Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
shta radite s tim avatarima, ne mogu nikog da prepoznam a slova mi naopaka danas :lol:
Viš da odlepismo. :rotf:

Ne zna se samo ko vozi

Aj videćemo,možda i nešto bude....o prelsaku ću debelo da razmislim.Znaš da su Zepelini moja ljubav,a ako moram njih da se odreknem, da bi prešao na prog,onda džaba...ima neka linija koju čovek ne prelazi ni kad dotakne samo dno života...ja nisam prešo tu liniju...ali ako ti dam ruku ruku ,ondak jesam.
Ma niko ti ne dira Zepeline, samo dodaj prog. Bre, Zlajo, vidiš da ja i dalje ne mogu da se odreknem hard rock-a i još puno toga još. Ono jes' da sam postala težak uživalac i obožavalac proga, ali me nije odvojio od muzike koju jako volim, ona je samo obogaćena i osvežena. :zaljubljena:

:rotf: nema povratka... say goodbye...
Ne želim da se vratim!

To znači i terapija je sita... trololololo... i ja znam mEdecinu malo...
Da, da, ista terapija. :zper: Malo?! Rekla bih, malo više. :z;:

imate me :flert: ahahaha kakav propast smajli
Jaoooooooooooo, to! Zamisli tek šta ćemo ti sada raditi. :zper:

UUUUUUUU LEPTEJEBO PA KO VOZI!?
Pijana progerka. :rotf:

Volim kad mi viriš u monitor....
I ja kada mi smetaš dok to radim.

Aaki je naša urbana carica... prava veštica...
Carica! Ne veštica.

Izgleda niko.... BOKTEJEBO IZGINUĆEMO....

Prvo moraš da se središ za ženu,a kad uspeš sa ženom,onda tek počinje šou...počne da ti komentariše izgled,brani kasne izlaske,nadgleda fon/mejl,bira čarape i tako....sve zavisi kakva žena zapadne.:zcepanje:

Eh,

Mnogo dobra pesma i mnogo lep tekst o ženama! :heart:

So amazing how this world was made
I wonder if GOD is a woman
The gift of life astounds me till this day
I give it up for the woman
She's the constant wind that fills my sail
Oh that woman
With her smile and her style,my
She'll protect like a child
That's a woman

She'll put a smile upon your face
And take you to that (ah) higher place
So don't you under estimate
The strength of a woman

Woke up this morning
I got up with the scent of a woman
Just picture if you could what life would be
Ain't much good without a woman
She can nag and be a constant pain
Oh that woman
But those hips she's got me whipped
And it's just to hard to resist
What a woman

Tender lips that's so so sweet
Gentle words she softly speaks
Such an angel when we need
GOD bless the ground beneath her feet
She can take you on a high
Be your comfort when you cry
But if you look into her eyes
You'll see the strength of a woman
Strength of a woman

Uzmi me za kuma ili starog svata... OPA! ... ajde Zlajo da te oženimo

Znaš onu...neću ženu,neću brak....a i ne mogu da se ženim još,nisam bio na pripremama.:zcepanje:

Šta radi Laki sa smajlijima...:zeek:

Prvo, džaba si ti biser, ako nema ko to da uvidi, drugo, i vi ste svi biseri

Pre dijamanti,brušeni i neobrušeni...ali ipak ...dijamanti.

Ma niko ti ne dira Zepeline, samo dodaj prog. Bre, Zlajo, vidiš da ja i dalje ne mogu da se odreknem hard rock-a i još puno toga još. Ono jes' da sam postala težak uživalac i obožavalac proga, ali me nije odvojio od muzike koju jako volim, ona je samo obogaćena i osvežena.

Znam Karenka...ali viš da Simple igra na sve ili ništa...želi da me izmeni na brzaka,koristi situaciju,hvata na kvarno...ništa mu nije sveto,mašina je to,sa procesorom mesto srca..hladan kao lim,oće i meni da robotizuje....a meni se još diše plućima,a i volim kad mu srce kuca....želim da se osećam kao....kao ljudsko biće.

ehh ..
evo ti gruba verzija
da se zna ko kosi a ko vodu nosi il je proguta da je ne bi doneo

Ne vredi Aki...muškarcima je suđeno da počnu ili da vodu nose ili im preti istrebljenje....nisu više žene kao što su bile.

Razumem! Ti ga drži za noge, ja ću za ruke!

O.k., dok ga mi držimo Aaki da ga dokusuri i naš je...

krki biseru novootkriveni
al ostavicu dechacima da se dive charima

Kako bre novootkriveni?... e da si mi ti živa i zdrava... to bre ni 10 dana nije bilo neotkriveno... samo ti ne znaš...

Prvo moraš da se središ za ženu,a kad uspeš sa ženom,onda tek počinje šou...počne da ti komentariše izgled,brani kasne izlaske,nadgleda fon/mejl,bira čarape i tako....sve zavisi kakva žena zapadne.

Mnogo planiraš brate... ostavi nešto za kasnije... legni na talas i opusti se.. pa gde te odnese... ne možeš život isplanirati...

Da, da, ista terapija. Malo?! Rekla bih, malo više.

Doktorka šta da popijem danas... koju terapiju mislim... imaš li predlog neki valjani, lek, otrov, operaciju, zahvat, cevčicu, bilo šta, pomagaj doktorka :per:

Jaoooooooooooo, to! Zamisli tek šta ćemo ti sada raditi.

samo nemoj da boli i bez cevčica molim te :flert: ahahaha opet propast smajli

Pijana progerka.

Naebali smo, znao sam...

I ja kada mi smetaš dok to radim.

Pomeri se malo da se pozdravim sa ljudima...

Nisam danas stavljao linkove namerno. Nije bilo potrebe. Karenčica je vozila za desetku, iako je pijana. Za kraj ću stvaiti ovo što ću slušati dok se vozim do odredišta, gitara razvaljuje i pomera granicu setnom toplotom i melodičnošću...

Zlajo mogao bi da preslušaš ovo u miru.

Pozdravlja vas Laxi do sutra. A sada idem da se "stavim u struju" što reče jedan ganci za Burusa Lija.

37l.gif

. Dakle, sčledeći nivo je otvoren. Welcome to the machine!

Ја сам прочитао 20 страна ове теме. Занимљиви сте.

Pozdrav tebi Džoni... a gde si ti to pošao? Da se nisi možda zaputio da uđeš u mašinu?

У име одсутних (и присутних), могу ти рећи да са оваквом музиком, овдашњи ће те пригрилити на груди своје ..

Micika ljubavi, nema te nešto da divljamo ovde. Eno ti jedna savršena stvar ... malo gore u ovom postu...

Na tebe mislim naravno ..

aj zaviri u ovo srculence ..

Zavirio sam i ja... hehe... znaš da volim da ti virim u srculenca... nice...

Dobro veče, svima! :zag:

Ukoliko imate malo vremena, volje i želje, pogledajte veoma pažljivo sledeći spot i poslušajte, isto tako pažljivo, pesmu.

I pesma i spot, zajedno, ostavljaju veoma moćan utisak. Raspametila sam se danas.

Moram nešto da obavim, pa ću vas citirati i odgovoriti vam na ove sjajne postove. :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back