Cafe "Welcome To The Machine"

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mislim da su te pretekli. Ček da izguglam.

PU! Gugle sve zna.

f9l6.jpg

Ja ću ti biti redovna mušterija.

Pokloniću ti jedne sa 4 naušnice, lemljene...

Uh, molim te, skreni mi pažnju tako ponekad, ako ti nije problem i ako te ne mrzi. Zaista ne stignem uvek sve da preslušam.
Vrlo neobično! Big Like za ritam!

Pa skrećem, evo vrat mi se iskrivio od cimanja glavom...

To je adapter, završava posao kao i ona moja ideja... dobra stvar za vezivanje...

Karen moram da te zapostavim na pola sata... moram da odgovorim na pp jedne meni vrlo drage osobe, a odgovor zahteva mozganje... šta ćeš... takav ti je horoskop...

Ovde kada dođem, pritisne me Spartanac, a i raduckam tamo nešto na Jeziku.

Evo sklanjam se... samo ti radi profesorka...

PU! Gugle sve zna.

f9l6.jpg
:rotf:

Pokloniću ti jedne sa 4 naušnice, lemljene...
Divan si! :cmok2:

Pa skrećem, evo vrat mi se iskrivio od cimanja glavom...
Dobro, dobro, platiću ti maserku-tutku.

To je adapter, završava posao kao i ona moja ideja... dobra stvar za vezivanje...
Uh, vezivanje. Vučeš me za jezik! :fdlan: Ne, ne, bolje da ćutim. Karen, saberi se. Budi mirna, dobra, fina, kulturna, te perverzije više da ti ne padaju na pamet!

Karen moram da te zapostavim na pola sata... moram da odgovorim na pp jedne meni vrlo drage osobe, a odgovor zahteva mozganje... šta ćeš... takav ti je horoskop...
Tvoj i moj horoskop su jedno te isto, tako da samo izvoli, raspali. :aha:

Evo sklanjam se... samo ti radi profesorka...
You Will Be Back, znam ja, mnogo brže no što si otišao. Nećeš izdržati. :zplez:

Pazi spot:

2w5iyi0.jpg

Zlaja, Spartanac i ja! :rotf:
Uh, Banzaj, svaka ti čast za spot! :zcepanje:

Da nisam stavila previše rumenila?! Ma, ne! Slatka sam kao šećer! :zper:

Spartanac, ajde priznaj koja te je ovo ogrebla? :zper: I je li ovo jedna od onih majici koje ne smeš da oblačiš kada ideš na upoznavanje a matorcima? :zplez:

A vidi Zlaju kako barata sa trubom! :klap: Fin čovek, kud se nađe između nas dvoje?! Pokvarićemo čoveka totalno! :fdlan:

Jao, srećo moja, nadrljao si, kada te dve moderatorke ispraše!

Ti ga drži za noge, ja ću ruke! Da ne pobjegne.. :rotf:

JBT!!!!! Ovaj spot obavezno svi da pogledate! Black & White :heart: Uh, muzika je ludilo!

:zskace: :zurka:

Hej, dugujem ti debelo za ove dve pesme! :zag:
Hahah ma nema na čemu, drago mi je da ti se sviđaju...;)

Pazi spot:

2w5iyi0.jpg

Zlaja, Spartanac i ja! :rotf:

Zlajo je sa kikicama! :zcepanje:

Jao, srećo moja, nadrljao si, kada te dve moderatorke ispraše!

Banujte me što trajnije to bolje.

Zlaja, Spartanac i ja!

:rotf: aaaaa vidi ekipe, znači Zlaja trubač a ja derpe ali i scarface... dobro znama ja svašta da glumim...

Dobro, dobro, platiću ti maserku-tutku.

Kakvo olakšanje... a zaslužio sam zar ne... mada i ti ne masiraš loše ;) opaaaaaaaaaaaaaaa

Uh, vezivanje. Vučeš me za jezik! Ne, ne, bolje da ćutim. Karen, saberi se. Budi mirna, dobra, fina, kulturna, te perverzije više da ti ne padaju na pamet!

To bre samo za slušanje muzike, mnogo je lepše uz intimizaciju.... nemoj reći da nije...

Tvoj i moj horoskop su jedno te isto, tako da samo izvoli, raspali.

Strašno povezano... komplikovano i zamršeno... ali znaš kako je Aleksandar rešio Gordijev čvor?

Ima nešto približno, ali oni su prilično jedinstveni.... polako, svari prvo Riverside... nije to mali zalogaj...

Kao sto rekoh svideli su mi se na prvo slusanje nema tu sta da se svari. Osim Scancha slusam i Unicorn
Pusti mi slobodno tu jedinstvenu grupu

Sumara odbiću ovaj tvoj zahtev kao neozbiljan zbog neiskustva u ovoj birtiji... Pa ne ide to baš tako... jutros otkrila Riverside koji ima 5 albuma a sada bi da pređe na nešto slično... neće to tako Sumara... evo i Karenčica mila tek od pre neki dan kliknula... samo ti slušaj Riverside... a pitao sam te da li si se upoznala sa čarima sajta grooveshark?

Spartanac, ajde priznaj koja te je ovo ogrebla? I je li ovo jedna od onih majici koje ne smeš da oblačiš kada ideš na upoznavanje a matorcima?

A vidi Zlaju kako barata sa trubom! Fin čovek, kud se nađe između nas dvoje?! Pokvarićemo čoveka totalno!

Zlaja pokazuje svoje novo lice... a da je najebo-najebo je nema sumnje... jedino može da ga spasi Aanakonda, ona je tu kao neki urbani kul lik KLIK!. Ogrebali me Karen, ogrebali kad nemam oklop više... sve je moguće sada...

Poslednja izmena:
Banujte me što trajnije to bolje.
E, tu si se debelo zayebo, zato si i nadrljao! Nećemo te banovati, banovanje bi ti donelo spas! A ovako... pa... khm... :zper:

:rotf: aaaaa vidi ekipe, znači Zlaja trubač a ja derpe ali i scarface... dobro znama ja svašta da glumim...
Što bre derpe?! Baš si sladak! :flert: :rotf: Zlaja ne nosi ovakve majice i njega žene ne grebu po licu. On je čovek gospodin, a ne kao ti i ja, barabe.

Kakvo olakšanje... a zaslužio sam zar ne... mada i ti ne masiraš loše ;) opaaaaaaaaaaaaaaa
Jesi, i to dve. :zper: Uh, ja?! Pa, ako budeš bio dobar, dogovorićemo se. Ali, do tada ima još dosta, moraš mi još dosta muzike otkriti, naplaćujem isključivo u pesmama!

To bre samo za slušanje muzike, mnogo je lepše uz intimizaciju.... nemoj reći da nije...
Dobro, dobro. Evo, kofa hladne vode ide na glavu, ako je samo za muziku. Uh, baš mi nije dobro. Nešto postaje vruće u ovoj kafani. Dajte malo otvorite prozor.

Strašno povezano... komplikovano i zamršeno... ali znaš kako je Aleksandar rešio Gordijev čvor?
Strašno da strašnije ne može biti, ali isto tako ni zanimljivije. :z;: Kako? Neću da guglam. Mis'im, posle one tvoje slike! :rotf: Kuku! Od sada, kada god budem guglala nešto, ono će mi biti pred očima! :zcepanje:

Karenčica mila
Laskavac prve klase! :cmok2:

Zlaja pokazuje svoje novo lice... a da je najebo-najebo je nema sumnje... jedino može da ga spasi Aanakonda, ona je tu kao neki urbani kul lik KLIK!. Ogrebali me Karen, ogrebali kad nemam oklop više... sve je moguće sada...
Nedostaje mi Zlaja! :rida: Puno! Zlajo, imaš li dušu?! Dođi nam! :rida:

Moja draga Ana! :heart: I ona mi nedostaje!

Pa, lepo da čovek uzme da prebije tog ko ti je skinuo oklop!

Velvet Lined Shell

Važi! Čvrsto ga drži, znaš da se migolji i da je mnogo nevaljao. Posle ćemo da ga, ček da ti šapnem na uvo :tajna:, jesi li razumela? :z;:
Može. A nakon toga ćemo da ga :šapće: slažeš se? :flert:

Stvarno si me oduševila ovog puta!
:rumenka:

Ma neka, jednom se živi! :mrgreen:

Ali, stvarno me je zabrinuo. Posljednje što je na Krsti rekao bilo je "Odoh do rijeke, možda bude fotki"..i otad se ne javlja :sad2:

Probaću sad da skinem aplikaciju shark-a...samo mi reci kako se zove pjesma i čija je? :)
Ne moraš samo zbog ovoga. Ali evo o čemu se radi Pregame by Freeplay Music.

Ček da nađem nešto na YT-u.

Jao! Našla sam ti nešto strava! Pazi ovako, obrati pažnju! U pitanju je Bahova tokata, znači jedna od meni omiljenih kompozicija klasične muzike, obožavam je u skoro svakoj obradi i varijanti. :heart: A za tebe u ovim varijantama:

Vanesa je malo nežnija u izvođenju od Dejvida, koji je energičniji! :heart: Ne znam koja mi je lepša i draža! :zaljubljena:

Njih dvoje su obradili dosta poznatih kompozicija klasične muzike, na dva različita, ali moderna načina. Skoro sam gledala neki Dejvidov intervju, kaže da na taj način želi mlađoj populaciji da približi klasičnu muziku, da je zavole, ja bih rekla da je lakše svare.

Ne moraš samo zbog ovoga. Ali evo o čemu se radi Pregame by Freeplay Music.

Ček da nađem nešto na YT-u.

Jao! Našla sam ti nešto strava! Pazi ovako, obrati pažnju! U pitanju je Bahova tokata, znači jedna od meni omiljenih kompozicija klasične muzike, obožavam je u skoro svakoj obradi i varijanti. :heart: A za tebe u ovim varijantama:

Vanesa je malo nežnija u izvođenju od Dejvida, koji je energičniji! :heart: Ne znam koja mi je lepša i draža! :zaljubljena:

Njih dvoje su obradili dosta poznatih kompozicija klasične muzike, na dva različita, ali moderna načina. Skoro sam gledala neki Dejvidov intervju, kaže da na taj način želi mlađoj populaciji da približi klasičnu muziku, da je zavole, ja bih rekla da je lakše svare.

Super! Ovo će mi biti odlična motivacija - naučiti što prije da bih poslušala šta mi je Karenka pripremila. :cmok2:

ĆaoooO

Može. A nakon toga ćemo da ga :šapće: slažeš se? :flert:
Jao! Odlična ideja! Jadničak! Neće mu biti lako. I ko ga je terao da se kači sa nama? Hej, a mogle bi da ga :tajna:, pa onda lagano :tajna:, zatim oštro, bez najave :tajna:. To će ga prizvati pameti, valjda!

Ma neka, jednom se živi! :mrgreen:
I to što kažeš! :z;: Ma, Zlaja je dobar, tolerantan i fleksibilan, valjda će nam oprostiti, ako ne u ovom, onda u nekom narednom životu. :zcepanje:

Ali, stvarno me je zabrinuo. Posljednje što je na Krsti rekao bilo je "Odoh do rijeke, možda bude fotki"..i otad se ne javlja :sad2:
E, tu smo dakle! Vidi ovako, vidiš li kako nam sada Zlaja fali? Misliš li da i ti isto tako nisi falila dok nisi dolazila?! M? Jao, jao! Ljudi bre, vi nikako da me shvatite ozbiljno. Navikla sam se na vas i nije lako kada vas nema. :zag:

Ode Bonsai a taman sam pročačkao neki house za nju

E, tu si se debelo zayebo, zato si i nadrljao! Nećemo te banovati, banovanje bi ti donelo spas! A ovako... pa... khm...

:think: naći ću već neki način... tabeeeeeeeeee umoduj me ponovo da se samobanujem....

Što bre derpe?! Baš si sladak! Zlaja ne nosi ovakve majice i njega žene ne grebu po licu. On je čovek gospodin, a ne kao ti i ja, barabe.

Barabe kažeš, a gde je princeza... a da, mi smo gejevi...

Jesi, i to dve. Uh, ja?! Pa, ako budeš bio dobar, dogovorićemo se. Ali, do tada ima još dosta, moraš mi još dosta muzike otkriti, naplaćujem isključivo u pesmama!

Šaljem linkove, username, pass, sve bacam na jednu kartu...

Dobro, dobro. Evo, kofa hladne vode ide na glavu, ako je samo za muziku. Uh, baš mi nije dobro. Nešto postaje vruće u ovoj kafani. Dajte malo otvorite prozor.

ne pomaže tu voda... ima problem jedan kod takvog slušanja muzike... intimnog mislim... umrse se kablovi... počnu da ispadaju naušnice... ne znaš gde ćeš pre... da li da se otpetljavaš ili zapetljavaš... i onda na kraju kaže ma bem ti sluške i muziku...

Strašno da strašnije ne može biti, ali isto tako ni zanimljivije. Kako? Neću da guglam. Mis'im, posle one tvoje slike! Kuku! Od sada, kada god budem guglala nešto, ono će mi biti pred očima!

Pa bilo je to na početku persijske kampanje, današnja Turska, nisam siguran ali mislim da je u pitanju današnji grad Smirna ili Efes ili neko manje mesto u blizini.... E, tu dođe Aco (Aleksandar) Veliki i sazna lokalnu legendu kako je pre mnogo godina neki lik zamrsio čvor koji niko da sada nije otpetljao... izvadi Aco mač i cap... nema više čvora... Još im reko, a bre ljudi pa pvo je bilo tako lako što ste se utripovali...

Laskavac prve klase!

:cool:

Nedostaje mi Zlaja! Puno! Zlajo, imaš li dušu?! Dođi nam!

Moja draga Ana! I ona mi nedostaje!

Stvarno nedostaju danas, AAaaaaaaaaaaaaaaki tu li si? Ma ebava se ona na LjiS sva se potpalila...

Pa, lepo da čovek uzme da prebije tog ko ti je skinuo oklop!

Opasan bravar je u pitanju... hirurg za spartanske oklope... ima vanzemaljske alate... ništa ne osetiš dok te operiše... dok se opasuljiš - naked.. preslušao sam školjku

Važi! Čvrsto ga drži, znaš da se migolji i da je mnogo nevaljao. Posle ćemo da ga, ček da ti šapnem na uvo , jesi li razumela?

Naebo sam... ali ako ćete posle toga da me banujete - pristajem....

:think: naći ću već neki način... tabeeeeeeeeee umoduj me ponovo da se samobanujem....
Samo sanjaj! :zper:

Barabe kažeš, a gde je princeza... a da, mi smo gejevi...
Ne idemo mi uz taj fazon, fini, ovo, ono, prinčevi, princeze i tako to. Mi smo rođeni da živimo Through The Other Side

Šaljem linkove, username, pass, sve bacam na jednu kartu...
Volim kada neko zna koliko vredim. :cmok2:

ne pomaže tu voda... ima problem jedan kod takvog slušanja muzike... intimnog mislim... umrse se kablovi... počnu da ispadaju naušnice... ne znaš gde ćeš pre... da li da se otpetljavaš ili zapetljavaš... i onda na kraju kaže ma bem ti sluške i muziku...
:aha:

Pa bilo je to na početku persijske kampanje, današnja Turska, nisam siguran ali mislim da je u pitanju današnji grad Smirna ili Efes ili neko manje mesto u blizini.... E, tu dođe Aco (Aleksandar) Veliki i sazna lokalnu legendu kako je pre mnogo godina neki lik zamrsio čvor koji niko da sada nije otpetljao... izvadi Aco mač i cap... nema više čvora... Još im reko, a bre ljudi pa pvo je bilo tako lako što ste se utripovali...
Kako te volim kada si mi tako pametan. :cmok2:

Nemoj samo da se uobraziš.

Stvarno nedostaju danas, AAaaaaaaaaaaaaaaki tu li si? Ma ebava se ona na LjiS sva se potpalila...
Doći će ona i sve će nas zapaliti svojim otrovima!

Opasan bravar je u pitanju... hirurg za spartanske oklope... ima vanzemaljske alate... ništa ne osetiš dok te operiše... dok se opasuljiš - naked.. preslušao sam školjku
Totalno naked?! :zper: Još jedna kofa hladne vode! :dash: I, kako ti se sviđa školjka? I nije školjka, nego oklop. Shell je i oklop!

Naebo sam... ali ako ćete posle toga da me banujete - pristajem....
Mani se tog banovanja, od toga nema ništa. Pristo ili ne, to je ono što te čeka.

Reality dream.

Ne idemo mi uz taj fazon, fini, ovo, ono, prinčevi, princeze i tako to. Mi smo rođeni da živimo Through The Other Side

Pa jeste, i to što kažeš... nego vidim dobro ti ide Riverside...

Volim kada neko zna koliko vredim.

samo ne znam kad ću to uraditi... sve nešto odlažem

Kako te volim kada si mi tako pametan.

Laskavice... a realno ti si pametnija...

Nemoj samo da se uobraziš.

E tu je već sve gotovo... zakasnila si... uobražen sam odavno...

Doći će ona i sve će nas zapaliti svojim otrovima!

Nije otrovna Aanakonda ni ova naša ni ona prava... al su zaebane... kad ščepa polomi ti kosti, uguši te i proguta sa gaćama i cipelama

Totalno naked?! Još jedna kofa hladne vode!

Prehladićeš.

I, kako ti se sviđa školjka? I nije školjka, nego oklop. Shell je i oklop!

Što te volim tako samouverenu čak i kad grešiš. Divlja i samoverujuća, neukroćena totalno... shell znači oklop ali i školjka, ljuštura neka ... čak je i na omotnici tog albuma nacrtan morski mekušac (nešto između puža i školjke) mislim da se zove Nautilus. Velvet Lined Shell bi moglo da se prevede kao somotasto iscrtana (išpartana) ljuštura... Volim kad si takva.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back