DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
bolje malo da se igramo 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

bolje malo da se igramo
aaaa gdje me nadje
hajd dobro
uuuuuuuu
pa onda idemo zajedno
(ne moras se muciti slusanjem pjesme, naslov samo, patetika je žešća xD )

Pozdrav vozdrav!
E i ovo da docekamo, da neko pominje Srbe u pesmi i to u pozitivnom smislu, zadnji od ovih velikih za koga znam da je to uradio je Rodzer Voters. Inace u pesmi se radi o borbi Srba protiv Austroguarske carevina u Prvome velikom ratu, tacnije o drugom velikom neprojateljskom udaru, u kome su osvojili Beograd, i za to bili razbijeni samo tako... nasi su iskoristili taj mali neprijateljski trijumf, odmorili se , pregrupisali i sve ostalo je istorija u kojoj je ogromne zasluge uzeo nas vojovda Zivojin Misic.
A album mi je prilicno ravan, cuo sam skoro sve pesme sa njega, i cenim da ce bti zabelezen kao jedan od njihovih slabijih, evo cekam jos da se ovi metal recezenti oglase....da, ko nije vec imao prilike da cuje ovaj bend, a voli istorijske dogadjaje , neka krene od albuma "The Art of War" i "Carolus Rex", pa neka javi utiske.

Tebe ce druze Doc Talijani iseci zbog ove Karen, procices ko onaj Kinez sa velikim tukijem, a olimpijade videti neces!
De si Aki macko, kako trosis svoji 9 zivota... ja cu jednom da platim bus i da ti dodjem ispred kuce, bes mi sve, tebe ko ne upozna, svakako ima neku rupu u svome dnevniku.
U pravu si stari, taki sam ti ja, e imam i mac, velicacki, i to ne jedan no citavu kolekciju i kad idem na plazu , nosim taj model koznih gaca, znaci ko da su me negde snimio.
To je ta druga strana sporta, nije sve samo sampanjac, golisave tete, lova i brza kola, malo je onih koji ma se Zevs smiluje, a vidis da neki na tom putu do slave ostanu i bez tukija, ali zaeban je zivot, sta da se radi, kome da se zalis, kakvu poruku da posaljes, u cemu...
Jel bre Karen , ti obecala neke vlajne, i svi cekaj , ja cekam, i nema... e onaj gif sa heklanjem, najbolje bi opisao nasu situaciju.
Zlajo... bojim se da ti se ne desi ovo...
Sta se radi masinci na ovaj kisni dan?
Pozdrav Doc.

Vidim i ja da smo bas ono na... znaci nikad ne veruj zenskome obecanju kad ti govori o "medu i mleku", osim ako se ne radi o obostranom interesu i mislim da sam u pravu za sada.
Zaribalo se, imam da prekucam nekih 10 strana teksta, to da uradim, ostatak dana preksacem. Stvarno ima dana kad nisi ni za sta, najbolje prespavati.