- Poruka
- 204.998
Pa ne pričaj uzaludno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Шта има новог код тебе дизајнерЧићуE, pitaj ti mene šta ima (dok čekamo fotku).

Ma ništa, što pitaš?Шта има новог код тебе дизајнерЧићу![]()
реКно ми ћелаФи а ја населаMa ništa, što pitaš?

јаооооо како је тебе маман размазилаEvo došli moji malo do nas, pa će mamana da nam kuva brudet, riba se već cedi, biće njaaami!![]()

тачно зна жена шта је КаХва!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Saće da skuvaju domaćicu kafu da malo srčemo.
нико мајкана 
Ma gde ne zna?јаооооо како је тебе маман размазила
а не зна каки си ти у ствари готован![]()

мајканинОћелафобебеMa gde ne zna?![]()

Znaš onaj vic - jedna je majka?мајканинОћелафобебе![]()
па то није вицZnaš onaj vic - jedna je majka?

Nego? Šala, pošalica, skaska?па то није виц![]()
Истина!Nego? Šala, pošalica, skaska?
Joj bre...Истина!
мсм ајварJoj bre...
Zadala učiteljica razredu zadatak iz srpskog na temu SAMO JE JEDNA MAJKA.
Sutradan, deca na času počeše da čitaju svoje sastave:
Marija je napisala:
– Ja sam jednom vozila bicikl i pala sam. Onda je moja majka došla i pomogla mi. Samo je jedna majka.
Elena je sastavila sledeći rad:
– U parku je jednom duvao vetar dok sam se ja igrala pa sam se razbolela. Majka mi je kuvala čajeve i spremala omiljene kolače i ja sam brzo ozdravila. Samo je jedna majka.
A onda je i Perica došao na red:
– Mene je majka jednom poslala u podrum da donesem dve tegle ajvara. Kada sam sišao dole, video sam da ima samo jedna tegla pa sam viknuo odozdo:
– Samo je jedna, mama!
хмм зависи којиAjvar = NJAAAAM!
купивни не никако!!!!Tako je, mora da bude dobar ajvar, ili domaći ili neki kavlitetniji kupovani (najbolje opet domaći).

Ne mora domaći, ima ajvarčića koji se rade u malim kućnim kompanijama, ali su dobri. Cepkani uvek, naravno, ali to ljuto je druga priča, klasični ajvar nije ppuno ljut.купивни не никако!!!!
домаћи ал не млевен но цепкан
и нараФски да је љут![]()