Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
[QUOTE I onda šetnja ovdje. ][/QUOTE]
Prelepo je
[QUOTEHe, he, veliki pomak,još malo i navućićeš ga i na prog.][/QUOTE]
Nisam bas sigurna, rock slusam odavno,a on je poceo tek nedavno poneku pesmu i vidim da ne uziva niti se udubljuje u pesme,a za prog je potrebno bas to.Najbitnije je da mu ne smeta sta ja slusam

Jedino sto mi nedostaje,to je kad stavim plocu na gramofon i pocne da pucketa

Imaš čudo zvano "gramofon" i umeš da rukuješ sa njim...pa ta vest je pravo osveženje za mene.

Nisam bas sigurna, rock slusam odavno,a on je poceo tek nedavno poneku pesmu i vidim da ne uziva niti se udubljuje u pesme,a za prog je potrebno bas to.Najbitnije je da mu ne smeta sta ja slusam

Ma sve u svoje vreme Sumara,verovatno čovek nije imao prilike da zavoli muziku,ali čim se njemu dopada to što mu puštaš,znači da ima ukusa.Samo još da se taj ukus malo proširi i razradi i to je to.Najlakši nalčin je da otvori profil i da zakaže tretman kod doktora Lakija,a Laki ima zlatne prste,zna posao.Posle tretmana da ga malo hipnotišeš svojim čarima i naš je..:aha:

Imaš čudo zvano "gramofon" i umeš da rukuješ sa njim...pa ta vest je pravo osveženje za mene.

Vise ne,otisla iglica i nema vise ploca,smrc,ploce jos stoje tu,nekako mi zao,a vecina toga je od matorog,prva ploca koju sam pustila
Tesko da ce muz otvarati profil,pre ce malena princeza da otvoriti profil,nego on,a mozemo mi i ovako

Dobro... ne treba za džezz istančan ukus... prostačka je to muzika, ozbiljno... treba da klikne nekad u životu...

ajde ovako... ti i Zlaja odvojite 15 min. od života i poklonite ih meni ... a ja ih upotrebim da vam u vugla ubacim ovo... ali stvarno da poklonite ne da se zaebavate

Ovo je stvar iz doba 80'... nemojte razmišljati koji je genere samo slušajte

Slušam trenutno decu od onog Sančeza....kad završim ondak.

Ako slučajno znaš neku pesmu,a da je slična
,ostavi ovde.

Pa ovakvih stvari ima milion klasičan pop sa primesama roka... poprok što bi rekli... nisam gledao film... Tina Tarner iz novijih dana recimo cepa ovaj stil... ajde pregledaću šta ima na tu temu novo pa ti puštam... samo ti kaži šta oćeš...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back