Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedno je sigurno, Riverside neću moći istim tempom kao Karmu. Moram da usporim. A požurila sam. Znaš da sam nestrpljiva. Toliko me dobre muzike još čeka. Primetio si da sam zaspotavila i blues i funk totalno.

:hahaha: carice, neverovatna si, biser ovog sveta si ti i niko drugi, zapostavila kaže blues i fank... čekaj bre malo... ne možeš sve od jednom... pusti malo stihiji da radi svoje... polako, sredi se malo...

Samo se ti smej! Ti si kriv za sve!

Pa ako sam kriv onda me poslušaj i uspori malo, a bluzeri naprave dva albuma samo zato što im ugine pas star 15 godina... to je da plačeš kao da je epidemija kuge izbila... pusti bluzere... oni napišu pesmu zbog običnog letnjeg pljuska...

Vidi ovako, s obzirom na to kakvu muziku sluša, pre će ona kliknuti od Zlaje.

To ti kažem a i žensko je... tu se sve okrene preko noći... zar ne?

Uh što je dobro ovo... to bre... život... viš koliko je lepa narandžasta haljina...

Ma promeni bre, to je samo sličica... zvuk je važniji... znaš ti ;)
Sve piše ispod mog nadimka i u mom potpisu.

Znaš, sve ti znaš... Bog se baš potrudio oko tvog mozga...
Šta ću?! Baš mi sve loše. :z;:

Nije ni važno...
Ma, znam. Dobro, nije ni bitno.

Samo jabuke cepaj... dovoljno je...
I prog. Ništa bez proga.

Jok ti ćeš...
Ti znaš da ja ne ostajem dužna i da vraćam duplom merom. Polako samo.

ae i ovo je za igranje dobro... ali pazi žensku kako peva... ima grudni koš kao bure...

:hahaha: carice, neverovatna si, biser ovog sveta si ti i niko drugi, zapostavila kaže blues i fank... čekaj bre malo... ne možeš sve od jednom... pusti malo stihiji da radi svoje... polako, sredi se malo...
E, pa ne može to tako, dragi moj! Ubaciš me u haos, a sada bi hteo da se sredim?! No, no. Ko kaže da ne mogu?! :zplez: Mogu da pokušam and I will, or i'll die trying. :zper:

Pa ako sam kriv onda me poslušaj i uspori malo, a bluzeri naprave dva albuma samo zato što im ugine pas star 15 godina... to je da plačeš kao da je epidemija kuge izbila... pusti bluzere... oni napišu pesmu zbog običnog letnjeg pljuska...
Ne mogu. Kratak je život.

To ti kažem a i žensko je... tu se sve okrene preko noći... zar ne?
Baš tako.

Uh što je dobro ovo... to bre... život... viš koliko je lepa narandžasta haljina...
Naravno da je dobro! Zar sumnjaš u mene? Lepa je haljina, volim narandžastu boju. Nemoj da pališ svetlo! :rotf:

Ti znaš da ja ne ostajem dužna i da vraćam duplom merom. Polako samo.

To znam :češe se po glavi: ali jbg, izdržao sam ja i neke druge stvari...

E, pa ne može to tako, dragi moj! Ubaciš me u haos, a sada bi hteo da se sredim?! No, no. Ko kaže da ne mogu?! Mogu da pokušam and I will, or i'll die trying.

Ali ne može ni za 6 meseci da se savlada sve... znaš li ti da te muzike ima toliko da su stotine ljudskih života malo da bi se samo preslušala. Život je kratak za glomazne muzičke akcije jer muzika oduzima vreme. Opusti se molim te znam o čemu ogovorim...

Ne mogu. Kratak je život.

O tome ti pričam, malo selekcija, ovo-ono, nešto preskočiš, zabušiš ;)... nećeš na ispit pobogu... a da dođeš na ispit imaš vezu kod asistenta ;) i sve će biti ok...

Jao, naziv izvođača. Jao! Ne smem ništa da kažem.

:rotf: samo si pomešala sa VEP... valjda...:rotf:

Jesi li spreman sada za ovaj ples:

Na rukama ću ga odigrati... na rukama...

Naravno da je dobro! Zar sumnjaš u mene? Lepa je haljina, volim narandžastu boju. Nemoj da pališ svetlo!

moram to da vidim

- KLIK!

To znam :češe se po glavi: ali jbg, izdržao sam ja i neke druge stvari...
Ne znaš šta te čeka. :zper:

Ali ne može ni za 6 meseci da se savlada sve... znaš li ti da te muzike ima toliko da su stotine ljudskih života malo da bi se samo preslušala. Život je kratak za glomazne muzičke akcije jer muzika oduzima vreme. Opusti se molim te znam o čemu ogovorim...
Ili ću totalno odlepiti ili ću odslušati sve ono što želim. Treća opcija ne postoji. Šalim se. Ovo je samo takav period naleteo. Pusti me sada kada me hoće. Pauziraću kada dođe vreme.

O tome ti pričam, malo selekcija, ovo-ono, nešto preskočiš, zabušiš ;)... nećeš na ispit pobogu... a da dođeš na ispit imaš vezu kod asistenta ;) i sve će biti ok...
E, ako imam vezu kod tog asistenta, onda ću usporiti, ali samo malo. :z;:

:rotf: samo si pomešala sa VEP... valjda...:rotf:
Ma, sve mi se pomutilo. :rotf: Bože, kako sam pokvarena. :rumenka:

Na rukama ću ga odigrati... na rukama...
Uh, u tom slučaju ću ja morati da vežbam i bildujem malo.

moram to da vidim

- KLIK!
Manje gledaj, više khm... KLIK!

Srećo, čekaj! Stani! Eno ga i komšija preko puta počeo da pali i gasi svetlo. Pitam se zbog čega? :rotf:

Ne znaš šta te čeka.

Raj i pakao su jako blizu...kapija jedna i to je to... ili je jedno ili drugo... šok terapija sigurno... hehe... ala si samouverena... da li misliš da ja kruške berem? :per:

Ili ću totalno odlepiti ili ću odslušati sve ono što želim. Treća opcija ne postoji. Šalim se. Ovo je samo takav period naleteo. Pusti me sada kada me hoće. Pauziraću kada dođe vreme.

Puštam... a ko može da ti se suprotstavi?

E, ako imam vezu kod tog asistenta, onda ću usporiti, ali samo malo.

Veza ti je obezbeđena... položićeš se sigurno...

Ma, sve mi se pomutilo. Bože, kako sam pokvarena.

Loše društvo je u pitanju... a kako si asocirala W.E.T. i VEP jedva sam provalio.... kvarnjaku jedan... i mene sramota sada...

Uh, u tom slučaju ću ja morati da vežbam i bildujem malo.

Ne, ti igraj normalno... ja ću odozdo da gledam :rotf:

Manje gledaj, više khm... KLIK!

Srećo, čekaj! Stani! Eno ga i komšija preko puta počeo da pali i gasi svetlo. Pitam se zbog čega?

Igra se komšija sa komšikom, a ti ne gledaj šta komšija radi nego se skoncentriši ovamo...

vq0.gif

Raj i pakao su jako blizu...kapija jedna i to je to... ili je jedno ili drugo... šok terapija sigurno... hehe... ala si samouverena... da li misliš da ja kruške berem? :per:
Ne znam ja šta ti bereš. Pa, i jesam, poprilično.

Puštam... a ko može da ti se suprotstavi?
Hahaha! Nisam ja bre nimalo strašna.

Veza ti je obezbeđena... položićeš se sigurno...
Uh, mogu onda malo da predahnem.

Loše društvo je u pitanju... a kako si asocirala W.E.T. i VEP jedva sam provalio.... kvarnjaku jedan... i mene sramota sada...
Pričali mi ljudi, ja nisam verovala, mislim za to loše društvo. Sada, kada sam upala u mašinu, kasno je. Ja kvarna?! Pa, nisam ja postavila klip. Aha! Pazi, ako ti ne poverujem da te je sramota.

Ne, ti igraj normalno... ja ću odozdo da gledam :rotf:
:rotf: Ko je sada pokvaren?

Igra se komšija sa komšikom, a ti ne gledaj šta komšija radi nego se skoncentriši ovamo...
Ček samo da vidimo kako će se komšija pokazati, pa nastavljamo. Donesi kokice! :rotf:

Ne znam ja šta ti bereš. Pa, i jesam, poprilično.

I ja sam samouveren... to sam hteo reći... a i znam svašta da pripremim :per:

Hahaha! Nisam ja bre nimalo strašna.

Nisi! Vrlo si lepa.

Pričali mi ljudi, ja nisam verovala, mislim za to loše društvo. Sada, kada sam upala u mašinu, kasno je. Ja kvarna?! Pa, nisam ja postavila klip. Aha! Pazi, ako ti ne poverujem da te je sramota.

Klip je legalan i regularan gru pa W.E.T. svira pesmu Rise UP... e čiji je to um prekonvertovao u VEP i ono dalje sve se vidi iz postova :rumenka:

Ko je sada pokvaren?

Ja! :mrgreen:

Ček samo da vidimo kako će se komšija pokazati, pa nastavljamo. Donesi kokice!

Pa vidiš da i komšija jede kokice i čeka da vidi kako ću se ja pokazati :rotf: PU! kokičari... nije vam bre ovo bioskop... radite nešto...

- - - - - - - - - -

Laki,hvala ubitacno je
A zasto samo tako kratko?

Kratko ali slatko :per:... pa takve su sve stvari iz tog žanra koji se zove izazovno epic uglavnom se radi samo o muzičkim temama... ali je kvalitetno

Poslednja izmena:
I ja sam samouveren... to sam hteo reći... a i znam svašta da pripremim :per:
Uverih se u to u više navrata.

Nisi! Vrlo si lepa.
:rumenka:

Klip je legalan i regularan gru pa W.E.T. svira pesmu Rise UP... e čiji je to um prekonvertovao u VEP i ono dalje sve se vidi iz postova :rumenka:
Dobro, dobro. Karen je dežurni krivac.

Sram te bilo!

Pa vidiš da i komšija jede kokice i čeka da vidi kako ću se ja pokazati :rotf: PU! kokičari... nije vam bre ovo bioskop... radite nešto...
Da ne pališ svetlo svakih par minuta, možda bi se i pokazao. Gle, maše nam komšija!

I8CGaLh.gif

Ovo valjda znači da taktika upalila kod komšike. :rotf:

ALOOOOOO zaebi komšije... radi nešto! jbt, španska serija... sad ću ja kod komšike da odem...
Idi! Ali mi obavezno mahni! Spremiću ja još jednu turu kokica. Sad će trojka. :rotf:

- - - - - - - - - -

nema mzika već šunjaest postova... tako je to u sitne sate... muzika se utiša... ispijaju se zadnje čaše pa onda svi na sex... jbt... ovo kao klasična birtija postalo....
Pa što ne puštaš muziku?

Idi! Ali mi obavezno mahni! Spremiću ja još jednu turu kokica. Sad će trojka.

Kakva žena jbt :eek: neću kod komšike i zajebi kokice... razumeš li ti šta ja pričam?

Pa što ne puštaš muziku?

vise,obecavam,veceras [/QUOTE]

Sumara vreme je da se spusti ritam ... u svakoj normalnoj kafani je tako... to znam sigurno...

- - - - - - - - - -

Ti si prvi prestao da puštaš muziku! Evo, sada sam pregledala postove!

trolololololoolo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back