Pa mislio sam nesto sto nisu tabletice i tako ta sranja , vec nesto sto se jede uz regularnu hranu !!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro, zato sam ja tu da se naslušaš gluposti!!!levrone:Ja ništa blesavije nisam čuo.
spartanac:Imam neku cudnu zamisao:
hteo bih da napucam potkolenicu, ramena, trapeziuse i ruke (biceps, triceps ali i PODLAKTICU koja mi je veoma bitna), dok bih grudi, stomak, ledja i natkolenicu da izdefinisem...
Moze li mi neko napraviti program kojim cu to uspeti najefikasnije?
+dekstroza i + sta ... ?
idza:pa sta bi sa mojim odgovorom??? svi mi pricate nesto sto i ne mogu da bas shvatim najbolje....
samo kazite sta je to sto je dobro i od cega sa ne dobija na masi???
-Sinisa-:Visok sam 186 i tezak 70 . Zeleo bih da povecam masu misica? Jel znate neke prirodne preparate za povecanje mase ??? Cuo sam da je dobra smesa - 250g cokolade u prahu + 250g mleka u prahu + 250g sojinog brasna + 250g dekstoze , sto se pije 3 puta dnevno( po kasika - dve u solji mleka ), kao i pivski kvasac
![]()
Kaa:Pobogu Urose,belanca u prahu su smrt za zeludac,ne cini mu to.
Imas neke dobre tabletice, recimo whey protein. Nema sporednih efekta. Niti "posledica" od cega se ljudi najvise plase.Sinisa:Pa mislio sam nesto sto nisu tabletice i tako ta sranja , vec nesto sto se jede uz regularnu hranu !!!
Preporucio bi ti da treniras u nedelje, recimo 3 nedelje.Sinisa:Hvala na informaciji , bas cu da probam mesec , dva pa da vidim ima li promene![]()
boris230:Mene su ucili, da je zumance zdravije od belanca. Ujutru kad pravim sejk, uvek stavim zumance.
Kada pravim Spartanski sejk, takodje stavim zumance. Belance retko
boris0230:Imas neke dobre tabletice, recimo whey protein. Nema sporednih efekta. Niti "posledica" od cega se ljudi najvise plase.
Pokusaj da promenes tu tvoju "regularnu" ishranu. To je kljuc.
Jedi kvalitetnu hranu kao sto je Uros rekao.
Zasto je vazno da jedes kvalitetnu hranu?
Treba dnevno, da uneses, minerale, nutricije, belancevine itd. Koje su potrebne tvom telu da raste (i da se oporavlja)
Gledaj da ti ishrana bude takva. Sto vise hranljivog.
Mene su ucili, da je zumance zdravije od belanca. Ujutru kad pravim sejk, uvek stavim zumance.
Kada pravim Spartanski sejk, takodje stavim zumance. Belance retko.
Za kuvanu hranu potrebno je 40-100 sata. Za sirovu, potrebno je mnogo manje vremena da se "preradi"
Preporucio bi ti da treniras u nedelje, recimo 3 nedelje.
Nije potrebno da forsirate organizam da uzima velike kolicine proteina, jedite dok vam se glad ne zadovolji. Naravno, mozete se forisirati (nema niceg loseg u tome), da se svaki put prejedete dok vam ne bude muka, ali po meni je bolje ovako. Sve u svemu, morate da slusate svoje telo.
Kad ste gladni jedite, kad osecate da vam se trenira, trenirajte. Jednostavno je.
bonbojaz.
Kaa:Pobogu Urose,belanca u prahu su smrt za zeludac,ne cini mu to.
Ima neku masnocu, koja je hranljiva kad se jede sirova. Za imunitet vezano.UrosWasHere:Ko te je to ucio svega ti ???
Zumance je puno holesterola, masti... Belance su same belancevine tj. proteini