Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pobogu! Zaboleo me stomak koliko sam se nasmejala ovome! Razmotriću predlog.

Mogla bi tu i kinta da padne... znaš.. idu i izbori... banuješ ti mene na 3 meseca i dođe neko pa me spasi... i sve to proslavimo u centrali stranke uz šampanjac...razni gejmovi su tu mogući što reče neko

ue3z.gif

a kad razmislim bolje posle mogu da nas pozovu na farmu, pa veliki brat... ili neko slično njesra da pravimo skandale... i tamo da flertujemo sa kim stignemo sve dok nas plebs ne izbaci na ulicu...

Cinnamon Eyes i I Got This Funny Feeling. RS

o.k. evo pri kraju sam sa šubertom

A tek Česi kako pevaju!

Ne, Duda ima ubistvenu boju...

Za sada dobro, još se snalazim. Trebalo bi da odvojim vreme da ga podesim, ali ne mogu od forumašenja.

Nema tu mnogo posla. uradiš jednom i to je to... bar ja tako uradio...

Zlajo, poslušaj ovu pesmu od 7:45. Mislim da će ti se taj deo dopasti. Ma, ne odustajem od namere da te zarazim progom.

http://grooveshark.com/#!/s/Masterplan+Part+1/2wKOif?src=5

Znam, znam, pesma traje skoro 15 minuta, ne moraš je preslušati celu, iako je u celini sjajna, bar preslušaj ovaj deo koji počinje od 7:45. I obavezno da mi javiš utiske.

Uuuuuuu gde nađe masterplan.... ako ga sa ovim ne navučeš nećeš ni sa čim :hahaha:... teška je ova stvar Karenčice... Vidi ovako mi moramo Zlaju da otmemo... stavimo one fantomke na preko glave, otmemo ga, smestimo u neki podrum, vežemo za stolicu, stavimo mu sluške i pustimo prog... e sad to neće da uspe zato što će on da se šokira... znači moramo da uvedemo i pozitivne momente u pomoć... pozvaću ja dve striptizete i zaključamo ih sa Zlajom na jedno par dana... kad na Zlahota izađe iz podruma biće progresivac za medalju... Toma će nam poslati... i sad kad ljudi vide ovaj recept napraviće se gužva da ih preobratim u progresivce....

Zlajo da ne bude zabune i ja sam na ovaj način postao progresivac... namestila mi bagra...

Cinnamon Eyes i I Got This Funny Feeling. RS

Srećo moja ovo nije RS iz Poljske... To je neki engleski Riverside iz 1988... grunge/punk... dobro, možda ti je to i bila namera, a? Pošteno se istripovah dok sam slušao, prepadoh se da su zaista Poljaci... ružan san...

Da li zbog reci,da li zbog same pesme,mozda sve zajedno,mozda zbog prisecanja,izmesalo se sve,necu dalje...

Nešto ima Sum... sigurno...

"Mogla bi tu i kinta da padne... znaš.. idu i izbori... banuješ ti mene na 3 meseca i dođe neko pa me spasi... i sve to proslavimo u centrali stranke uz šampanjac...razni gejmovi su tu mogući što reče neko"
Uh. Ovo je odličan plan! Zlaja bi mogao da te spasi, da bude Supermen. :rotf:

"a kad razmislim bolje posle mogu da nas pozovu na farmu, pa veliki brat... ili neko slično njesra da pravimo skandale... i tamo da flertujemo sa kim stignemo sve dok nas plebs ne izbaci na ulicu..."
Može i farma i veliki brat, ma sve što ima, bićemo glavni u selu. Bar ti znaš da smo za flert maheri, a možemo još bolje da uvežbamo fore i fazone.

"Ne, Duda ima ubistvenu boju..."
Ma ima jedan Čeh koji oduzima dah. Skoro sam ga čula. Sebično ću čuvati tu pesmu. :zplez:

Uh. Ovo je odličan plan! Zlaja bi mogao da te spasi, da bude Supermen.

Ali da obuče kostim... ček da nađem sliku neku

evo ga Zlaja

eyzf.jpg

Može i farma i veliki brat, ma sve što ima, bićemo glavni u selu. Bar ti znaš da smo za flert maheri, a možemo još bolje da uvežbamo fore i fazone.

:rotf: ala bi napunili novine ... tebe bi najpre izbacili flertušo jedna! a ja bi balansirO

Ma ima jedan Čeh koji oduzima dah. Skoro sam ga čula. Sebično ću čuvati tu pesmu.

Imaš li ti sluh ženo?

Uuuuuuu gde nađe masterplan.... ako ga sa ovim ne navučeš nećeš ni sa čim :hahaha:... teška je ova stvar Karenčice... Vidi ovako mi moramo Zlaju da otmemo... stavimo one fantomke na preko glave, otmemo ga, smestimo u neki podrum, vežemo za stolicu, stavimo mu sluške i pustimo prog... e sad to neće da uspe zato što će on da se šokira... znači moramo da uvedemo i pozitivne momente u pomoć... pozvaću ja dve striptizete i zaključamo ih sa Zlajom na jedno par dana... kad na Zlahota izađe iz podruma biće progresivac za medalju... Toma će nam poslati... i sad kad ljudi vide ovaj recept napraviće se gužva da ih preobratim u progresivce....

Zlajo da ne bude zabune i ja sam na ovaj način postao progresivac... namestila mi bagra...
Jako je teška, znam. Zato sam mu izdvojila onaj deo. Mislim da je po njegovom ukusu.

Ma sve ti bilo loše, vidim. :zplez:

Uh, odoh na spavanje, malopre sam kuckala sa telefona, zato su citati pod navodnicima.

Laku noć, na ostalo odgovaram sutra.

Jako je teška, znam. Zato sam mu izdvojila onaj deo. Mislim da je po njegovom ukusu.

Nema šanse... evo pojaviće se on pa će reći ovako... nisam ni smeo da kliknem na link to mora da je ona grupa na K....

Ma sve ti bilo loše, vidim.

Ćuti, nije bilo tako... ja sam se navuko na prog za DŽ....ali će Zlaja bar da naplati...

Uh, odoh na spavanje, malopre sam kuckala sa telefona, zato su citati pod navodnicima.

U kapućino da znam štaš sanjati?

Laku noć, na ostalo odgovaram sutra.

Tad ću ja da spavam.

Previse je on miran za mene,barem ono sto sam dosad cula,ostaju rockeri

Pa kako su ti legli?

Na gitarsku deonicu i trubu,ako se ne varam na samom pocetku,podseca me pomalo na Enigmu:Sadeness,neznam zasto,verovatno tripujem?

Tripuješ i to malo više... nema neke sličnosti sa Sadeness, osim nešto u ritam sekciji, mada i tu, u tempu, postoji razlika, jedno je Adagio a drugo Adante.... truba nigde ne postoji, kako si uspela trubu da čuješ? Ne čuje se nijedan duvački instrument...

Rat race

Omega je odličan bend, imaju mnogo albuma neujednačenog kvaliteta, od ekstra-dobrih (to je ovo što ti puštaš) do totalnog đubreta u nekim ranijim godinama. Nisi li ti Mađarica?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back