Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jesam ljubomoran i neko će platiti zbog toga + 5... :)
Srećo, tako volim kada si ljubomoran. :zper: Ček, ček. Kako, kako?! Plus pet?! :zeek: Pa, zar se nismo juče dogovorili da ćemo zaokružiti na deset?! Znači, opet je 15 komada! :pljus:
Posmatraj me dole kako ću opet smanjiti na 10. :zplez:
Nemoj da zezaš, rekli smo da je 5 prihvatljivo, a nikako da spustim ni ispod 10.

Nisam se nešto udubljivao ali ja stvarno ne kapiram ovaj omot... može li mala pomoć prijatelja da ukapiram....
Naravno, a što ne bi moglo?! Oduzmi 2, da bude 13 i dobijaš moje temeljno tumačenje. :zper:

:klap: bravo Καρενκο ... inače i danas je tako ili bi trebalo da bude tako... zapadna civilizacija (da ne bude zabune tu spada i Rusija) smatra da su njeni temelji u starogrčkoj kulturi... praktično sebe vidi kao produžetak te kulture u svakom smislu...
Hvala, hvala. Ali, pohvale idu i tebi, vidi kako si se lepo nadovezao.
Inače, bila sam primorana da se bacim na Cicerona i njegove rasprave, zato što smo preko pp-a razvezali onu dubokoumnu filozofiju, koja preti da se pretvori u roman od šurnjaes tomova. :rotf:

Za ovo o Grcima, jedan komad manje. Molim, lepo! Znači 12.

Danijel je stvarno faca i šmeker... dobar je ritam gitarista... ne znam kakav je soler... ali fank-džezz ne može svako... mora da si i po karakteru ritmičan i vedar da bi to lepo svirao...
Zato što sam morala ostaviti Danijela - virtuoza, još dva komada manje, tako da smo opet na 10. Što znači da mi ostaje još 5 za oduzimanje.

Čiča Miča i gotova priča. :zplez:

Dobro jutro, svima! :zag:

Bože, kakav tekst! :heart:

U spojleru vam je ceo tekst.

I could be foreign forever to your otherland
I could be foreign forevermore to your promiseland
One life was great, but another…
No, I don't want to live on the edge
I won't follow you
I found my own
I will stay
I could be foreign forever to your hastenland
I could be foreign forevermore to your neverland
One little brick, then another,
And I will build that wall anyway
You can find me there,
Rested and calm, without mask
This is where I will stay

Look around where we are who we are
What we always want
Twenty-four, seven, three sixty-five
Sometimes little more
I was chasing your shadow,
Not knowing I'd become your slave

I won't follow you
I found my own
I will stay
I could stay forevermore

I've said a farewell to never-ending smiles
I did not look good in red
From my place I can finally see
How much of this shade I called myself was me,
And what was left behind

I won't follow you
I found my own
I will stay
I could stay forevermore

I've said a farewell to never-ending smiles
From my place I can finally see
How much of this shade I called myself was me,
And what was left behind

Riverside slušati i uz lyrics. :heart: Imaju jako moćne tekstove. To sam već napomenula? :whistling: Nema veze, od viška ne boli glava. A to što sada svi lepo spavate, a ja sam na forumu vilenila do 1, nikom ništa. :ljutka:

Tražila sam gif za Spartanca i naletela na ovo:

large.gif

Uh, baš je otkačeno.

Riverside slušati i uz lyrics. Imaju jako moćne tekstove. To sam već napomenula? Nema veze, od viška ne boli glava. A to što sada svi lepo spavate, a ja sam na forumu vilenila do 1, nikom ništa.

Ne spavaju svi,a to što si na forumu vilenila do 1,sama si kriva.Ludice,bez sna ne možeš ništa.:cao:

Pa bez prevoda ih nič ne razumem.A da imaju jake tekstove, imaju,ali bre sve nešto depresivno,patnja na sve strane....ne pravi se tako magija(reko Simple da će ovi za 10-tak godina biti kao Pink Floyd).:whistling:

Uh, baš je otkačeno.

Ide uz sliku.....

Ne spavaju svi,a to što si na forumu vilenila do 1,sama si kriva.Ludice,bez sna ne možeš ništa.:cao:

Pa bez prevoda ih nič ne razumem.A da imaju jake tekstove, imaju,ali bre sve nešto depresivno,patnja na sve strane....ne pravi se tako magija(reko Simple da će ovi za 10-tak godina biti kao Pink Floyd).:whistling:

Ide uz sliku.....

Kako, bre ne razumeš bez prevoda?! Slabo stojiš sa engleskim? Pa, baš zato su i dobri, imaju težinu.

Pa, dobro, bre, Zlajo, što ne šalješ pp da si tu? Hej, od sada da me obaveštavate nekako da ste tu.

Ovaj pdf je tvoja teritorija,pretpostavljam da si uvek tu ,a sad čjem da lunjaš okolo,ko zna po kakvim krajevima i to jako dugo A što se tiče pp to nikako,pa kako bi drukčije saznao koliko dugo si bila odustna.:manikir:

Jao, Zlajo, tvoj profil odavno nisam posetila. A nisi ni ti moj! Cicijo!

Jao,vidi svarno....sram nas bilo....nisam bio kod tebe još od Srpske nove,kada smo slušali neki

Ovaj pdf je tvoja teritorija,pretpostavljam da si uvek tu ,a sad čjem da lunjaš okolo,ko zna po kakvim krajevima i to jako dugo A što se tiče pp to nikako,pa kako bi drukčije saznao koliko dugo si bila odustna.:manikir:
Ma, daj! Jutros sam došla, nigde nikog i pričala sam sama sa sobom. Ko zna?! Niko, nikom i ne smem da kažem. :tajna: Taktiziraš, znači?!

Jao,vidi svarno....sram nas bilo....nisam bio kod tebe još od Srpske nove,kada smo slušali neki

Kaki učitelji, taki moraju biti i đaci

Učitelji ne znaji više gde biju... Mico... a ono za YT linkove ne treba da te čudi... autorska prava...

Hvala, hvala. Ali, pohvale idu i tebi, vidi kako si se lepo nadovezao.
Inače, bila sam primorana da se bacim na Cicerona i njegove rasprave, zato što smo preko pp-a razvezali onu dubokoumnu filozofiju, koja preti da se pretvori u roman od šurnjaes tomova.

Ne, hvala tebi, ti si počela, a bez to tog početka ja se ne bi nadovezao, znači bez tog početka kao da me nije bilo... kapiš?

Čiča Miča i gotova priča.

Hehe, kako to lepo zvuči kad ti računaš i praviš planove bez krčmara... biće kako će biti... požuri sa oduzimanjem... približavam se broju 5...

Karen....check out this one

Bonsai BRE!.... si ti normalna... gde nađe te plavušane sa dugom kosom... baš na njih otkida... +1

Sunce ti poljubim, kako peva dečko!

Svaka čast, Banzaj! :zaljubljena:

pih... derpe... +5

Tražila sam gif za Spartanca i naletela na ovo:

Zanimljivo ali pomalo jezivo... sorry, ne svidŽa mi se... znaš da sam iskren...

Simple mi prorekao da od mene proger nikad neće biti.Ah, sudbino kleta!

Nema veze Zlahota, da si ti nama živ i zdrav i da piješ to vino iz podruma... kahm.... možda se nešto i promeni za taj naprednjački rok...nikad se ne zna... in vino veritas...

Zanimljivo koliko ovde ima rokera a recimo skoro niko ne eksploatiše The Doors, Eagles, Simply Red... dobro, ovaj Simply Red je malo patetičan i ženskast... ali moglo bi... što da ne...

Ne, hvala tebi, ti si počela, a bez to tog početka ja se ne bi nadovezao, znači bez tog početka kao da me nije bilo... kapiš?
A sada bi kao trebalo da odgovorim sa "kapim"? Smešno mi to zvuči. :rotf:

Hehe, kako to lepo zvuči kad ti računaš i praviš planove bez krčmara... biće kako će biti... požuri sa oduzimanjem... približavam se broju 5...
Čekaj, polako! Uh, sunce ti nisam stigla ni da se opasuljim.

Bonsai BRE!.... si ti normalna... gde nađe te plavušane sa dugom kosom... baš na njih otkida... +1
Evo ga, opet je ljubomoran i opet sabira. Alo, lakše malo sa tim.

pih... derpe... +5
I sada je 16! :zeek: :pljus: :rida:

Zanimljivo ali pomalo jezivo... sorry, ne svidŽa mi se... znaš da sam iskren...
Znaš da cenim iskreno mišljenje, jeste poprilično jezivo.

sam htela malopre da postavim, ali mi se ugasio komp. Iz čista mira. :fdlan:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back