Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ja poznajem momka koji na dnevnom nivou u proseku unese proteina kao da pojede 2,5-3 kg mesa (naravno ne sve iz mesa,vec iz vise izvora),a povrce slabo jede,zdraviji je i snazniji od svih vas na ovom forumu,sta cemo sad?!

Закисељавање има кумулативан ефекат и у просеку треба много времена да би се јавиле последице, наравно ту игра улогу и генетика и друге ствари, али све је лако кад си млад...

Ja poznajem momka koji na dnevnom nivou u proseku unese proteina kao da pojede 2,5-3 kg mesa (naravno ne sve iz mesa,vec iz vise izvora),a povrce slabo jede,zdraviji je i snazniji od svih vas na ovom forumu,sta cemo sad?!

Ma da, decko jede 900 g proteina dnevno, mora da se sprema za Mr O...Cesto se zabrojis s tim tvojim informacijama ili ti matematika nije jaca strana :rotf:

Pa dobro, zakiseljavanje, zakiseljavanje, zapeli ste kao da cet4 kupus da stavljate u zimnicu!

Ja i dalje ne razumem zasto je problem toliki da se pije whey! I naravno da takva osoba jede i to povrce koje ce da neutralise!

Sad ce da ispadne, kupis whey dobijes rak koze ili cega vec...... E bukvalno ovako razmisljaju oni koji nemaju jma o supl. i vezbanju i kada me vide sa kanticom kako idem kroz grad misle ko zna sta mi fali od toga.

Na srecu sad parkiram kola ispred prostora gde uzimam supl. i direktno u gepek i boli me uvo!

Cobi se vratio na forum!

Hahahahhahahahahahhahaha

Bas ce sad biti zanimljiva situacija pivosok-caveman-cobi tj njihova relacija :-DDDDDDDDD

Jedan lik sa poremecajima licnosti, ovaj drugi tu negde blizu hipohondar sulemenata a ovaj treci diler steroida LOL, ROFL!

Bice zanimljivo samo da se odbanuje pivosok

Hahhaahhaahha

Promena ph vrednosti nikako nije dobra, samo proteini menjaju acido baznu sliku kao i hrana sa visokim GL. Sir je ubedljivo na prvom mestu po zakišeljavanju organizma. Dovoljne količine zelenog povrća u ishrani, smanjiti sir (ili izbaciti) i neće niko imati problem.

Tuzno je to sto se takav pacenik kao ti razmece po nekom nestvarnom svetu (forumu) kako radi neki doktorat,muva kao neke ribe,vezba ovo,vezba ono,a ustvari se ponasas kao neki napaljeni klinac i ako si ti takav doktor neceg jebess ti onda tu profesiju,jer si dr. jedino da pokazes koliko si glup,isfrustriran i smesan.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back