Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozdrav vozdrav!

E i ovo da docekamo, da neko pominje Srbe u pesmi i to u pozitivnom smislu, zadnji od ovih velikih za koga znam da je to uradio je Rodzer Voters. Inace u pesmi se radi o borbi Srba protiv Austroguarske carevina u Prvome velikom ratu, tacnije o drugom velikom neprojateljskom udaru, u kome su osvojili Beograd, i za to bili razbijeni samo tako... nasi su iskoristili taj mali neprijateljski trijumf, odmorili se , pregrupisali i sve ostalo je istorija u kojoj je ogromne zasluge uzeo nas vojovda Zivojin Misic.

A album mi je prilicno ravan, cuo sam skoro sve pesme sa njega, i cenim da ce bti zabelezen kao jedan od njihovih slabijih, evo cekam jos da se ovi metal recezenti oglase....da, ko nije vec imao prilike da cuje ovaj bend, a voli istorijske dogadjaje , neka krene od albuma "The Art of War" i "Carolus Rex", pa neka javi utiske.

:cvet:
:zag: :cmok:

Gde si ti malecka?

Tebe ce druze Doc Talijani iseci zbog ove Karen, procices ko onaj Kinez sa velikim tukijem, a olimpijade videti neces! :lol:

De si Aki macko, kako trosis svoji 9 zivota... ja cu jednom da platim bus i da ti dodjem ispred kuce, bes mi sve, tebe ko ne upozna, svakako ima neku rupu u svome dnevniku.;)

U pravu si stari, taki sam ti ja, e imam i mac, velicacki, i to ne jedan no citavu kolekciju i kad idem na plazu , nosim taj model koznih gaca, znaci ko da su me negde snimio.

To je ta druga strana sporta, nije sve samo sampanjac, golisave tete, lova i brza kola, malo je onih koji ma se Zevs smiluje, a vidis da neki na tom putu do slave ostanu i bez tukija, ali zaeban je zivot, sta da se radi, kome da se zalis, kakvu poruku da posaljes, u cemu...

Jel bre Karen , ti obecala neke vlajne, i svi cekaj , ja cekam, i nema... e onaj gif sa heklanjem, najbolje bi opisao nasu situaciju.

Heklanje.gif

Nema nista od toga Zlajo, pusta obecanja. Da se bacimo na heklanje je najpametnije.

Zlajo... bojim se da ti se ne desi ovo...

Vidim i ja da smo bas ono na... znaci nikad ne veruj zenskome obecanju kad ti govori o "medu i mleku", osim ako se ne radi o obostranom interesu i mislim da sam u pravu za sada.

Banz menjala travatar vidim, dobar je, moze se reci crveno na srecu.

Sta se radi masinci na ovaj kisni dan?

Zaribalo se, imam da prekucam nekih 10 strana teksta, to da uradim, ostatak dana preksacem. Stvarno ima dana kad nisi ni za sta, najbolje prespavati.

Vidim i ja da smo bas ono na... znaci nikad ne veruj zenskome obecanju kad ti govori o "medu i mleku", osim ako se ne radi o obostranom interesu i mislim da sam u pravu za sada.

Pa uglavnom si u pravu... ali ja da sam na tvom mestu ne bih bio toliko radikalan. Nada uvek mora da postoji, jer Nada (mnogo dobra riba je bila) postoji... dakle ne treba gubit Nadu... jer zene kad-tad pristanu, samo treba ih treba pogoditi u pravom trenutku... jer one ciklično funkcionišu, motaju taj svoj program neprestano... u jednoj fazi su nervoyne i zatvorene a malo kasnije vesele i otvorene... e tad kad su otvorene treba iskoristiti priliku i uleteti... kahm... nemo pogrešno da me shvatite...

Samo sam hteo da kažem da žene mora da padne jednog dana koliko god da se opire... a što kasnije, to strasnije

napokon.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back