Baaanzaaji!
Veoma poznat
- Poruka
- 10.913
i povedeš mene ko kućnog ljubimca u kinu
i molim te jako je toplo nemoj da spavaš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i povedeš mene ko kućnog ljubimca u kinu
i molim te jako je toplo nemoj da spavaš
zato što bi ti onda morao ovako?![]()
![]()
al koja bih tad faca bio u školi
![]()
to neće biti problem jer ja
možda si u pravu druže zlajo,
mislim da samo treba vakobar danas![]()
onda ću da lomim
?
A vidim vi imate brz net, meni sor, fatam od zabruge, a kako noisam jedini, ono ponekad krene pa stane, i sve tako....
Eto gledam ovu vasu doposku/prepisku i bog te mazo, vidim da ovaj Bora ima pesmu za svaku situaciju , i kad zapadnes u neki skripac, mislis gotovo je, nema dalje, ti samo iskopas iz podsvesti Boru i vozis dalje, e jedino da ne bude nesto podle 90tih, e onda si se zaebao gore od Radisav iz najsvezije price.
Kako rok Banz (ne ispitni) , kako prog, ima li kakvog pomaka u tome?
a za novu pesmu, malo je teško za moje uho
al uz tebe ću sve junački da podnesem
a osećam se kao
sad sam u ovom fazonu
NIsam ni ja neki ogroman fan, volim one sporije, što su lakše za uho, što ti rekao
ooo ti si onda, pa opet, kad se umoris od kineskog, javi utiske.
A joj Banz, da se ti ne pojavi, nikad ne bi (sa)znao da je Dok toliko muzicki saren, cepa covek sve od Metalike do Bore. Eto vise razloga da cesce banes.![]()
tako e
ali ti možeš da me vratiš
eeeee čorba je bend moje rane rane mladosti tj detinjstva
to to.. da te ne procitaju studentkninje.
Eli Banz, pre nego sto odem, os li otkriti nasim drugarima sto nas prate, sta ti to pise ispod travatara, mislim znam ja , nego ono cisto proveravam jesi li za amba......sanje . Pa...
Naaah više mi se viđaš takav
jedan od dva metal benda za koje mogu reći da ih volem
- - - - - - - - - -
to znamo samo Gugl Translejt i ja, sorry![]()
ko nema u vugla ima u gugla![]()
budiš zver u meni![]()
to znamo samo Gugl Translejt i ja, sorry
pa gdje sii zvijerii
i to mi je jedan od omilujenih albuma, šteta što tu pesmu nisam čuo uživo a izveli su veći deo albuma
- - - - - - - - - -
Dobro ljudi, onda guglajte, mozete i meni da castite pivkanom, ali to vam je vec skuplja varijanta.
Sta reci, do Igrajte se , volite se i ne preterujte sa Borom, setite se samo Pandore.... vozdrav drugari do neke sledece prilike!
zlajo aj i ti u trojčicu a nama![]()