Johnny goes to
Obećava
- Poruka
- 52
Сумара ја сам Џони који је пошао некуда. Нико не зна где.
Ево, ако вам се свиђа ова музика.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Није било места да приликом регистровања упишем и одредиште куда сам пошао. Биће то мала енигма за све вас.
Сумара ја сам Џони који је пошао некуда. Нико не зна где.
Добро вече и теби брате. Послао си ми празну приватну поруку са неким поенима?

To ne liči na mene....možda ti je moj komp poslao,pošandrco u zadnje vreme.
Evo i tebi nesto Dzoni
Открио сам како цитирате делове постова. Златоусти заиста сом добио приватну поруку од тебе. Нема текста и пише само да имам неке бодове. Од милице сам токеђе фобио приватну поруку са бодовима али ту је било текста.

I za mene su novi,ali su mi se dopali na prvo slusanje i to ova stvarСумара никад то нисам слушао, односно први пут чујем, обратићу пажњу.
Jesam ali pre neki dan.Sumara, jesi li ti dobila kakvu privatnu poruku od mene
Mislim da Dzoni misli na reputaciju
Није било места да приликом регистровања упишем и одредиште куда сам пошао. Биће то мала енигма за све вас.
kul si lik....Поздрав људи! Како то цитирате делове постова и како умећете линкове у текст? Има ли негде неко упутство да се прочита? Има ли металаца овде? Тему сам видео, али ме занима има активне браће?
Добро вече и теби брате. Послао си ми празну приватну поруку са неким поенима?
repka verovatno bila....
to care, naučičeš se polako šta su repke.... koji car jbt...Veče !
Jesam ali pre neki dan. Mislim da Dzoni misli na reputaciju

Ha,ha,ha. Muz se nasmejao ovoj pesmi.
De si ti progeru pobeguljo, nema te... kriješ se... i lampicu si ugasio... iskopaće tebe Laki...
..i sve me zoveš....Zlajo,Zlahota i radiš ovako sa obrvama
...nosiš nešto u ruci,čini mi se neke diskove,a u drugoj sluške...dođi da ti pustim nešto...pa opet uradiš ono sa obrvama
...a ja bih da bežim....ali mi noge ko od olova....ni makac....a ti koračaš lagano....i sve si bliži i bliži,a u daljini se čuju neka zvona sa teškim i jezivim zvukom....brrrr, kad se samo setim.......ma i pol ću da menjam,samo da ti zavaram trag...zasad menjam samo smajli..

Jao! Hvala ti za ovo!Od danas i na šarku oba njihova albuma:
http://grooveshark.com/#!/album/Dreamland/5523469
http://grooveshark.com/#!/album/Numaterial/9575061

Molim i drugi put.Hvala ti Karen za ovo osveženje Ljubi te Lax zbog toga... i ne samo zbog toga...... odlepih sa ovim smajlijem... cirkus...

Daleko je prog sunce za mene ili mesec....a lampicu gasim zbog takvih kao što si ti....nemam mira od tebe,počeo sam da se budim u sred noći i to uvek u goloj vodi....sanjam kao tebe i to baš izgledaš kao na avataru. ..i sve me zoveš....Zlajo,Zlahota i radiš ovako sa obrvama ...nosiš nešto u ruci,čini mi se neke diskove,a u drugoj sluške...dođi da ti pustim nešto...pa opet uradiš ono sa obrvama ...a ja bih da bežim....ali mi noge ko od olova....ni makac....a ti koračaš lagano....i sve si bliži i bliži,a u daljini se čuju neka zvona sa teškim i jezivim zvukom....brrrr, kad se samo setim.......ma i pol ću da menjam,samo da ti zavaram trag...zasad menjam samo smajli..

,ali dok shvati bice kasnoDobro veče, svima!
Danas nema novih stvari, dosta ih je bilo ovih dana, puštaću staru muziku. Dobro, ne baš neku od pre Hrista, ali nešto ovako:
Čik klikni ako smeš!
Ljubim i ja tebe. Ako, ako, samo ti odlepljuj. Terapija je spremna.

Ovo sad malo nezgodno,ni nzn o cemu pricamo ,ali dok shvati bice kasno. Ja cu ipak nezno,polako
To i još nešto slušam celo popodne. Došlo mi, nisam odavno. Kada se ovo bude završilo, pustiću drugu.Ja kliknuo...

Ako budeš bio dobar, neće.Jel` neće da boli?![]()

Daleko je prog sunce za mene ili mesec....a lampicu gasim zbog takvih kao što si ti....nemam mira od tebe,počeo sam da se budim u sred noći i to uvek u goloj vodi....sanjam kao tebe i to baš izgledaš kao na avataru...i sve me zoveš....Zlajo,Zlahota i radiš ovako sa obrvama
...nosiš nešto u ruci,čini mi se neke diskove,a u drugoj sluške...dođi da ti pustim nešto...pa opet uradiš ono sa obrvama
...a ja bih da bežim....ali mi noge ko od olova....ni makac....a ti koračaš lagano....i sve si bliži i bliži,a u daljini se čuju neka zvona sa teškim i jezivim zvukom....brrrr, kad se samo setim.......ma i pol ću da menjam,samo da ti zavaram trag...zasad menjam samo smajli..
![]()

čuj Zlajo mogu samo da ti kažem da izgledam dosta bezazlenije i nežnije nego Zappa, i nema kikice... zavaro bi te moj izgled...

Gde si, Zlajo! Sutra ti preko pp-a šaljem uži izbor potencijalnih nevesti.

To i još nešto slušam celo popodne. Došlo mi, nisam odavno. Kada se ovo bude završilo, pustiću drugu.
Moj hrabri Spartanac.

Ako budeš bio dobar, neće.

A da probaš oklagijom i tiganjem?[/QUOT
To koristim samo povremeno i samo u ovim situacijamaI odma sklanjam pesmu,veceras je moje vece
Aha...paz da ti poverujem
Odoh da okacim neku sliku ...toliko mogu još da ostanem i da vam pustim pesmu...