Lakonac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.265
Sumara
Simple Laki
Micika, srećo, jel` ti dobro? Da te nije neka jaka muzika spičila u vugla malo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sumara
Simple Laki

Omega je jedina madjarska grupa za koju znam,i to sasvim slucajno,sve je pocelo sa Devojkom biserne kose i onda mi je jedan poznanik rekao da je to Omegina pesma i narezao mi jedan dvd sa njihovog koncerta. Sad moram da se nasmejem,jer sam se setila:Jednom su pitali jednu devojcicu gde je tata Srbin,a majka Madjarica,sta si ti,a dete ko dete lepo pokaza,od glave do struka Srpkinja,a od struka do dole Madjarica.Sto se mene tice, baba sa mamine strane, je Madjarica
Dobar dan.
Postoji li tema za predstavljanje novih clanova?
Predstavi se muzikom i to je to... malo koga zanima kako se zoveš...Pokloni se i počni.
... ozbiljno... 

Dobro veče.
Magic Pie nisam detaljno preslušavala.Nisi se ti upoznala sa Magic Pie po pitanju obrta... opasno je to kod njih... ali polako... imamo vremena...
Bravo! Znači, ipak temeljno preslušavaš linkove. Sa namerom sam ih postavila. Naime, naletela sam na ovo na šarku kada sam tražila koju RS pesmu da pustim. Prilikom preslušavanja sam uvidela da tu nešto ne štima. Vidiš, ne proveravaš samo ti mene.Srećo moja ovo nije RS iz Poljske... To je neki engleski Riverside iz 1988... grunge/punk... dobro, možda ti je to i bila namera, a? Pošteno se istripovah dok sam slušao, prepadoh se da su zaista Poljaci... ružan san...

Ubiće nas Zlaja.Ali da obuče kostim... ček da nađem sliku neku
evo ga Zlaja

Hehe!ala bi napunili novine ... tebe bi najpre izbacili flertušo jedna! a ja bi balansirO
Ti vrlo dobro znaš kako dobro nas dvoje flertujemo.
Balansero! 
Nemam!Imaš li ti sluh ženo?
Kada sam ja to pa imala?! Uh, još kad bi mi Čeh na uvce otpevao Conceiving You!
Mmmmmm...Nemoj mi kvariti taktiku da zarazim Zlaju na kvarno!Nema šanse... evo pojaviće se on pa će reći ovako... nisam ni smeo da kliknem na link to mora da je ona grupa na K....

Ma, da. Bla, bla, bla. Prazne priče. Bilo ti loše, za dž.Ćuti, nije bilo tako... ja sam se navuko na prog za DŽ....ali će Zlaja bar da naplati...
Može! Ajde, kaži šta sam sanjala.U kapućino da znam štaš sanjati?

I ti kao sada spavaš?Tad ću ja da spavam.
Stvarno si carica!Simple Laki![]()

Magic Pie nisam detaljno preslušavala.
Bravo! Znači, ipak temeljno preslušavaš linkove. Sa namerom sam ih postavila. Naime, naletela sam na ovo na šarku kada sam tražila koju RS pesmu da pustim. Prilikom preslušavanja sam uvidela da tu nešto ne štima. Vidiš, ne proveravaš samo ti mene.
Ubiće nas Zlaja.
Balansero!
Nemam! Kada sam ja to pa imala?! Uh, još kad bi mi Čeh na uvce otpevao Conceiving You! Mmmmmm..
Nemoj mi kvariti taktiku da zarazim Zlaju na kvarno!
Ma, da. Bla, bla, bla. Prazne priče. Bilo ti loše, za dž.
Može! Ajde, kaži šta sam sanjala.
I ti kao sada spavaš?
Bože, kako sam dobro raspoložena!
Ne na ovom pdf-u. Ali, evo možeš to uraditi na ovoj temi. Dobro došao.Dobar dan.
Postoji li tema za predstavljanje novih clanova?
Samo nemoj kafanu da mi zapališ.Večeras ću spaliti, spržiti pdf ....... ozbiljno...
Po kofu vode pored monitora.... leteće varnice...
Nažalost gorećete i vi![]()
Mmm, srećo. Pa, gde si ti meni?! Samo tako i radimo, zapaljivo!Dobro veče srećo... samo da te obavestim... samo zapaljivo... zapalimo pdf kao što je ludi Neron zapalio Rim.... sutra će neko počistiti zgarište

Samo nemoj kafanu da mi zapališ.
Mmm, srećo. Pa, gde si ti meni?! Samo tako i radimo, zapaljivo!
Šta?! To jest, koga?! Khm...Da, balanasero bi balansirO...
Navalio čovek na Dudu, pa to ti je. Šalim se. Naravno da ima glas, uh, mmm... Stop! Otišla sam predaleko.A tek kad bi ti Duda zapevao... kakv glas ima čovek...

Eh, tako si i mene obmanuo.Pa i moja je taktika kvarna....
Uh, uh. Opasan si. Hvataš me na foru. Dobro, može i narandža. Ili makar majica u toj boji.A kapućino i naradža?

Kasnim, izvinjavam se.Pa ne, ali to je trebalo jutros da se desi...
Da, da. Upravo tako. Nego, nisi ni ti bolji, čim hoćeš da mi zapališ pdf.
Uh, dobro, još jedno renoviranje neće škoditi reputaciji ove kafane.Nema selektivno... sve ima da gori...i Rim je goreo... svih 7 brežuljaka...
Hahaha! Vidim da si podivljao. Pitam se ko će platiti.Nemo me umirivati džezzovima viš da divljam... adrenalin, kerozin, benzin... dinamite, svašta nešto....

Šta?! To jest, koga?! Khm...
Navalio čovek na Dudu, pa to ti je. Šalim se. Naravno da ima glas, uh, mmm... Stop! Otišla sam predaleko.
Eh, tako si i mene obmanuo.
Uh, uh. Opasan si. Hvataš me na foru. Dobro, može i narandža. Ili makar majica u toj boji.
Da, da. Upravo tako. Nego, nisi ni ti bolji, čim hoćeš da mi zapališ pdf.
Hahaha! Vidim da si podivljao. Pitam se ko će platiti.
Da li je dovoljno ludo?
Da li je dovoljno ludo?
Samo dve?! Jako sam razočarana.Žongliram sa dve ženske u rukama...i hodam po žici... eto sad znaš...

Pa, moram se utešiti nekako. Ček da ga pustim još jednom i odlepim totalno.Pa i ti navalila na Čeha... balansera... polako... diši malo...
To je put bez povratka. A ko se pa želi vratiti?!Preveo žednu preko vode... operisao mozak bez anestezije...
E, neću!Ne, promeni... zelena je bolja...
Ne forsiraj me!Možeš ti to bolje baby
Nisam to preslušavala, nisam stigla. Čekaj da odaberem pesmu.ovo od sinoć Good Morning Sir stvarno jaka stvar...
Samo dve?! Jako sam razočarana.
Za ove dve, oduzmi 6, da ne potežem oklagiju!
Pa, moram se utešiti nekako. Ček da ga pustim još jednom i odlepim totalno.
To je put bez povratka. A ko se pa želi vratiti?!
E, neću!
Ne forsiraj me!
Ubitačan naziv! Hoće me nešto ovih dana to ubitačno.