Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Није било места да приликом регистровања упишем и одредиште куда сам пошао. Биће то мала енигма за све вас.
Сумара ја сам Џони који је пошао некуда. Нико не зна где.

Važno je da imaš cilj..e sad od njega zavisi,da li treba žuriti ili lagano,korak po korak .A što se tiče upoznavanja ima vremena...samo budi ti sa nama i isprićaćeš nam sve natenane.

Добро вече и теби брате. Послао си ми празну приватну поруку са неким поенима?

To ne liči na mene....možda ti je moj komp poslao,pošandrco u zadnje vreme.

Muzika ti je dobra,samo puštaj.:aha:

Da te pozdravim Džoni :cao:

To ne liči na mene....možda ti je moj komp poslao,pošandrco u zadnje vreme.

Открио сам како цитирате делове постова. Златоусти заиста сом добио приватну поруку од тебе. Нема текста и пише само да имам неке бодове. Од Милице сам токеђе добио приватну поруку са бодовима али ту је било текста.

- - - - - - - - - -

Evo i tebi nesto Dzoni

Сумара никад то нисам слушао, односно први пут чујем, обратићу пажњу.

Открио сам како цитирате делове постова. Златоусти заиста сом добио приватну поруку од тебе. Нема текста и пише само да имам неке бодове. Од милице сам токеђе фобио приватну поруку са бодовима али ту је било текста.

Jok,sad sad pogledao i nikakvu poruku ti nisam poslao.Sumara, jesi li ti dobila kakvu privatnu poruku od mene:zcepanje:

Ozbiljno ,ne znam šta se dešava tamo kod tebe.

Није било места да приликом регистровања упишем и одредиште куда сам пошао. Биће то мала енигма за све вас.

OK Džoni, otkrićemo sami gde si pošao pa ako ne znaš reći ćemo ti :ok: kul si lik....

Поздрав људи! Како то цитирате делове постова и како умећете линкове у текст? Има ли негде неко упутство да се прочита? Има ли металаца овде? Тему сам видео, али ме занима има активне браће?

Pitaj moderatora, to je njegov posao a ne naš... metalaca malo brate, na celom forumu su retki generalno, ali ipak ima...

Добро вече и теби брате. Послао си ми празну приватну поруку са неким поенима?

:rotf: repka verovatno bila.... :hahaha: to care, naučičeš se polako šta su repke.... koji car jbt...

De si ti progeru pobeguljo, nema te... kriješ se... i lampicu si ugasio... iskopaće tebe Laki...

Ево, ако вам се свиђа ова музика.

Dobar ti je metal Džoni, zaista dobar i sviđa mi se što je prog metal pretežno, samo cepaj buraz...

Jesam ali pre neki dan. Mislim da Dzoni misli na reputaciju

Evo i Sum misli da je bila repka. Videćemo šta je bilo kad Džoni ukapira repke. A ti Zlajo jesi li mu davao repke za metal, nemoj da se kriješ sada, ako jesi reci... nije sramota...

De si ti progeru pobeguljo, nema te... kriješ se... i lampicu si ugasio... iskopaće tebe Laki...

Daleko je prog sunce za mene ili mesec....a lampicu gasim zbog takvih kao što si ti....nemam mira od tebe,počeo sam da se budim u sred noći i to uvek u goloj vodi....sanjam kao tebe i to baš izgledaš kao na avataru. :zeek:..i sve me zoveš....Zlajo,Zlahota i radiš ovako sa obrvama :per:...nosiš nešto u ruci,čini mi se neke diskove,a u drugoj sluške...dođi da ti pustim nešto...pa opet uradiš ono sa obrvama :per:...a ja bih da bežim....ali mi noge ko od olova....ni makac....a ti koračaš lagano....i sve si bliži i bliži,a u daljini se čuju neka zvona sa teškim i jezivim zvukom....brrrr, kad se samo setim.......ma i pol ću da menjam,samo da ti zavaram trag...zasad menjam samo smajli..:aaa:

Daleko je prog sunce za mene ili mesec....a lampicu gasim zbog takvih kao što si ti....nemam mira od tebe,počeo sam da se budim u sred noći i to uvek u goloj vodi....sanjam kao tebe i to baš izgledaš kao na avataru. ..i sve me zoveš....Zlajo,Zlahota i radiš ovako sa obrvama ...nosiš nešto u ruci,čini mi se neke diskove,a u drugoj sluške...dođi da ti pustim nešto...pa opet uradiš ono sa obrvama ...a ja bih da bežim....ali mi noge ko od olova....ni makac....a ti koračaš lagano....i sve si bliži i bliži,a u daljini se čuju neka zvona sa teškim i jezivim zvukom....brrrr, kad se samo setim.......ma i pol ću da menjam,samo da ti zavaram trag...zasad menjam samo smajli..

:rotf: :cepanje: :hahaha: :rotf:

U sunce li ti tvoje... čuj Zlajo mogu samo da ti kažem da izgledam dosta bezazlenije i nežnije nego Zappa, i nema kikice... zavaro bi te moj izgled...

Dobro veče, svima!

Danas nema novih stvari, dosta ih je bilo ovih dana, puštaću staru muziku. Dobro, ne baš neku od pre Hrista, ali nešto ovako:

Čik klikni ako smeš!

Ja kliknuo...i slušam ehoe

Ljubim i ja tebe. Ako, ako, samo ti odlepljuj. Terapija je spremna.

Jel` neće da boli? :flert:

- - - - - - - - - -

Ovo sad malo nezgodno,ni nzn o cemu pricamo ,ali dok shvati bice kasno. Ja cu ipak nezno,polako

A da probaš oklagijom i tiganjem? Znaš kako to pali, evo pitaj Karen ona ti je ekspert za te borilačke veštine....

Daleko je prog sunce za mene ili mesec....a lampicu gasim zbog takvih kao što si ti....nemam mira od tebe,počeo sam da se budim u sred noći i to uvek u goloj vodi....sanjam kao tebe i to baš izgledaš kao na avataru. :zeek:..i sve me zoveš....Zlajo,Zlahota i radiš ovako sa obrvama :per:...nosiš nešto u ruci,čini mi se neke diskove,a u drugoj sluške...dođi da ti pustim nešto...pa opet uradiš ono sa obrvama :per:...a ja bih da bežim....ali mi noge ko od olova....ni makac....a ti koračaš lagano....i sve si bliži i bliži,a u daljini se čuju neka zvona sa teškim i jezivim zvukom....brrrr, kad se samo setim.......ma i pol ću da menjam,samo da ti zavaram trag...zasad menjam samo smajli..:aaa:
:rotf:

Gde si, Zlajo! Sutra ti preko pp-a šaljem uži izbor potencijalnih nevesti. :zper:

Jao, setila sam se nečeg! Zlajo oduševićeš se. Čekaj samo da uploadujem i spakujem fotke tog kafića u kome sam pila kafu.

čuj Zlajo mogu samo da ti kažem da izgledam dosta bezazlenije i nežnije nego Zappa, i nema kikice... zavaro bi te moj izgled...

Aha...paz da ti poverujem :zcepanje:

Odoh da okacim neku sliku ...toliko mogu još da ostanem i da vam pustim pesmu...

:cao:

Gde si, Zlajo! Sutra ti preko pp-a šaljem uži izbor potencijalnih nevesti.

Oduševićeš me sutra,ne sumnjam ja u tebe...a ono nevesti precrtaj....znači sutra očekujem listu slobodnih devojaka.:zper:

Poslednja izmena:
To i još nešto slušam celo popodne. Došlo mi, nisam odavno. Kada se ovo bude završilo, pustiću drugu.

Nađi na YT njihov koncert u areni Pompeje... koja je uzgred jedna od najočuvanijih arena nije velika kao Koloseum ili Veronska ali je skoro netaknuta... ukucaj samo PF Pompei i dobićeš...

Moj hrabri Spartanac.

Klikćem kao soko :rotf:

Ako budeš bio dobar, neće.

dobar sam ceo dan :flert:

Aha...paz da ti poverujem

Odoh da okacim neku sliku ...toliko mogu još da ostanem i da vam pustim pesmu...

Evo ti moja fotka Zlajo da vidiš da sam u pravu, jako sam benignog izgleda Zlahota ne plaši se se, evo vidiš kako puštam sve domaću muziku

gd0a.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back