Imas u tempu tegove 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja imam vidljive trbusnjake, ali koza koja je preko njih nije bas zategnuta i ne mogu doci do pravog izrazaja. Koje su vezbe dobre za trbusnjake i sta mislite o ovome - http://www.tv-shop.tv/Skulptor-bodi-masazer-28-295-prod.htm ?
Iz licnog iskustva ti ne preporucujem masazer Sestra mi je to kupila ( cisto sranje ) trbusnjaci se dobijaju aerobnim treningom i pravilnom ishranom..kolko sam shvatio tebi nisu cvrsti trbusni misici? e onda samo radi dosta vjezbi za trbusne razlicitih
Планирам да купим гладијатор машину,па би ми добродошли коментари,сугестије,искуства...
Хвала!
Ovo je neki novi sajt ?
Valjda jeste...nemam uslova za teretanu pa trazim ove vjezbe da ostanem u treningu do ljeta![]()
Ниси разумео. Протеине у бочицама никад нећу узимати.
Наравно да разликујем протеине и стероиде, али протеини требају да се узимају природним путем, по мом мишљењу.
Што се тиче килаже, да, није довољлно. Висок сам 180 сантиметара, али у моју одбрану, док пре 2 године сам био висок 162.
Вежбе трају 2 сата.
А ако мислиш колико дуго, у смислу од кад сам почео, има неких 2-3 месеца отприлике.
Пре неки дан сам повећао склекове са 100 у 8 серија на 200 у 6, и додао згибове, јер сам купио шипку. Такође сам додао и пропадања и ово дизање тега иза главе.