Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E druze Dok, moze samo za lovu, ovako nas neobrijane i smrdljive nece ni da vide, ma dzaba ti i da se ulljudis i da turis leptirka, nece ni da prismrdi pored tebe, samo ove matorke , prekop 25 pa vise, ali te vec studiarju neke druge skole, one zivotne, a imali smo vec jednu zestodu i duboku temu ovde po pitanju boljke poznatijoj kao mladica i starica, negde u ambisu ove kafane, pa ako te ne mrzi , bolje i to nego da se seciras.

al koja bih tad faca bio u školi

Da, faca dana...cuj , mozes ti da probas ove iz osnovne, one su labavije , ali moras i da se cuvas narodne milicije.

A vidim vi imate brz net, meni sor, fatam od zabruge, a kako noisam jedini, ono ponekad krene pa stane, i sve tako....

Eto gledam ovu vasu doposku/prepisku i bog te mazo, vidim da ovaj Bora ima pesmu za svaku situaciju , i kad zapadnes u neki skripac, mislis gotovo je, nema dalje, ti samo iskopas iz podsvesti Boru i vozis dalje, e jedino da ne bude nesto podle 90tih, e onda si se zaebao gore od Radisav iz najsvezije price.

Kako rok Banz (ne ispitni) , kako prog, ima li kakvog pomaka u tome?

A vidim vi imate brz net, meni sor, fatam od zabruge, a kako noisam jedini, ono ponekad krene pa stane, i sve tako....

Eto gledam ovu vasu doposku/prepisku i bog te mazo, vidim da ovaj Bora ima pesmu za svaku situaciju , i kad zapadnes u neki skripac, mislis gotovo je, nema dalje, ti samo iskopas iz podsvesti Boru i vozis dalje, e jedino da ne bude nesto podle 90tih, e onda si se zaebao gore od Radisav iz najsvezije price.

Kako rok Banz (ne ispitni) , kako prog, ima li kakvog pomaka u tome?

sad sam u ovom fazonu

E ladno, ovo onaj spot sa pokvarenim yugisom, eto sta se desi kad vozis yugo van Srbiji, odma ispadne neki picvajz.

Boga ti kad budes imala vremena, cuj
, pa opet, kad se umoris od kineskog, javi utiske.

A joj Banz, da se ti ne pojavi, nikad ne bi (sa)znao da je Dok toliko muzicki saren, cepa covek sve od Metalike do Bore. Eto vise razloga da cesce banes. :D

NIsam ni ja neki ogroman fan, volim one sporije, što su lakše za uho, što ti rekao :D

ooo ti si onda
, pa opet, kad se umoris od kineskog, javi utiske.

A joj Banz, da se ti ne pojavi, nikad ne bi (sa)znao da je Dok toliko muzicki saren, cepa covek sve od Metalike do Bore. Eto vise razloga da cesce banes. :D

eeeee čorba je bend moje rane rane mladosti tj detinjstva :D

pa gdje sii zvijerii

i to mi je jedan od omilujenih albuma, šteta što tu pesmu nisam čuo uživo a izveli su veći deo albuma ;)

- - - - - - - - - -

Dobro ljudi, onda guglajte, mozete i meni da castite pivkanom, ali to vam je vec skuplja varijanta.

Sta reci, do Igrajte se , volite se i ne preterujte sa Borom, setite se samo Pandore.... vozdrav drugari do neke sledece prilike!

zlajo aj i ti u trojčicu a nama :zper:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back