Pozdrav..........evo da se i ja prikljucim temi............
Moj trenutni program je 1. dan JAKA VEZBA (bench) pa onda razno
2. dan JAKA VEZBA (recimo ledja) pa onda razno, tipa ramena, biceps...
3. dan TRCANJE,DZAK i slicna kondiciona iznurivanja
trenutna klopa: pre treninga ugljesa hidratovic, recimo banana ali i neki slozeni secer
i universalov kreatin kasicica jedna u vocnom soku (doza je kao dve, ali to mi je davalo previse dobar efekat pa sam se uplasio da ne puknem, bukvalno, a i sa ovom jednom su zgran rezultati, svaka im cast)
odmah posle treninga, u teretani mix proteina i secera (u vidu vocnog jogurta...ocekujem prozivke sad za ovo, al dobro 8) )
onda trk kuci pod tus, pa se najedem kao zverina (obicno tunjevina ili losos, jogurt i crni hleb) i naravno slatkisi, trazi mi se........
Vezbam dugo i imao sam konstantno istu snagu i dobru gradju
Otkad sam ubacio kreatin, snaga mi raste strasno, kidam bench i sve drugo, a misicna masa raste svake sekunde.....prosto mi je frka da uzmem jos i neki protein, pocepacu se
Neki su spomenuli dobijanje stomaka od kreatina...kod mene isto...citao sam da je to zato sto se voda vise zadrzava u organizmu, tako nesto...
Toliko pametovanja...a moja pitanja...
Za ljude koji rastu od preparata....da li vam raste i penis ili........mislim bilo bi lose da ostane na istom a covek da se ukrupni, koja su vasa iskustva...
HGH....od toga sam cuo da se raste kompletno, sva tkiva pa i....ima li neko iskustvo sa tim? navodni sporedni efekti se krecu od smesnih do strasnih...