- Poruka
- 204.994
Saću ja ribicu i krompir salaticu i njaaami.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
рибицу?!Saću ja ribicu i krompir salaticu i njaaami.

ништа, наКоDa, ribicu, što?

дај малкоJao i čaša kaberneja![]()
Uvek, kod mene ćeš uvek da dobiješ vina, ali to zato što ga uvek kupujemo, a i rakija i viskija, jer to imamo, a ne pijemo.дај малко![]()

Шалем се, не пијем вина тек тако, мора да је питко, да има јак буке, да осетим арому ....Uvek, kod mene ćeš uvek da dobiješ vina, ali to zato što ga uvek kupujemo, a i rakija i viskija, jer to imamo, a ne pijemo.![]()
Си пио нека вина из Сремских Карловаца?! Бермет не љубим претерано ал могу пар срка, једноставно ми не прија.E, ja samo takva vina pijem, kvalitetna, Naravno, crna, opora.
A vina sa peska ne mirišem, vinograd mora da bude na određenom tipu zemlje, više kamenja.

Ma ne, vinograd mora da je na kamenu, da ma puno sunčanih dana i veoma malo, izuzetno malo kiše u vreme zrnja grozda. Zato i jesu vina iz određenih regiona najbolja, Francuska, Španija, Italija, Hrvatska, Grčka, Crna Gora, Makedonija, Čile, Kalifornija, Australija... svi imaju ove karakteristike u većoj meri.Си пио нека вина из Сремских Карловаца?! Бермет не љубим претерано ал могу пар срка, једноставно ми не прија.
Кликни на то плаво, мени њихово Литургијско највише паше, у ствари, праве га и у Патријаршији за пар нијанси се разликује ли је то то !
Бело вино не волем, мада сам својевремено у Ковиљу код гос`н Мирослава попила целих 5 чаша
и приде добила 4 флајке да понесем кућама, сад ми жао што сам сеља одма искапила а да нисам флајку неку оставила за фино пијуцкање
Углавном волем вина из домаће радиности![]()
Добро то ти волеш та, Ја волем ова.Ma ne, vinograd mora da je na kamenu, da ma puno sunčanih dana i veoma malo, izuzetno malo kiše u vreme zrnja grozda. Zato i jesu vina iz određenih regiona najbolja, Francuska, Španija, Italija, Hrvatska, Grčka, Crna Gora, Makedonija, Čile, Kalifornija, Australija... svi imaju ove karakteristike u većoj meri.
Probao mnoga i uvek su ona prava ona koja odgovaraju podneblju. Ne kažem da su ova druga loša, već da su prva najbolja.Добро то ти волеш та, Ја волем ова.
И да се поновим, ако ниси пробао, јбте, па пробај и тек ондК суди, немој одма НЕ![]()

Само ти читај како теби одговара а не како сам написала и тако исто одговарај.Probao mnoga i uvek su ona prava ona koja odgovaraju podneblju. Ne kažem da su ova druga loša, već da su prva najbolja.

Kako to?петак је ноћ а неНађоК филм да гледам![]()
A da nađeš neki dobar SF i uživaš? Može preporuka.па виш да блејим по форум![]()

Хорор не гледам јербо после сањам јоШ горе сценеVolim trilere,krimice i romanticne.SF ni horror ne gledam Plase me,![]()