bRu zLi
Poznat
- Poruka
- 9.401
hvala
evo jes nesto da pitam:
1. jel mogu u istoj flasici sa vodom da pomesam whey i dex ili moram razdvojeno
2. posto imam sala viska(ali malo) jel onda da uzimam manje dex
3. jel mogu da treniram u teretani a da uzmima 1.35- 1.4 grama proteina po telesnoj tezini a ne onih 2 sto pise
4. koje vitamive da uzmem u prodavnici za suplemente , jel mogu VITABOLIC
i evo jos neki opis ukratko pa ako imate neki savet jos...: visok sam 195, od pre 3 godine sam imao oko 105 kg, sada sam omrsao imam oko 90 ali i dalja imam malo sala viska, misica slaboruke mozda, ne mogu ni jedan zgib da uradim, sklekova malo, imam slabo razvijen krvotok, nemam kondicije uvek sam bio skoro najsporiji u razredu i nisam savitljiv, pa sta predlazete da ojacam i postanem brzi, i koliko mogu da ocekujem
i jos kako da povecam motivaciju, primetio sam da se nekad toliko s*****m dok vezbam i da dajem daleko od maksimuma dok retko kad primetim da sam dao maksimum
izvinjavam se sto sam sve ovako zbio u jedan post
Mesaj u isti sejker (kupi ga a ne u flasicu jer ne moze lepo da se promesa nego ostaju komadici) 1 merica whey + 1 merica dex!
mozes da uzimas toliko gr po kg ali preporucuje se minimum 2! Sve sto vise uzimas veci i brzi ce biti cilj! Ovako tesko ako mnooogo krkas UH a malo proteine,jednostavno neizvodljivo je!
I moras nesto obavezno da jedes zdravo izmedju ranog jutra i pr eodlaska u teretanu! napravi sendvic kuci sa crnim hlebom i unutra parce ribe ili tunjevine ili belo pilece meso grudi i pojedi na pauzama na faxu ili izadjes ispre faxa u neki parkic na klupu i pojedes to! A uz to kupis i pola litra mleka pa popijes to na sledecoj pauzi!
Vitamine u sportskim prodavnicama ne kupuj preskupi su a nece nista da ti znace to su mikronutrijenti znaci unose se u malim kolicinama!
Kupi bolje u apoteci biofar 12 vitamina & 12 minerala u jednom u vidu sumecih tableta! To nije skupo a sasvim je dovoljno za tebe! A kintu skupljaj za whey sto vise!
Nista - mora zdrav nacin zivota nema pusenja nema alkohola 8 sati sna a da legnes ranije, zdrava ishrana, 4 puta nedeljno treninzi minimum teretana + 2-3 nedeljno trcanje napolje ili traka u teretani i polako! Uspeh mora da naidje.....Bar mali uspeh!
ruke mozda, ne mogu ni jedan zgib da uradim, sklekova malo, imam slabo razvijen krvotok, nemam kondicije uvek sam bio skoro najsporiji u razredu i nisam savitljiv, pa sta predlazete da ojacam i postanem brzi, i koliko mogu da ocekujem