Ko te to izlaga Bruz li da su to 2 nabolje tretane u gradu majke ti?pre ce biti najgore

Ako siNislija bolje ne moj da se brukas vise.Idi u Vozdovu pa pogledaj Olymp shop i teretanu u sklopu pa javi.I sto se tice prepatata definitvno je olymshop i jeftiniji i mnogo mngo veci izbor nego onaj jadan pansport u koji niko ne ulazi

Pazi ovako...Prvo jako si subjektivan jer su ti to drugari ili sta vec i kakav dil imas sa njima....
Znaci tvoj savet se ne moze uzeti kao objektivan
Pod 2 bio sam u Olimp i nije losa ni ta teretana ali kada se sve sabere nije opet najbolja.....
Ne gleda se samo tu da su najskuplje sprave i neke trake za trcanje koje imaju lcd ekran osetljiv na dodir pa masina kosta 10 000 3 a clanarina zato kosta 7000 din (primer)
Sta ce to prosecnom korisniku???
Ja ocenjujem teretane ni po babu ni po striceve nisam Nislija i prema tome ispunjavam uslove da budem totalno objektivan i nepristrastan.......
Kada kazem najbolje teretane mislim najbolje u smislu da nude najvise za ono sto platis bez nekih tu sad palamudjenja i komplikovanja........
Jer najvise vezbaca je studenta i srednjoskolaca i poneki stariji kad ga pusti zena 

Niko od nas nema novac za bacanje i svako gleda da za najmanji moguci novac dobije sto vise.....
Prema tome po meni "najbolja" teretana treba da bude/ispnjava sledece
1) Bude sto jeftinija - ovo je mnooogo vazno
2) Da kad jednm skupis taj novac i platis da mozes da dolazis mesecno kad hoces i koliko puta hoces bez ikakvih tripovanja od 5-9 je toliko a od 7 ujutro do 2 je tliko ali samo pon sre pet a ako oces i uto cet i sub onda mora doplata....
E a ako oces sad i kardio e onda i to se dodatno placa.....
Ma mislim ko ce bre da se tripuje sa time.....
Danas se brzo zivi i te najvece ciljne grupe  - studenti i stednjoskolci usled ispita i pismenih zadataka ne mogu da ispostuju svoj trening i da dodju i kad imaju mogucnost da dodju ceo mesec kad god hoce koliko god hoce a kamoli da im se isprogramira kad moze a kad ne moze......E pa bas za i nat po Murfijevom zakonu kad imaju termin za teretanu ispace im obaveza a sutra kad nemaju termin za teretanu bice slobodni.....I odmah se nerviras....
A takav je olimp...I to je tebi najbolje teretana......Upises se a nemas pravo da radis kardio....hahah koja je bre to fora...Sta i to cu da placam kao posebno...Jok sad cu da pljunem 10 000 mesecno za sve ukupno da me izadje.....Jos me gazda ubedjivao kako on ima bas "fine" uslove i kako cak bi trebalo napraviti ugovore na godinu dana kao dodjes u teretanu da se upises i napravis ugovor da ces "morati " da treniras godinu dana.....A sta ako te udari sutra bus na ulici..Ugovor je ugovor...

Pa sta on sanja nije ovo Amerika nismo mi Roni Koulmani koji nista drugo ne radimo nego zivimo da bi jeli......I najveca obaveza u toku dana da nam je da stignemo da ispijemo tabletice iz svih 15 kutijica/kantica/teglica....
Ovo je Srbija i tesko se zivi neka pusti on taj Diznilend u kome se istripovao da zivimo....
Znaci Olimp nije u tom smislu dobar......A za one trake za trcanje i sumski enterijer i potok sa vodom i veliki LCD TV koji ti simulira kako trcis kroz sumu i motivise mislim svaka cast ALI DZABA KAD GA OVAMO PALAMUDI MNOOOGO ima 10 vrsta placanja clanarine i meri ti svaki trening koji odradis.......Neka hvala.....Necu ni da "kupim" ni 10 ni 12 ni 18 treninga mesecno...Ocu da platim za mesec (a da je ok kinta) i da dolazim kad ja hocu i koliko ja hocu i da radim na spravama na kojima ja hocu (tj na svim)
U tom smislu je Olimp los i pre bi se reklo da je pozerska teretana za mamine i tatine sincice i cerkice fenserke koje hoce da kazu ja imam pare a i ne vezba mi se nesto.....
A to sto oni finansiraju Dalibora Stesevica i rane ga i poje a ovaj im zauzvrat radi u teretani i promovise proizvode NE ZNACI DA JE TERETANA NAJBOLJA JER JE ON KAO ODABRAO JER JE NAJBOLJA.....To je samo marketinski trik.....Oni njega poje za dzabe,on njima radi i reklamira ih i svima dobro.......Marketing je marketing......
Kada sam rekao da su 2m i Ivanko Gym "najbolje" teretane mozda tebi izgleda smesno ali ovo jeste tacno kada se sve sabere i oduzme.....
Ako si bio nekada u Ivanko Gym-u znas da je to KULTNA NISKA hard kor teretana u koju dolaze mafijasi i svi oni koji su dosli da dizu gvozdje  a ne da poziraju!!!!!!!!!!
Vlada odlicna atmosfera i kul je ekipa.....Sprava ima puno i taman ono sto treba a nikakva nepotrebna fenseraja i svemirski enterijer.....
Placa se samo 1000 din i onaj lik Igor sa plavom kosom koja je kultna figura teretane nikada i ne pazi dal ti istekla clanarina pa treniras opusteno i ne cimas se i das kintu kad imas......Bas mi je doslo da ih castim jedan mesec jer su izuzetno fer......
2m isto - velika teretana na nekoliko nivoa kao i ivanko - mnooogo sprava traka biciklica imaju cak 2 vrste dzaka za udaranje i boxersku kruskicu i to sve u posebnoj prostoriji....Mislim da olimp to nema..bar onaj u Vozdovoj.....
Dalje - studenti imaju popust  - 900 din za mesec dana a kad odes kuci ili imas ispitni ok i ne dolazis po 7 dana u teretanu imas mogucnost da umrznes karticu tj clanarinu da ti se ne trosi.......Pa gde to ima i takvi uslovi........
Znaci suma sumarum - kada se sve oduzme i sabere kad vidis sta i kako dobijas za ono sto das meni je najbolje ono sto sam rekao.......
Kada te kinta stisne nema mnooogo glupiranja,tripovanja i zanosenja.....
decko je pitao i ja sam mu prdlozio sta bi bilo najbolje za njega jer verujem da ni on nema novac za bacanje.........
Sto se tice Pansporta njih sam predlozio prvi mi pali napamet......A i tu se vidi tvoja subjektivnost jer vidi se iz aviona da mrzis pansport ne znam zasto mozda ti daju neki procenat ovi iz olimpa da ih promovises tj njihove suplemente.........Vecina proizvoda su slicni i u Pansortu i u Olimpu....A i cena je relativno slicna tako da tu nemam bas nekog favorita.......Mada olimp vise gura ultimate nutrition a Pansport vise Scitec........