Caffe "Kod čika Švarcija"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nisam citao prethodne komentare, ima ih puno.. :p

Imam jedno pitanje, ako je neko upucen, voljan da pomogne ili ima iskustvo sa tim..
Planiram da kupim 'Animal Cuts' pa me interesuju iskustva i neki saveti.. (: ?!

Unapred Hvala :)

Odlicna stvar, uz kvalitetnu ishranu daje odlicne rezultate. Ako mislis da jedes sta stignes i da ces da smrsas sa njim, od toga nema nista ;)

Odlicna stvar, uz kvalitetnu ishranu daje odlicne rezultate. Ako mislis da jedes sta stignes i da ces da smrsas sa njim, od toga nema nista ;)

Upravo sam dosao iz jedne od radnji pan sporta.. I decko me je pola sata ubedjivao da ne uzimam to, i da se preparat uzima na sopstvenu odgovornost :p posle toga je zvao nutricionistu iz Novog Sada koji je potvrdio njegovo misljenje :)

Mislim da cu naci neki drugi preparat :)

Bru ne rugam se nikome niti zelim... Rekao sam jednu istinu jer danas za sve postoji "lek"... Samo sam saljivo rekao a nisam se hteo rugati. Napisao sam to pod utiskom sa one moje teme :) I ovde je decko lepo pitao a poceli su sa ismevanjem odmah, niko nije lepo prvo pitao pa kako radis i sta nego ozezi. Vise sam mu ja pomogao nego to ismevanje. Da je andol popio mozda bi mu bilo bolje ali da li je problem trenutan ili konstantan, nije cak ni napisao lepo pitanje...

Ti si rekao liku, onaj sto radi 50 ponavljanja za noge, da bi ga, u tom kontesktu, izbacio iz teretane jer smara i u pravu si. Em zadrzava spravu vise nego sto treba em samo katabolizam sa toliko ponavljanja podstice, ali on je uplatio teretanu kao i ti i svi. Ne znam da li negde pise koliko neko moze da provede vremena u teretani i na nekoj spravi, realno. Zato sam ja za kucnu varijantu sa nekim terminatorom i sipkom i bucicama, ne hladim se radim kada hocu sta hocu i kako hocu, samo sto je skupo to sve nabaviti. Retko ko da zna gazdu ili je i sam gazda teretane pa da moze da trenira kada je najmanja guzva ili sl. I sam bih se iznervirao da ozbiljno radim i dodje mi tako neki da smara, ali sta ces, ima pravo...

LJUDI NE POSTOJE VEZBE ZA LOKALNO BUDZENJE MISICA I ZA LOKALNO SKIDANJE SALA.....

Radite razlicite vezbe s vremena na vreme menjajte vezbe, trenirajte tesko, radite kardio, unosite puno proteina i grudi ce biti savrsene......

Ne moze ni posebnod a se razvije neki misic u odnosu na ostale i izdefinise, a kamoli deo jednog misica.... Sve su to price za malu decu....

Znaci samo rad rad rad i razmisljanje kako sta, BB je vise umni nego fizicki sport, onaj ko zanemari tu intelektualnu stranu BB-a fizikalise za dzabe....Zato su BB prepametni i preobrazovani ljudi a ulicne sirovine koje ne razmisljaju nikada ne postanu kao BB nego ostanu masne nikakve svinje koje ce za 4 meseca ispogubiti i to malo misica sto su imali i ostace im samo stomak...

LJUDI NE POSTOJE VEZBE ZA LOKALNO BUDZENJE MISICA I ZA LOKALNO SKIDANJE SALA.....

Radite razlicite vezbe s vremena na vreme menjajte vezbe, trenirajte tesko, radite kardio, unosite puno proteina i grudi ce biti savrsene......

Ne moze ni posebnod a se razvije neki misic u odnosu na ostale i izdefinise, a kamoli deo jednog misica.... Sve su to price za malu decu....

Znaci samo rad rad rad i razmisljanje kako sta, BB je vise umni nego fizicki sport, onaj ko zanemari tu intelektualnu stranu BB-a fizikalise za dzabe....Zato su BB prepametni i preobrazovani ljudi a ulicne sirovine koje ne razmisljaju nikada ne postanu kao BB nego ostanu masne nikakve svinje koje ce za 4 meseca ispogubiti i to malo misica sto su imali i ostace im samo stomak...

Stoji to,ali sa tim vezbama ce bolje pogoditi taj deo...

Svaka cast geniju koji brise komentare.Gde bre ukrstene sajle da radi pa da i to malo sto ima razvuce i izgubi?Znas li cemu ukrstene sajle sluze?Kontra kosi potisak,kontra koso razvlacenje i propadanje je jedino sto moze da mu pomogne,kakvi bre sklekovi?Jesi li ti negde video u teretani da neku planu trenniga ima sklekove ili da mu je neki trener napravio trening sa sklekovima?izem ti urednika koji ovakve nebuloze ostavlja.Sad ce i ovo da obrise verovatno

Тај део груди уствари уопште не би смео да буде проблематичан. Равни бенч са мало ширим хватом највише циља тај део. А онда на то додаш пар серија склекова на разбоју и завршио си посао.
Већини вежбача је иначе проблематичан горњи и унутрашњи део груди.

Ok, verujem, al ono što sam napisao je tačno... SVAKA OD OVIH VEŽBI POGAĐA SPOLJNI DEO GRUDI!!! :plez:

(Primetio sam da ti je cilj da se praviš pametan na ovom forumu. Još nisi napisao nešto pametno, samo poklapaš druge...) :ok:

since ajde idi nacrtaj sumu i izgubi se u njoj ili tako nesto,idi malo negde kod ozbiljnijih ljudi u ovom sportu pa se malo edukuj.Dakle raspitaj se malo cemu sluze ukrstene sajle pa se javi...ajd sad trk...

Nisam siguran dal smem ovde da postavim pitanje, ali neka me neko preusmeri ako ne smem. Zanima me dal ima negde da se kupe polovni tegovi i njihova cena od prilike, trazio sam na google ali mi se cini da je mala ponuda toga u srbiji. Nista napredno mi ne treba, ali mi odgovara: 2 male sipke za bucice, jedna dugacka prava i dvadesetak, trideset kg tegova.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back