- Poruka
- 205.141
Toje nemoguće, pa niste svi vi ovoliki šmekeri. Kad to prihvatiš, biće ti lakše da učiš od najboljeg.нисам, но, рекох ти да ми горко
не морамо сви да волемо исто што и ти :трупћемспрсти:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Toje nemoguće, pa niste svi vi ovoliki šmekeri. Kad to prihvatiš, biće ti lakše da učiš od najboljeg.нисам, но, рекох ти да ми горко
не морамо сви да волемо исто што и ти :трупћемспрсти:

Jeste, ako je to onaj mladi što zna sve kad ga zovu?најн
Трговчевић није тарот мајстор![]()
проФесоретилисиToje nemoguće, pa niste svi vi ovoliki šmekeri. Kad to prihvatiš, biće ti lakše da učiš od najboljeg.![]()

знам на кога мислиш ал тај се само спрдо са светJeste, ako je to onaj mladi što zna sve kad ga zovu?
Sedi i piši... plavi patlidžan, paradajiz, meso (ne kupuj mleveno, već nek ti samljeu na pred oči)...проФесоретилиси![]()
Nije totije ozbiljna nauka te astroligije, karte, kugle i pasulji.знам на кога мислиш ал тај се само спрдо са свет![]()

гЛе ти њега колко је упоранSedi i piši... plavi patlidžan, paradajiz, meso (ne kupuj mleveno, već nek ti samljeu na pred oči)...

знам шта је тарот ал фала ти на инфоNije totije ozbiljna nauka te astroligije, karte, kugle i pasulji.![]()

Slabu si ocenu dobila, ideš na popravni.гЛе ти њега колко је упоран
Александре, проФоооо знам да кувам
Не љубим патлиџан, горак ми је
A ja isto citao nesto o tome ali nisam znao da se moze koristiti ovaj zelatin od gumenih bombonai citala sam da su jako zdrave za kosti pa kad ostarimo necemo se zaliti kako nas kosti bole..ja njopam svaki dan...
море, не куди оно што пробо нисиSlabu si ocenu dobila, ideš na popravni.

Gorak kazes?горак ми је кад га ставим у уста![]()
E, ne preteruj, nemoj se vređamo.баш ме занима шта ти не воле од хране?!
мсм постоји ли тако што![]()

писала сам о плавом патлиџануGorak kazes?

Ćut' tu, stavi tog zeku u usta i tišina.Gorak kazes?

како море ПиХтије да не једешE, ne preteruj, nemoj se vređamo.
Ali recimo slabo jedem pihtije i švargle i one škembiće i tripice i taj fazon. To da mi ne kuvaš, ostalo može. Jel' da krenem?![]()

даклеМ невераĆut' tu, stavi tog zeku u usta i tišina.![]()

Ma neću, ne mi se sviđaju. Mrzi me da brijem nogice.како море ПиХтије да не једеш
стварно не контам ал грко волеш![]()
I to narandžasti zeko. Onako nedovoljno čvrst, više osrednje mekan. Žele, čitaš li ti?даклеМ невера![]()
читам јоШ како и окетама не верујем ичI to narandžasti zeko. Onako nedovoljno čvrst, više osrednje mekan. Žele, čitaš li ti?

Nogice? Dlakave?ма немаш ти бре појмета ич
еве питај @Mr No каке су наше од југ