banana ali i neki slozeni secer
i universalov kreatin kasicica jedna u vocnom soku (doza je kao dve, ali to mi je davalo previse dobar efekat pa sam se uplasio da ne puknem, bukvalno, a i sa ovom jednom su zgran rezultati, svaka im cast)
odmah posle treninga, u teretani mix proteina i secera (u vidu vocnog jogurta...ocekujem prozivke sad za ovo, al dobro 8) )
onda trk kuci pod tus, pa se najedem kao zverina (obicno tunjevina ili losos, jogurt i crni hleb) i naravno slatkisi, trazi mi se........

Vezbam dugo i imao sam konstantno istu snagu i dobru gradju
Otkad sam ubacio kreatin, snaga mi raste strasno, kidam bench i sve drugo, a misicna masa raste svake sekunde.....prosto mi je frka da uzmem jos i neki protein, pocepacu se :D
Neki su spomenuli dobijanje stomaka od kreatina...kod mene isto...citao sam da je to zato sto se voda vise zadrzava u organizmu, tako nesto...

Toliko pametovanja...a moja pitanja...

Za ljude koji rastu od preparata....da li vam raste i penis ili........mislim bilo bi lose da ostane na istom a covek da se ukrupni, koja su vasa iskustva...
HGH....od toga sam cuo da se raste kompletno, sva tkiva pa i....ima li neko iskustvo sa tim? navodni sporedni efekti se krecu od smesnih do strasnih...

izvinjavam se ako ponavljam ispričane teme, ali puno je stranica za
čitanje.

da li je neko od vas(nas) momaka koji se pumpaju mišićima,
radio building dok je bio pijan, ili pod dejstvom bilo kog opijata ?

kakva su tu iskustva, da li to daje više dobrog ili lošeg.

ja dok sam čist imam problema sa motivacijom, odradim
seriju sa minimumom ponavljanja, ali kad sam pijan
od alkohola, onda serija ima onoliko ponavljanja koliko mogu da
izvučem iz mišića, dakle maximum.

@more_bre
Nemoj pijan da treniras, prvenstveno zato sto mozes da pogines u teretani.:)
@ljubodra
Price o nekakvoj formuli koja izracunava potrebnu kolicinu energije je samo jedna od prica za malu decu.;) Bilo kako bilo, ta jednacina koliko god da je tacna obavezn je i suvise povrsna.
Energija koju telo koristi dobija se iz hrane, a najmanja stvar je izracunati koliku energiju ta hrana nosi, malo teze je PROCENITI koliko ce se apsorbovati hranjivih materija iz te hrane, a gotovo je nemoguce izracunati koliko ce telo te energije potrositi.
Zasto? Da bi se proracunao neki motor, masina ili sagorevanje u kotlu* potrebni su ogromni proracuni koji su samo prihvatljivo tacni, ali ne i tacni. A priznaces da je ljudsko telo masina koja je kompleksnija od bilo koje do sad napravljene. ....

*sagorevanje metana se opisuje sistemom od preko 1000 jednacina......

Uzeo sam Trib-650,od nekih sam cuo da je odlican za masu a od nekih da je glupost.Zna li neko nesto o ovom proizvodu.Sta je bolje za masu : Whey proteini ili neki gainer kao sto je N-Large...
I da li neko zna neki preparat koji moze dati 4-5 kg za nekih mesec dana. 8-)

Malo ali to nije bitno, ja radim neke ali ne znam da li radim dovoljno i dobre vezbe< radim 50 kratkih, 30 kratkih sa jedne strane, 30 kratkih sa druge, 50 kratkih> sve to 4 serije, a ti ako znas reci mi da li je dobro i ako znas da mi kazes da dodam jos neke vezbe koje su dobre, ako ne nista:?:?:?

Mico bilder:
Uzeo sam Trib-650,od nekih sam cuo da je odlican za masu a od nekih da je glupost.Zna li neko nesto o ovom proizvodu.Sta je bolje za masu : Whey proteini ili neki gainer kao sto je N-Large...
I da li neko zna neki preparat koji moze dati 4-5 kg za nekih mesec dana. 8-)

Kako da ne, mozes da nagruvas i vise za mesec dana, ali..sta ce ti se desiti sa kozom, moze li ona tako brzo da raste? Veruj mi , mnogo ruzno izgleda, pa sta cemo sa bubrezima, jetrom... Nema nista na brzaka, a da je dobro.
Vecini onih koji imaju slicna pitanja preporucio bih da pravilno i redovno vezbaju i pravilno se hrane i naravno spavaju i napredak ce biti tu. Pa kad iscrpete prirodne mogucnosti tj dodjete do granice onda je vreme da se gruva nekim preparatima.

Neka misljenja o universalovom whey proteinu?
Malo bih da pauziram sa kreatinom koji sam uzimao do sad, ima li neko predlog sta drugo uzeti sto tako daje snagu i odlaze zamor.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back