Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sunce li ti tvoje, opet me prozivaš?! Samo da ti dođem tamo!

Gde tamo? :rotf: haos...

Spartanac, ne diraj ovaj link!

Jok, ti ćeš... sijam pa šta...

By the way, Džoni, drago mi je da si se raspisao. Pozdrav za tebe.

Džoni koji ne zna gde je pošao te je nešto pitao, moderatorko!

Zlajo moram da podelim nešto sa tobom. Imam devojku koja ima sestru bliznakinju, jednojane su bliznakinje (imaju po jedno jaje), znači izgledaju potpuno sejm. E sada, njena sestra nema momka i traži ga. Vidim da si libero pa rekoh brate da se orodimo i ja i ti da se oženimo istog dana sa te dve sestre, posle možemo i da ih menjamo šta te briga iste su. Razmisli Zlajo, mnogo su lepe, boginje prave, i zavijaju sarmu za desetku... Razmisli da ja i ti budemo, kako se kaže na srpskom to kad smo muževi dveju sestara. Evo obećavam neću te ganjati za prog, naučiću te da sviraš nešto pa cepamo po Srbiji da sviramo na svadbama pod šatrama. Pare da namlatimo. Inače one su pevaljke. Evo ti slika moje devojke da vidiš, sestra je pljunuta ona.

exi3.jpg

Nađi na YT njihov koncert u areni Pompeje... koja je uzgred jedna od najočuvanijih arena nije velika kao Koloseum ili Veronska ali je skoro netaknuta... ukucaj samo PF Pompei i dobićeš...
Našla i slušam opet Echoes. :heart:

JBT! Mnogo bolje zvuči ovako! Hm, opasan si!

Klikćem kao soko :rotf:
NIje tebi lako! :zcepanje:

Pomešao si, imaš oko sokolovo, a klikćeš kao... šta sad da lupim? :think: Ajde ti, bolje se snalažiš. :zper:

dobar sam ceo dan :flert:

[/QUOTE]
:aha:

Pomešao si, imaš oko sokolovo, a klikćeš kao... šta sad da lupim? Ajde ti, bolje se snalažiš.

Pa glasanje tih ptica grabljivica se zove kliktanje. Soko, Orao (znaš li za Oro foru?), jastreb, kobac...

Našla i slušam opet Echoes.

JBT! Mnogo bolje zvuči ovako! Hm, opasan si!

Eh ja šetao po toj areni i Pompeji, ludilo šta sve ima tamo...

Opet da tancujemo?

Kliknula i ja,Karen,muzu se svidja,samo nastavite tako,do jutra je gotov.

Sumara ti ko momka da bariš a ne muža. Nema šta tu samo KLIK! i gotov je....

Pa glasanje tih ptica grabljivica se zove kliktanje. Soko, Orao (znaš li za Oro foru?), jastreb, kobac...
Orao pao, orao pao. Soko dolazi, dolazi! :rotf: Znam napamet skoro ceo film!

Eh ja šetao po toj areni i Pompeji, ludilo šta sve ima tamo...
Mogu da zamislim koliko je lepo. :heart:

Opet da tancujemo?
Što?! Nećeš?! Dobro, možda im ko hoće. :zplez:

Sad će Laki da iscenira neku ljubomornu scenu. :tajna:

- - - - - - - - - -

Kliknula i ja,Karen,muzu se svidja,samo nastavite tako,do jutra je gotov.
Pozdravi muža i kaži mu da ćemo te totalno pokvariti.

- - - - - - - - - -

Evo ti moja fotka Zlajo da vidiš da sam u pravu, jako sam benignog izgleda Zlahota ne plaši se se, evo vidiš kako puštam sve domaću muziku

gd0a.jpg
:zcepanje:

Ljubavi moja! :cmok2: Kako si mi lep! :heart: Ovo beše ona tvoja najbolja slika? :zaljubljena:

Orao pao, orao pao. Soko dolazi, dolazi! Znam napamet skoro ceo film!

Ne, izgleda da ne znaš za foru koja se zove
, cela Srbija je brujala...

Mogu da zamislim koliko je lepo.

Lepo je ali najpre zanimljivo

Što?! Nećeš?! Dobro, možda im ko hoće.

Hoću, kako ne samo pitam... možda ima ko hoće i to se slažem... zapravo uvek ima... ali ovoga puta ću ja...:mrgreen:

Sad će Laki da iscenira neku ljubomornu scenu.

Za trepavice dugačke obessim...pa se suši ka vešalica..

Pozdravi muža i kaži mu da ćemo te totalno pokvariti.

Da, kaži mu da će ostati bez tebe ako te ne skloni sa neta...

Ljubavi moja! Kako si mi lep! Ovo beše ona tvoja najbolja slika?

Harizmatičan i enigmatičan... vidi pogled... nemaš pojma šta misli ako nešto uopšte misli...

OK Džoni, otkrićemo sami gde si pošao pa ako ne znaš reći ćemo ti :ok: kul si lik....

Pitaj moderatora, to je njegov posao a ne naš... metalaca malo brate, na celom forumu su retki generalno, ali ipak ima...

:rotf: repka verovatno bila.... :hahaha: to care, naučičeš se polako šta su repke.... koji car jbt...

De si ti progeru pobeguljo, nema te... kriješ se... i lampicu si ugasio... iskopaće tebe Laki...

Dobar ti je metal Džoni, zaista dobar i sviđa mi se što je prog metal pretežno, samo cepaj buraz...

Evo i Sum misli da je bila repka. Videćemo šta je bilo kad Džoni ukapira repke. A ti Zlajo jesi li mu davao repke za metal, nemoj da se kriješ sada, ako jesi reci... nije sramota...

Хвала Лаконац, не знам шта су репке али ћу научити. Да није то можда ово "додај репутацију", нешто као лајк?

[QUOTEне знам шта су репке али ћу научити. Да није то можда ово "додај репутацију", нешто као лајк?][/QUOTE]
Upravo tako,kad ti se svidi neki post,reputiras ga,mozes i nesto da prokomentaris,ali i ne moras.
Jos jedan Pie
Laki,ne zameri.

Хвала Лаконац, не знам шта су репке али ћу научити. Да није то можда ово "додај репутацију", нешто као лајк?

To je Džoni. TO!

:rotf: bravo Džoni, ti sad klikćeš zavesama, ja spuštam ti dižeš...

ksoq.gif

Људи супер сте весело друштво.

Džoni vrati nam se gde god da si pošao. Mada me malo zabrinjavaš. Mnogo ti je ebački taj avatar. Ove ženskinje ima da odlepe a ja i Zlaja i pored svog truda nikako da uradimo nešto. Ne ide pa to ti je. Pored tebe takvog tek nemamo šanse. Samo taj lik sa avatara mi liči na nekog repera ne na metalca.

Evo, za tebe metalizirano nešto

Nemoj da se brineš i pitaš previše, znaš kako je kada ja vozim. :zper:

Misliš, ne znaš ti baš sve... mada dosta toga i znaš... ali ne i sve... sijam više...
Tačno je, ne znam. Ali zato brzo učim. :zplez: Sijam danas više od tebe! :zplez:

Ma banuj ga, šta se raspravljaš...
Hmmmmmmmmmmm... Samo se ti čačkaj.

Zbog devojke iz spojlera mog?
Spartanac, dekocentrisan si mi! Moja pesma je odgovor na tvoju pesmu. Ja nikada neću biti onako lepa kao devojka iz spojlera. :rida:

Хвала модераторко на исцрпном објашњењу. Мислим да сам схватио. Заиста сте дивни.
Nema na čemu, Džoni. Uvek! Takvi smo, dok ne odlepimo. Tada smo još divniji. :fdlan: Da te zamolim da me oslovljavaš sa Karen, Karenka ili Krki. Please. Ovo "moderatorko" mi je previše official.

E moji rokeri, metalci, samo se okupljate, sve vas je više... :aha:

Neka, ja ću stajati sama u uglu sobe, i slušati svoju muziku, zanimljivo je i to...nekad..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back