Karen_Souza
Veoma poznat
- Poruka
- 11.583
Sunce li ti tvoje, opet me prozivaš?!evo pitaj Karen ona ti je ekspert za te borilačke veštine....
Samo da ti dođem tamo! 
By the way, Džoni, drago mi je da si se raspisao. Pozdrav za tebe.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sunce li ti tvoje, opet me prozivaš?!evo pitaj Karen ona ti je ekspert za te borilačke veštine....
Samo da ti dođem tamo! 
Sunce li ti tvoje, opet me prozivaš?! Samo da ti dođem tamo!
haos...Spartanac, ne diraj ovaj link!
By the way, Džoni, drago mi je da si se raspisao. Pozdrav za tebe.
Našla i slušam opet Echoes.Nađi na YT njihov koncert u areni Pompeje... koja je uzgred jedna od najočuvanijih arena nije velika kao Koloseum ili Veronska ali je skoro netaknuta... ukucaj samo PF Pompei i dobićeš...

NIje tebi lako!Klikćem kao soko![]()

Ajde ti, bolje se snalažiš. 
dobar sam ceo dan![]()

Pomešao si, imaš oko sokolovo, a klikćeš kao... šta sad da lupim? Ajde ti, bolje se snalažiš.
Našla i slušam opet Echoes.
JBT! Mnogo bolje zvuči ovako! Hm, opasan si!
Reward
Kliknula i ja,Karen,muzu se svidja,samo nastavite tako,do jutra je gotov.
Orao pao, orao pao. Soko dolazi, dolazi!Pa glasanje tih ptica grabljivica se zove kliktanje. Soko, Orao (znaš li za Oro foru?), jastreb, kobac...
Znam napamet skoro ceo film!Mogu da zamislim koliko je lepo.Eh ja šetao po toj areni i Pompeji, ludilo šta sve ima tamo...

Što?! Nećeš?! Dobro, možda im ko hoće.Opet da tancujemo?

Pozdravi muža i kaži mu da ćemo te totalno pokvariti.Kliknula i ja,Karen,muzu se svidja,samo nastavite tako,do jutra je gotov.
Evo ti moja fotka Zlajo da vidiš da sam u pravu, jako sam benignog izgleda Zlahota ne plaši se se, evo vidiš kako puštam sve domaću muziku
![]()

Kako si mi lep!
Ovo beše ona tvoja najbolja slika? 
Ja sam davno pokvarena,sad nam je cilj da pokvarimo muzaPozdravi muža i kaži mu da ćemo te totalno pokvariti.
Orao pao, orao pao. Soko dolazi, dolazi! Znam napamet skoro ceo film!
Mogu da zamislim koliko je lepo.
Što?! Nećeš?! Dobro, možda im ko hoće.

Sad će Laki da iscenira neku ljubomornu scenu.
Pozdravi muža i kaži mu da ćemo te totalno pokvariti.
Ljubavi moja! Kako si mi lep! Ovo beše ona tvoja najbolja slika?
Somewhere Only We Know

Ne više od mene.
Čekaj polako, ne mogu da postignem.
Out of Myself
OK Džoni, otkrićemo sami gde si pošao pa ako ne znaš reći ćemo tikul si lik....
Pitaj moderatora, to je njegov posao a ne naš... metalaca malo brate, na celom forumu su retki generalno, ali ipak ima...
repka verovatno bila....
to care, naučičeš se polako šta su repke.... koji car jbt...
De si ti progeru pobeguljo, nema te... kriješ se... i lampicu si ugasio... iskopaće tebe Laki...
Dobar ti je metal Džoni, zaista dobar i sviđa mi se što je prog metal pretežno, samo cepaj buraz...
Evo i Sum misli da je bila repka. Videćemo šta je bilo kad Džoni ukapira repke. A ti Zlajo jesi li mu davao repke za metal, nemoj da se kriješ sada, ako jesi reci... nije sramota...

Хвала Лаконац, не знам шта су репке али ћу научити. Да није то можда ово "додај репутацију", нешто као лајк?
хахаха
bravo Džoni, ti sad klikćeš zavesama, ja spuštam ti dižeš...
Људи супер сте весело друштво.
Laki,ne zameri.
E moji rokeri, metalci, samo se okupljate, sve vas je više...
Neka, ja ću stajati sama u uglu sobe, i slušati svoju muziku, zanimljivo je i to...nekad..
Ne, izgleda da ne znaš za foru koja se zove
Nemoj da se brineš i pitaš previše, znaš kako je kada ja vozim.Yes...![]()

Tačno je, ne znam. Ali zato brzo učim.Misliš, ne znaš ti baš sve... mada dosta toga i znaš... ali ne i sve... sijam više...
Sijam danas više od tebe! 
Hmmmmmmmmmmm... Samo se ti čačkaj.Ma banuj ga, šta se raspravljaš...
Spartanac, dekocentrisan si mi! Moja pesma je odgovor na tvoju pesmu. Ja nikada neću biti onako lepa kao devojka iz spojlera.Zbog devojke iz spojlera mog?

Nema na čemu, Džoni. Uvek! Takvi smo, dok ne odlepimo. Tada smo još divniji.Хвала модераторко на исцрпном објашњењу. Мислим да сам схватио. Заиста сте дивни.
Da te zamolim da me oslovljavaš sa Karen, Karenka ili Krki. Please. Ovo "moderatorko" mi je previše official. E moji rokeri, metalci, samo se okupljate, sve vas je više...
Neka, ja ću stajati sama u uglu sobe, i slušati svoju muziku, zanimljivo je i to...nekad..