Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zlajo, a koji si ti od ovijeh ljudi ovde?

Mada bih ja najradije odabrao prase i ove dve ženskinje tu... kad bih biro... al ne biram.

Nego da VI kažem kako je nekada bilo u Srbiji zaebano... sva sreća pa prođoše ta vremena.

untitled.jpg

- - - - - - - - - -

Zaeban ova Vidojko Rakić bio.... laka mu zemlja....

oo, pa fala fala na srdačnom i nadasve veselom dočeku

Sta reci, nego velkom u masinu ;)

Zlajo, a koji si ti od ovijeh ljudi ovde?

Nijedan, nisam trenutno na slici, ali kad bi mogao da biram, verovatno onaj tip za sankom .

Zaeban bome, zaeban i Radisav, ono bas se zaebao sto se zaebavao sa Vidojkom. :D

Zanimljivi ovi Kinezi Karen, trebala bi da vidis moje, dobri su i druzejubivi, dobro, ne znaju da sviraju jeza, ali mozes da naucis od njih kineski za free, i jos da dobijes yugioh karte sa popustom, sta ti vise treba za srecu, ok, mozda jos neka kineskinja i to je to.

Zanimljivi ovi Kinezi Karen, trebala bi da vidis moje, dobri su i druzejubivi, dobro, ne znaju da sviraju jeza, ali mozes da naucis od njih kineski za free, i jos da dobijes yugioh karte sa popustom, sta ti vise treba za srecu, ok, mozda jos neka kineskinja i to je to.

jbg, Karen gleda ove kineze na olimpijadi... vidla ovog kako ostade bez medalje zbog velikog tukija ... iskreno, meni se ovo nikada ne bi dogodilo, da je do tukija ja nigde ne bih zakačio i osvoji bih medalju...

bloggif_57b4be30616b1.gif

Poslednja izmena:
Pozdrav vozdrav!

E i ovo da docekamo, da neko pominje Srbe u pesmi i to u pozitivnom smislu, zadnji od ovih velikih za koga znam da je to uradio je Rodzer Voters. Inace u pesmi se radi o borbi Srba protiv Austroguarske carevina u Prvome velikom ratu, tacnije o drugom velikom neprojateljskom udaru, u kome su osvojili Beograd, i za to bili razbijeni samo tako... nasi su iskoristili taj mali neprijateljski trijumf, odmorili se , pregrupisali i sve ostalo je istorija u kojoj je ogromne zasluge uzeo nas vojovda Zivojin Misic.

A album mi je prilicno ravan, cuo sam skoro sve pesme sa njega, i cenim da ce bti zabelezen kao jedan od njihovih slabijih, evo cekam jos da se ovi metal recezenti oglase....da, ko nije vec imao prilike da cuje ovaj bend, a voli istorijske dogadjaje , neka krene od albuma "The Art of War" i "Carolus Rex", pa neka javi utiske.

a šta ćeš meni d radiš

Tebe ce druze Doc Talijani iseci zbog ove Karen, procices ko onaj Kinez sa velikim tukijem, a olimpijade videti neces! :lol:

De si Aki macko, kako trosis svoji 9 zivota... ja cu jednom da platim bus i da ti dodjem ispred kuce, bes mi sve, tebe ko ne upozna, svakako ima neku rupu u svome dnevniku.;)

Znao sam... ja te nekako drgačije zamišljam... i izgleda da sam u pravu.

U pravu si stari, taki sam ti ja, e imam i mac, velicacki, i to ne jedan no citavu kolekciju i kad idem na plazu , nosim taj model koznih gaca, znaci ko da su me negde snimio.

To je ta druga strana sporta, nije sve samo sampanjac, golisave tete, lova i brza kola, malo je onih koji ma se Zevs smiluje, a vidis da neki na tom putu do slave ostanu i bez tukija, ali zaeban je zivot, sta da se radi, kome da se zalis, kakvu poruku da posaljes, u cemu...

Jel bre Karen , ti obecala neke vlajne, i svi cekaj , ja cekam, i nema... e onaj gif sa heklanjem, najbolje bi opisao nasu situaciju.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back