Caffe "Dizajn"

• Začetnik teme Začetnik teme Lada
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Uvek, kod mene ćeš uvek da dobiješ vina, ali to zato što ga uvek kupujemo, a i rakija i viskija, jer to imamo, a ne pijemo. :mrgreen:
Шалем се, не пијем вина тек тако, мора да је питко, да има јак буке, да осетим арому ....
Еве ти од срцка препорука можеш тамо и на један викенд, одушевићеш се !
Имам и ја ракије колко ош, што од дуње, медоваче, преко разнијех ликера до домаће шљивке старе преко 30 год.
а имам и вискија (од шетача, преко џека до чиваса), код нас сељака виски и није неки алкохол :roll: ал ја то ништа не пијуцкам...
мада, раџу знам по мирису да осетим ел добра ил ц, научио ме деда :aha2:

E, ja samo takva vina pijem, kvalitetna, Naravno, crna, opora.
A vina sa peska ne mirišem, vinograd mora da bude na određenom tipu zemlje, više kamenja.
Си пио нека вина из Сремских Карловаца?! Бермет не љубим претерано ал могу пар срка, једноставно ми не прија.
Кликни на то плаво, мени њихово Литургијско највише паше, у ствари, праве га и у Патријаршији за пар нијанси се разликује ли је то то !
Бело вино не волем, мада сам својевремено у Ковиљу код гос`н Мирослава попила целих 5 чаша
и приде добила 4 флајке да понесем кућама, сад ми жао што сам сеља одма искапила а да нисам флајку неку оставила за фино пијуцкање :roll:
Углавном волем вина из домаће радиности :zaljubljena:

Си пио нека вина из Сремских Карловаца?! Бермет не љубим претерано ал могу пар срка, једноставно ми не прија.
Кликни на то плаво, мени њихово Литургијско највише паше, у ствари, праве га и у Патријаршији за пар нијанси се разликује ли је то то !
Бело вино не волем, мада сам својевремено у Ковиљу код гос`н Мирослава попила целих 5 чаша
и приде добила 4 флајке да понесем кућама, сад ми жао што сам сеља одма искапила а да нисам флајку неку оставила за фино пијуцкање :roll:
Углавном волем вина из домаће радиности :zaljubljena:
Ma ne, vinograd mora da je na kamenu, da ma puno sunčanih dana i veoma malo, izuzetno malo kiše u vreme zrnja grozda. Zato i jesu vina iz određenih regiona najbolja, Francuska, Španija, Italija, Hrvatska, Grčka, Crna Gora, Makedonija, Čile, Kalifornija, Australija... svi imaju ove karakteristike u većoj meri.

Ma ne, vinograd mora da je na kamenu, da ma puno sunčanih dana i veoma malo, izuzetno malo kiše u vreme zrnja grozda. Zato i jesu vina iz određenih regiona najbolja, Francuska, Španija, Italija, Hrvatska, Grčka, Crna Gora, Makedonija, Čile, Kalifornija, Australija... svi imaju ove karakteristike u većoj meri.
Добро то ти волеш та, Ја волем ова.
И да се поновим, ако ниси пробао, јбте, па пробај и тек ондК суди, немој одма НЕ :roll:

Probao mnoga i uvek su ona prava ona koja odgovaraju podneblju. Ne kažem da su ova druga loša, već da su prva najbolja.
Само ти читај како теби одговара а не како сам написала и тако исто одговарај.
Слажем се са тобом, само ти пиј то што волеш а ја ћу ово сељаЧко

Volim trilere,krimice i romanticne.SF ni horror ne gledam Plase me,:vnaocare:
Хорор не гледам јербо после сањам јоШ горе сцене :roll:
не могу свакаки СФ, мора да има смисао а обично га праве сивог или црног :roll:
баш ме смара та немаштовитост Редитеља :roll: мада, волем да погледам :ok:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back