Lakonac
Veoma poznat
- Poruka
- 14.265
Pobogu! Zaboleo me stomak koliko sam se nasmejala ovome! Razmotriću predlog.
Mogla bi tu i kinta da padne... znaš.. idu i izbori... banuješ ti mene na 3 meseca i dođe neko pa me spasi... i sve to proslavimo u centrali stranke uz šampanjac...razni gejmovi su tu mogući što reče neko
a kad razmislim bolje posle mogu da nas pozovu na farmu, pa veliki brat... ili neko slično njesra da pravimo skandale... i tamo da flertujemo sa kim stignemo sve dok nas plebs ne izbaci na ulicu...
Cinnamon Eyes i I Got This Funny Feeling. RS
o.k. evo pri kraju sam sa šubertom
A tek Česi kako pevaju!
Ne, Duda ima ubistvenu boju...
Za sada dobro, još se snalazim. Trebalo bi da odvojim vreme da ga podesim, ali ne mogu od forumašenja.
Nema tu mnogo posla. uradiš jednom i to je to... bar ja tako uradio...
... teška je ova stvar Karenčice... Vidi ovako mi moramo Zlaju da otmemo... stavimo one fantomke na preko glave, otmemo ga, smestimo u neki podrum, vežemo za stolicu, stavimo mu sluške i pustimo prog... e sad to neće da uspe zato što će on da se šokira... znači moramo da uvedemo i pozitivne momente u pomoć... pozvaću ja dve striptizete i zaključamo ih sa Zlajom na jedno par dana... kad na Zlahota izađe iz podruma biće progresivac za medalju... Toma će nam poslati... i sad kad ljudi vide ovaj recept napraviće se gužva da ih preobratim u progresivce....